Zobacz pełną wersję : cykl na nowy rok
Witam mam 22 lata 3 cykl chce zacząć co sadzicie oczyms takim mam w domu krete creapure z fitmaxu do tego chce dokupic super pump max z gaspariego bo potrzebuje sie pobudzic przed treningiem i slyszalem ze jest mocny dotego amino 5400 z fa co wy na to?
PERNIU1993
26-12-11, 16:41
zamiast amino 5400 kub bcaa nawet activlab za 50 zł na alegro pozdrawiam reszta jest ok :)))))
dla mnie tak sobie.........
pytanie ile chcesz wydać na cykl??
nie mam ogrniczen finansowych
Super Pump to cię raczej nie pobudzi jakoś specjalnie ,bardziej spodziewaj się pompy .
Chcesz coś co cię pobudzi to zainwestuj w środki z 1.3 Dimethylamylamine np : Mesomorph,Noxi Pro teraz jeszcze chwalą Cryoshocka mam z 3 porcje ale coś mi szkoda go stestowac hah zostawiam sobie na specjalny trening ale skład ma bomba .
Do tego bym dodał pojedyńczą forme krety lub jakiś stak z pełną dawką krety np Detonator lub Attack ,można też matrix kreatynowy bez zbędnych wypełniaczy CreaBomb
Do tego Dobre Bcaa ,skoro nie masz określonego budzetu to co tam : Xtend lub Purple Wraath do picia w czasie treningu
Jak masz braki w diecie to można pomyśleć też o uzupełnieniu najrozsądniej kupić dobry Izolat ,ja osobiście nie widze sensu stosowania Gainerów ,no chyba że Vitargo by dorzucić