PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki na cykl.. ??

hubi1910
01-12-11, 15:53
Witam.

Mam do was pytanie jaki możecie polecić odżywki dokładnie chodzi mi o przed treningówkę, kreatynę ( jabłczan ) i białko izolat .
Chciałbym nabrać trochę masy i poprawić wydolność organizmu ponieważ od nowego roku zamierzam iść do wojska i chcę się dobrze przygotować.
Ćwiczę treningiem FBW 3 razy w tygodniu do tego pływam na basenie 1godz 2-3 razy w tygodniu i biegam ile km to nawet nie wiem ale czasowo wychodzi gdzieś z 1godz może mniej .

Mam na oku takie odżywki :
Przed treningówka - Napalm (nigdy nie brałem)
Kreatyna jabłczan - 3cm trec (nigdy nie brałem)
Białko izolat - Intra Pro ( jadłem jakieś półtora roku temu i dawało rade )

Macie może jakieś sugestie ?? Dawno nie orientowałem się w temacie supli także nie wiem co jest nowe dobre itd.... ostatnio szamałem odżywki jakieś 6-7 mc temu i to była kreatyna z vitalmax , białko ostatni raz jadłem w tamte wakacje a przed treningówki nigdy nie brałem szkoda mi było pieniędzy :P.
Zależy mi bardzo na poprawieniu kondycji żebym w wojsku dał radę .

Miałem dość sporą przerwę w treningach gdzieś z 6mc z powodu wakacji a później z braku dostępu do siłowni ;( ...

- wiek,20
- wzrost,193
- waga,78,8 :(
- wymiary, nawet nie mierze bo się przestrasze
- rekordy,w dobrych czasach wl 100kg mc 140kg
- staż treningowy, około 3lata z przerwami
- jak wygląda twoja dieta(czy ją masz) na razie wcale nie wygląda ... Dopiero zaczyna nabierać wyglądu.

Jaco90
06-12-11, 00:41
białko skoro dawało rade to zostań przy nim , cm3 treca jest jak najbardziej ok , booster hmm na mnie nie działają , troszkę działa na mnie aakg treca , jak chcesz mocny booster bez krety to white flood , jak słabszy to ,nox pump ,NOZ IV ,

PERNIU1993
24-12-11, 15:22
moim zdaniem zwieksz mase kreatyna daje mase ale mocno pompuje i moze zejśc ci masa troszke zadbaj o diete obiałko i aminokwasy to wszysto cm3 i napalm wez tak z pół roku później efekty beda takie ze po miesiacu ci sporo pójdzie
ja brałem cm3 po 8 mci spuchłem ładnie napalmu nie brałem

fallenursus
24-12-11, 15:54
Nie wiem na jkim forum te ostatnie 3 lata byles.
Ale serio ogarnij sie bo juz znowu bzdury piszesz