Zobacz pełną wersję : testosterone acetate
Witam czy ktoś może to stosował, jestem teraz na propie, enanie i dece ,dostałem to na próbę i nie wiem za jakiego tęśća to zastąpić, na jakim to jest estrze ,czy to działa nie jakaś wyjebka?
śliczniutko to wygląda mmmm Atomic z tego co się orientuje to dobra rzecz jest tu jeden na forum co to smakował ale to niech on coś napiszę :)
sam teraz koncze aceta z winkiem. dobry tesc. shoty praktycznie bezbolesne. bedziesz zadowolony:)
to jak zamiast propa go dać?
Mastershammer
02-12-11, 21:26
Tak to jest krótki teść tak samo jak prop.
Nie miałem styczności z czymś takim, jak działa jak prop to po co kombinować.
easy_rider
14-12-11, 00:45
a mozna to co 2 dni bic czy codziennie?
fallenursus
14-12-11, 00:59
mozesz nawe dwa razy dziennje ale poco dupsko kluc? skoro mozna tak jak propa.
tren acet np. c2d a cd widac roznice w stezeniach i odczuwaja niektorzy dosc ostro.
acet jest krotszym estrem jak prop:)w zaleznosci od dawek mozesz poczuc zwieche. ja miedzy 200ew enanu bitego raz na tyszien a podzielonego na dwa razy czuje.
acetat bilbym ed.
easy_rider
14-12-11, 01:18
wlasnie bardziej by mi zalezalo na iniekcjach e2d bo codziennie mi sie nie chce tym bardziej ze tylko w uda bije.
Bral ktos co dwa dni? i wogole jak wrazenia po tym estrze atomica?
btw Fallen nie spodziewalem sie takiej szybkiej odpowiedzi .....jeszcze o tej godzinie:)
(http://www.e-gym.pl/member.php?12885-fallenursus)
fallenursus
14-12-11, 01:45
bro im a fucking terminator
i never sleep.
spruboj co dwa dni. jak bedziesz sie kijowato czuc wbij codziennie a napewno zobaczysz roznice.
ja bilem co dwa dni. dla mnei praktycznie niczym sie nie rozni od propa. jedyny plus to taki ze bezbolesny. po propkach jednak zawsze cos tam czulem na drugi dzien.
easy_rider
14-12-11, 17:56
ok dzieki panowie wyprobuje co ten atomic wart bo mam go w miare przystepnej cenie i chcialbym w zastepstwie propa bic.Napisze jak to dziala ale dopiero w kwietniu :)
Uuuu to nie wiadomo czy dożyjemy :)
PERNIU1993
24-12-11, 15:42
atomic lab bardzo dobrze stoi jesli chodzi o srodki nawet boldek działa !!!!!
acetat faktycznie bezbolesny, ale gdy wcześniej biłem propa w takich samych dawkach to moim zdaniem propek mocniejszy od aceta
gdybys wczesniej bil aceta w takich samych dawkach to powiedzialbys ze ejst mocniejszy od propka:)
A kiedy biłeś tego propka jaki odstęp czasu :)