PDA

Zobacz pełną wersję : Teść Mixy

niksiak154
24-11-11, 18:38
Tak jak W temacie w Jakie Mixy tescia celowac??

Renifer
24-11-11, 18:57
Jak mozesz osobiscie isc i odebrac w 4 oczy z apteki to oma, jezli nie nie radze wiezyc komus ze to orginał ;-)

Bardzo dobrze dziala susta z malay tiger 250mg klasycznie i fajnie bo jest tez w pojedynczych ampułakach (stosowalem git)

Wystrzegał bym się firm sezonowych , i towaru organon made in egipt pozdrawiam.

piuras86
24-11-11, 19:32
susta z Atoma jest świetna godna polecenia

Androxen hmmm lepiej kujawski juz wpier****ć

lg team
24-11-11, 19:56
malay 1ml dobry ale trafiaja sie nizszym stezeniem, dzialac dzialaja ale czuc ze slabiej robia, ogolnie do polecenia

alchemia nowa ma dobry mix,

pmp nowe 300mg/ml dobrze robi,

ht
24-11-11, 20:24
z atomica ludzie kolo mnie zadowoleni. z tego co sie orientuje to maximus teraz bije. moze niech sie wypowie:)

kubejass
24-11-11, 21:48
atomic jak najbardziej polecam sam teraz bije i jest super jestem zadowolony prawie bezbolesne napewno mniej bola niz po omce no i jesli chodzi o efekty to widac i czuc aktualnie 6 tydz tyle ze dawki mam spore bo mniej juz poprostu mnie nierusza.POLECAM

niksiak154
25-11-11, 14:52
do malay nie mam dostepu a atoma nigdy nie biłem :)

lg team
25-11-11, 14:54
to popytaj o mix pmp, dobrze kreci i w dobrej cenie smiga,

MAXIMUS 2
25-11-11, 17:05
No jak proszą to się wypowiem ano tak bije Atomica susta 300mg ml i mam takie stężenie we krwi jak dobry polski spirytus a to znaczy ze jest dobra :)
Androxena za darmo bym nie wziął
PMP nie wiem ale wiara chwali
Alchemia też ma dobre opinie

Renifer
25-11-11, 17:40
To teraz masz wybór albo atom albo malay troche beddzie latwiej

Renifer
25-11-11, 17:44
Pytanko do Lg/ Skad niby poznales ze niektore nizsze stezenie maja i slabiej robią. Tylko mi nie mow ze po kolorze. Raczej takie stwierdzenia nie sa realne, bo jednego bedzie bardziej kopac innego mnie. Bo jeden jest czysty i bedzie mial efekt super inny wejdzie po jakims syfie i bedzie go mniej pchało. Ja z malaya bralem kilka rzeczy kazdy dziala. Np bardzo udany cykl pod wzgledem wynikow deka susta winstrol.

lg team
25-11-11, 20:13
pare osob z mojego otoczenia bralo i bierze malaya, bijac testy raz jest ok libido szaleje + testesteronowa euforia po czym przychodzi kolejny shot i nic po nim sie nie dzieje, kolejny i znow w porzadku, nie ma tego ciagu, tej ciaglej pizdy, i tak wiecej lub mniej, czyli cos tam nierowno jest nalane mg, nie bylo przynajmniej ja nie spotkalem sie zeby wogole nie dzialalo ze sam olej byl/jest ale wachania sie zdrzaly i zdarza beda bo w koncu to under tyle ze w ampulkach,

i nie jest to wina ludzi bo ludzie swoje w zyciu juz wbili,

ale ogolnie lab ok, jakas tam akternatywa jest dla podrzednych brudnych underow,

vold
25-11-11, 22:05
Nie ma regóły biło się towar z jednego wiadra raz był git raz słabiej, sprawa organizmu i jego dobrego czasu, tu jest sekret omijam w tej chwili firmy co robią wały mówie o towarze sprawdzonym.

artist
15-12-11, 17:01
W mixa PMP i Rotexa smiało możesz celować, oba działają bdb

blood in blood out
16-12-11, 20:24
Nie ma regóły biło się towar z jednego wiadra raz był git raz słabiej, sprawa organizmu i jego dobrego czasu, tu jest sekret omijam w tej chwili firmy co robią wały mówie o towarze sprawdzonym.

nie wierzę, że ci nie podświetliło reguły-- nie kompromituj się:)
btw a myślałeś o cypio?

vold
16-12-11, 22:35
nie wierzę, że ci nie podświetliło reguły-- nie kompromituj się:)
btw a myślałeś o cypio?

Jak nie masz pojęcia o dopingu nie pisz tutaj, ogarniam sporo spraw i sporo pisze moge byka walnąć a jak jestes taki fachowieć zapraszam na forum poprawnej polszczyzny tam mozesz zabłysnąć ale nie tutaj tak że wypad !

vold
16-12-11, 22:37
W mixa PMP i Rotexa smiało możesz celować, oba działają bdb

Proponuje takich sezonówek jak Rotex się wystrzegać, za kilka miesięcy bedzie inna nalepka już czekam jaką nazwe wymyślą :)

blood in blood out
17-12-11, 20:09
Jak nie masz pojęcia o dopingu nie pisz tutaj, ogarniam sporo spraw i sporo pisze moge byka walnąć a jak jestes taki fachowieć zapraszam na forum poprawnej polszczyzny tam mozesz zabłysnąć ale nie tutaj tak że wypad !

a chcesz się sprawdzić co do wiedzy o saa
czytałem twoje rady na innych forach----porażka
zawsze możesz mnie wyrzucić z forum panie modzie

fallenursus
17-12-11, 20:47
http://img.memecenter.com/uploaded/74b285e042332e4247afd1c897d4366e.jpg

g-kick
18-12-11, 10:31
ja bije juz drugi raz PMP - wczesniej 250 w starej szacie i teraz 300 w nowej i klepie jak powinno i co najwazniejsze nic nie boli a z tym mam czesto gęsto problemy

lg team
18-12-11, 11:36
ziomek jesden co znam tez chwali tego mixa,

MAXIMUS 2
18-12-11, 12:09
ja bije juz drugi raz PMP - wczesniej 250 w starej szacie i teraz 300 w nowej i klepie jak powinno i co najwazniejsze nic nie boli a z tym mam czesto gęsto problemy

Wiem ze to nie mix ale bije PMP enana na mostku i jestem pod wrażeniem zero bólu po iniekcji wiec pewno mix będzie też dobrusi :)

grzesiek k
18-12-11, 16:08
czytałem twoje rady na innych forach----porażka

ty osiłku nawet nie musisz pokazywac swojej wiedzy na temat saa zeby ludzie mogli ocenic jaki duren z ciebie,wystarczy ze napiszesz posta do moda działu doping ze jego wiedza jest słaba w tym co robi(no bo fakt zajmuje sie tym tylko 10 lat) i to jest totalna kompromitacja twojej pustej i sliskiej osobowosci,wez stad wypierdalaj kmiocie bo spowalniasz transfer

artist
19-12-11, 23:25
Proponuje takich sezonówek jak Rotex się wystrzegać, za kilka miesięcy bedzie inna nalepka już czekam jaką nazwe wymyślą :)

Nie przesadzaj, zbyt pochopne opinie chyba wydajesz ;-) nie zapieram się, ale też nie neguje wszystkiego na starcie... póki co ok i chyba trzeba się cieszyć z tego, że łatwiej o dobry towar.

do androxena byłes też negatywnie nastawiany a jak widać firma nie znikła i nazwy nie zmieniła.

jeszcze niedawno i do pmp byłeś pochopnie nastawiony nie chciałeś wystawiać opini wynalazkowi ;)

ale z czasem widzę zdania zmieniasz... wiec dajmy wszystkim jednakowe szanse.

ps.
a bardziej na temat mix PMP nie boli również mogę potwierdzić.

vold
20-12-11, 06:11
Dokładnie stary, dajmy wszystkim szanse też jestem za tym ale na dobrą reputacje trzeba zapracować a na to trzeba czasu a widze co się dzieje z większością nowych firm.

lg team
21-12-11, 10:37
do androxena byłes też negatywnie nastawiany a jak widać firma nie znikła i nazwy nie zmieniła.

ziomus ta firma to klon innego pl undera,

ht
21-12-11, 19:22
z mixem pmp slyszalem ze szalu nie robi.

Renifer
21-12-11, 20:10
To i ja wtrace swoje dwa zdania. Panowie każdy kto "głębiej siedzi" w temacie wie ze prawie wszystkie firmy które wylazły w tym roku (prawdziwy wysyp zaczął sie od marca) to tak naprawde jden h.... Zmiania się nalepka hologram i dalej. Co do jakości nie komentuje bo ja mam swój pogląd na super nowości w super stężeniach itd. Tak samo jak jakis kawałek czasu temu wszyscy równo jechali że "bałkan apteka" itd.

lg team
22-12-11, 10:41
jesli srodki balkana mozna kupic w aptekach 2-3 krajow na paragon to jak to wytlumaczyc...

Renifer
22-12-11, 14:48
Poweim ci tak pewna wiedza nie jest dla wszystkich. Niech beda ci którze zyja i sie ciesza ze ktos im pchnal balkana i mowil apteka najlepsza itd. A malo grupa bardzo mała wie swoje. Odnośnie krajów o ktore ci chodzi? To tak samo jest z nowa/stara meta ruska na pozor to samo a sa dwie ;-)

Renifer
22-12-11, 14:51
A schadzac troche z tematu odnosnie tlumaczenia bałkana, jak wytłumaczysz w logiczny sposób ze mety z bałkana sa minimum 4 różne. Kazda sie czyms rozni itd. Tylko mi nie mow ze kupione w rownych aptekach w roznych krajach hehe

lg team
22-12-11, 15:17
wiesz mi to lezy co kto sadzi o balkanie, czy jest on underem czy apteka :) nie jestem zagorzalym obronca ani tego a ni innego laba, wiec czy jeden mysli ze to under a drugi ze apteka to juz jego sprawa,

pisze tylko ze mozna go zdobyc w aptece na paragon w paru krajach i tyle, a w czasach kiedy ludzie w necie pisza ze jelfa kupiona na recepte w pl aptece to walek dyskusja o balkanie z dalekich krajow jest zupelnie bezsensowna, bo net to jedna a live drugie, i w tym drugim jakos zarowno jelfa i jak balkan ma sie znakomicie z tego co mi wiadomo,

i to tyle,

Renifer
22-12-11, 18:59
Co do spekulacji ze jak ktos ome kupil sam w aptece i mu nie działa to nie komentuje natomiast na ryku jest mnostwo wałków omy i ktos kto na nia sie decyduje musi sie z tym liczyc. Natomiast bałkan firma ok, ale ponowie pytanie skoro to taka apteka dlaczego jest tyle róznych np. met? Ktoś tu robi kase na pozycji bałkana hehe

vold
22-12-11, 19:25
No wersji bałkana jest opór zwłaszcza mety ale prawda jest taka że przynajmiej ta działająca jest konkret i naprawde to działa nie ukrywam też że z injekcji bałkana już ludziska się wycofują bo działanie daleko odbiegą od aptecznych środków.

lg team
22-12-11, 20:02
Renifer ale nie stawiaj mnie w obowiazku odp na twoje pytanie bo ja takiego obowiazku nie mam :)

mysle ze najlepiej bedzie jak przekrecisz do firmy i zapytasz u zrodla zamiast motac kolejna historie n/t produktow balkana, tam ci odp albo dadza kontakt do nablizszego dystrybutora,

lub ewentualnie skontaktuj sie on-line z wujkiem "R" aka "A" i z nim pogadaj, on jest biegly w balkanie,

Renifer
23-12-11, 15:24
Lg akurat dzwonić już nie musze bo o ukladzie bałkan w polsce coś wiecej wiem. ;-) Jak to mowią polak potrafi nie do końca pasuje no ale sąsiedzi pomogli. Pozdro i się nie denerwój bo świeta są, a obowiązku nie miales odp luźna rozmowa na forum - to nie konfesjonał.

lg team
23-12-11, 15:33
masz tendencje do ciaglego wmawiania i sugerowania ludziom stanow emocjonalnych ktore nimi wogole nie powoduja :) zyje na relaksie, nie martw glowy,

wesolych :)

Renifer
23-12-11, 16:47
Jak sie moge nie martwić, z kim bym mogl polemizowac na temat bałkana itd. A jak od wieków wiadomo stres rozmyslaniem nad odpowiedziami na moje pytanie moze doprowadzic do problemow z pikawa hehe (zarcik)