Zobacz pełną wersję : Ważne
Wiem że to nie dział do tego ale muszę to napisać
moderator działu trening sławo napisał mi że jak na moje 100 kg które ważę to moja łapa 47cm to nędza jak słyszę takie słowa to mam wrażenie że to forum zaczyna coraz mocniej dziadzić
Voldemort mam prośbę jeżeli będziesz chciał usunć to poczekaj niech kilka osób sie wypowie to dla mnie ważne.
pozdr.
tu się przyszedłeś wypłakać
żenada :roll:
Co z tego, że sławo tak ci powiedział? Najbardziej w tym wszystkim rozbawiła mnie nazwa tematu... Jak małe dziecko które leci do mamy i mówi: -Mamo, mamo, Jasiu zabrał mi lizaka.
Klucicie i licytujecie sie osiagami, jak male dzieci licytuja sie kto ma wiecej zabawek...zalosne. I to dorosli ludzie
[ Dodano: 18-03-2007, 10:04 ]
Wez maxxx przystopuj bo cos mi sie zdaje ze dzis albo na dniach wylecisz
Panowie, zdążyłem zauwazyc ze wasz spor juz troche trwa maxx i to na twaja niekozysc wiec radzil bym wam ni komentowanie swoich textow nawzajem bo w kazdym topicu w ktorym maxx cos powie slowo odpowie i sie zaczyna jadka slowna... po co wam to ??
bo w kazdym topicu w ktorym maxx cos powie slowo odpowie
Ales ty spotrzegawczy-jesli maxx pije do slawa albo zwraca sie do niego bezposrednio to slawo zobowiazany jest odpowiedziec, nie?
Pawell0712
18-03-07, 11:40
Daj spokuj dla mnie wygladasz b.dobrze :smile: i nie chce wdawać się w konflikty ale zobacz na zdjęcie sławo nie zdaj mi się żeby było lepiej :roll:
maxxx1984, Jak dla mnie -rowniez uwazam ze wygladasz bardzo dobrze a rozwazania tego typu sa conajmniej nie na miejscu -to popadanie w skrajnosc ktore z cala pewnoscia nie przyniesie nic dobrego.
Nie wiem jakie tam masz spory ze sławo widze że od niego dostałeś ostrzeżenia że niby za obraze no nie wiem na tym dziale nie widze nic złego w twoich postach innych działów nie czytam z braku czasu, jeśli chodzi o twoją sylwetke ogólną to muszę powiedzieć że jest ok a 47 w bicu przy wadze 100kg to też naprawde dobry wynik takie jest moje zdanie.
Ja jestem za tym aby tacy ludzie jak max byli na forum no oczywiście jeśli obrażają innych to nie popieram tego i powinni odejść chodz zauważyłem że nie tylko on najeżdza na kogoś ale też inni na niego tak że nie mogę tutaj powiedzieć nic więcej, poprostu zależy mi na tym aby to było forum kulturystyczne a nie forum dzieci z anoreksją więc tak zbydowani ludzie jak max są tutaj mile widziani..
pozdr :wink:
dzięki voldemort,ty chociaż patrzysz na to obiektywnie.
a spory ze sławem były spowodowane tym że dla niego każdy plan treningowy jest zły, mi nawet napiasł że nie mam pojęcia o treningu, nie wiem co ja do tej pory robię na siłowni już ponad 5 lat. Do tego jest tam jeszcze inny doradca do spraw treningu EKSPERT z 10 miesięcznym stażem to żałosne.
I jest najlepszy temat "jaką wodę pić w treningu na masę" jak ktoś nowy zobaczy taki tytuł to od razu wyłączy komputer.
[ Dodano: 19-03-2007, 09:55 ]
ps.maxxx1984
ja sie przychylam do slow voldemort, pozatym uwazam ze nie powinniscie sie zajmowac takimi klotniami tylko tymi 'pakerami' co chca zrec mete w wieku 14,15,16 lat i tymi co daja swoje zdjecia po 2 miesiacach treningu te tematy zwiazane z nimi sa nie potrzebne i tylko wywoluja klotnie wsrod forumowiczow
pozdr.