Zobacz pełną wersję : Plecak
Szukam jakiegoś dobrego, pakownego a zarazem modnego plecaka, nie zależy mi na marce typu "puma","nike"
bo to przeważnie mało poręczne plecaki, wiem że głupi temat ale może ktoś z was szukał podobnie jak ja i być może znalazł ;O
Może zedytuj i dopisz też 'torby', bo to problem jeszcze większy niż plecaki.. Aktualnie dojeżdżam już 3 torbę i na święta dostanę 4, mam nadzieję że wytrzyma trochę dłużej.. Ale niestety widzę że kupując torbę za mniej jak 200zł to niezależnie od marki będzie to syf : |
jesli miał bym cos polecić to plecaki firmy Jansport, gwarancje masz na 30lat,podobo nie wiem nigdy nie oddawałem, a mam plecak tej firmy juz chyba 6rok i szczerze mówiac nie widać po nim sladów użytkowania, strasznie mocny a eksploatuje go codziennie, na trening wczesniej do szkoły i do pracy. ceny to minimum te 150zł ale naprawde warto mogę ci wrzucić zdjecie jak wygląda ten plecak po 5-6latach,elegancki.
pierdole torby, mam teraz torbe i jest kurwa zajebiście nie poręczna i wogóle nie praktyczna, chce plecak! fajne są z JanSport model revolt czy też z Hi Tec model Odyssey, ale może coś tańszego bym znalazł ;<
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________
Micek zarzuć zdjęcie ;D kiedyś miałem z BigStara, też się kurwa dobrze trzymała, wsumie nadal się trzyma ale ma już 10 lat.
Każdy ma inny styl tak naprawdę, ciężko doradzić taki plecak. Fajne propozycje mają w Brytyjka.pl zerknij sobie, bo tam mają galanterię sprowadzaną z UK w dobrej cenie. Może coś takiego by Ci się spodobało:
http://i.imgur.com/n8tzeKX.jpg
Męski, w fajnym stylu.
malgorzata76
25-01-17, 08:43
to trochę jak szukanie igły w stogu siana, tylko że na oślep. skąd ktokolwiek może wiedzieć jaki plecak jest przez poszukiwacza odbierany jako fajny?:)
Ja jakoś częściej noszę sportową torbę, wygodniejsza.
Według mnie wygodniejszy plecak
Na pewno zdrowszy dla naszej sylwetki ;)