Zobacz pełną wersję : Teść Mixy
niksiak154
24-11-11, 18:38
Tak jak W temacie w Jakie Mixy tescia celowac??
Jak mozesz osobiscie isc i odebrac w 4 oczy z apteki to oma, jezli nie nie radze wiezyc komus ze to orginał ;-)
Bardzo dobrze dziala susta z malay tiger 250mg klasycznie i fajnie bo jest tez w pojedynczych ampułakach (stosowalem git)
Wystrzegał bym się firm sezonowych , i towaru organon made in egipt pozdrawiam.
susta z Atoma jest świetna godna polecenia
Androxen hmmm lepiej kujawski juz wpier****ć
malay 1ml dobry ale trafiaja sie nizszym stezeniem, dzialac dzialaja ale czuc ze slabiej robia, ogolnie do polecenia
alchemia nowa ma dobry mix,
pmp nowe 300mg/ml dobrze robi,
z atomica ludzie kolo mnie zadowoleni. z tego co sie orientuje to maximus teraz bije. moze niech sie wypowie:)
atomic jak najbardziej polecam sam teraz bije i jest super jestem zadowolony prawie bezbolesne napewno mniej bola niz po omce no i jesli chodzi o efekty to widac i czuc aktualnie 6 tydz tyle ze dawki mam spore bo mniej juz poprostu mnie nierusza.POLECAM
niksiak154
25-11-11, 14:52
do malay nie mam dostepu a atoma nigdy nie biłem :)
to popytaj o mix pmp, dobrze kreci i w dobrej cenie smiga,
No jak proszą to się wypowiem ano tak bije Atomica susta 300mg ml i mam takie stężenie we krwi jak dobry polski spirytus a to znaczy ze jest dobra :)
Androxena za darmo bym nie wziął
PMP nie wiem ale wiara chwali
Alchemia też ma dobre opinie
To teraz masz wybór albo atom albo malay troche beddzie latwiej
Pytanko do Lg/ Skad niby poznales ze niektore nizsze stezenie maja i slabiej robią. Tylko mi nie mow ze po kolorze. Raczej takie stwierdzenia nie sa realne, bo jednego bedzie bardziej kopac innego mnie. Bo jeden jest czysty i bedzie mial efekt super inny wejdzie po jakims syfie i bedzie go mniej pchało. Ja z malaya bralem kilka rzeczy kazdy dziala. Np bardzo udany cykl pod wzgledem wynikow deka susta winstrol.
pare osob z mojego otoczenia bralo i bierze malaya, bijac testy raz jest ok libido szaleje + testesteronowa euforia po czym przychodzi kolejny shot i nic po nim sie nie dzieje, kolejny i znow w porzadku, nie ma tego ciagu, tej ciaglej pizdy, i tak wiecej lub mniej, czyli cos tam nierowno jest nalane mg, nie bylo przynajmniej ja nie spotkalem sie zeby wogole nie dzialalo ze sam olej byl/jest ale wachania sie zdrzaly i zdarza beda bo w koncu to under tyle ze w ampulkach,
i nie jest to wina ludzi bo ludzie swoje w zyciu juz wbili,
ale ogolnie lab ok, jakas tam akternatywa jest dla podrzednych brudnych underow,
Nie ma regóły biło się towar z jednego wiadra raz był git raz słabiej, sprawa organizmu i jego dobrego czasu, tu jest sekret omijam w tej chwili firmy co robią wały mówie o towarze sprawdzonym.
W mixa PMP i Rotexa smiało możesz celować, oba działają bdb
blood in blood out
16-12-11, 20:24
Nie ma regóły biło się towar z jednego wiadra raz był git raz słabiej, sprawa organizmu i jego dobrego czasu, tu jest sekret omijam w tej chwili firmy co robią wały mówie o towarze sprawdzonym.
nie wierzę, że ci nie podświetliło reguły-- nie kompromituj się:)
btw a myślałeś o cypio?
nie wierzę, że ci nie podświetliło reguły-- nie kompromituj się:)
btw a myślałeś o cypio?
Jak nie masz pojęcia o dopingu nie pisz tutaj, ogarniam sporo spraw i sporo pisze moge byka walnąć a jak jestes taki fachowieć zapraszam na forum poprawnej polszczyzny tam mozesz zabłysnąć ale nie tutaj tak że wypad !
W mixa PMP i Rotexa smiało możesz celować, oba działają bdb
Proponuje takich sezonówek jak Rotex się wystrzegać, za kilka miesięcy bedzie inna nalepka już czekam jaką nazwe wymyślą :)
blood in blood out
17-12-11, 20:09
Jak nie masz pojęcia o dopingu nie pisz tutaj, ogarniam sporo spraw i sporo pisze moge byka walnąć a jak jestes taki fachowieć zapraszam na forum poprawnej polszczyzny tam mozesz zabłysnąć ale nie tutaj tak że wypad !
a chcesz się sprawdzić co do wiedzy o saa
czytałem twoje rady na innych forach----porażka
zawsze możesz mnie wyrzucić z forum panie modzie
fallenursus
17-12-11, 20:47
http://img.memecenter.com/uploaded/74b285e042332e4247afd1c897d4366e.jpg
ja bije juz drugi raz PMP - wczesniej 250 w starej szacie i teraz 300 w nowej i klepie jak powinno i co najwazniejsze nic nie boli a z tym mam czesto gęsto problemy
ziomek jesden co znam tez chwali tego mixa,
ja bije juz drugi raz PMP - wczesniej 250 w starej szacie i teraz 300 w nowej i klepie jak powinno i co najwazniejsze nic nie boli a z tym mam czesto gęsto problemy
Wiem ze to nie mix ale bije PMP enana na mostku i jestem pod wrażeniem zero bólu po iniekcji wiec pewno mix będzie też dobrusi :)
grzesiek k
18-12-11, 16:08
czytałem twoje rady na innych forach----porażka
ty osiłku nawet nie musisz pokazywac swojej wiedzy na temat saa zeby ludzie mogli ocenic jaki duren z ciebie,wystarczy ze napiszesz posta do moda działu doping ze jego wiedza jest słaba w tym co robi(no bo fakt zajmuje sie tym tylko 10 lat) i to jest totalna kompromitacja twojej pustej i sliskiej osobowosci,wez stad wypierdalaj kmiocie bo spowalniasz transfer
Proponuje takich sezonówek jak Rotex się wystrzegać, za kilka miesięcy bedzie inna nalepka już czekam jaką nazwe wymyślą :)
Nie przesadzaj, zbyt pochopne opinie chyba wydajesz ;-) nie zapieram się, ale też nie neguje wszystkiego na starcie... póki co ok i chyba trzeba się cieszyć z tego, że łatwiej o dobry towar.
do androxena byłes też negatywnie nastawiany a jak widać firma nie znikła i nazwy nie zmieniła.
jeszcze niedawno i do pmp byłeś pochopnie nastawiony nie chciałeś wystawiać opini wynalazkowi ;)
ale z czasem widzę zdania zmieniasz... wiec dajmy wszystkim jednakowe szanse.
ps.
a bardziej na temat mix PMP nie boli również mogę potwierdzić.
Dokładnie stary, dajmy wszystkim szanse też jestem za tym ale na dobrą reputacje trzeba zapracować a na to trzeba czasu a widze co się dzieje z większością nowych firm.
do androxena byłes też negatywnie nastawiany a jak widać firma nie znikła i nazwy nie zmieniła.
ziomus ta firma to klon innego pl undera,
z mixem pmp slyszalem ze szalu nie robi.
To i ja wtrace swoje dwa zdania. Panowie każdy kto "głębiej siedzi" w temacie wie ze prawie wszystkie firmy które wylazły w tym roku (prawdziwy wysyp zaczął sie od marca) to tak naprawde jden h.... Zmiania się nalepka hologram i dalej. Co do jakości nie komentuje bo ja mam swój pogląd na super nowości w super stężeniach itd. Tak samo jak jakis kawałek czasu temu wszyscy równo jechali że "bałkan apteka" itd.
jesli srodki balkana mozna kupic w aptekach 2-3 krajow na paragon to jak to wytlumaczyc...
Poweim ci tak pewna wiedza nie jest dla wszystkich. Niech beda ci którze zyja i sie ciesza ze ktos im pchnal balkana i mowil apteka najlepsza itd. A malo grupa bardzo mała wie swoje. Odnośnie krajów o ktore ci chodzi? To tak samo jest z nowa/stara meta ruska na pozor to samo a sa dwie ;-)
A schadzac troche z tematu odnosnie tlumaczenia bałkana, jak wytłumaczysz w logiczny sposób ze mety z bałkana sa minimum 4 różne. Kazda sie czyms rozni itd. Tylko mi nie mow ze kupione w rownych aptekach w roznych krajach hehe
wiesz mi to lezy co kto sadzi o balkanie, czy jest on underem czy apteka :) nie jestem zagorzalym obronca ani tego a ni innego laba, wiec czy jeden mysli ze to under a drugi ze apteka to juz jego sprawa,
pisze tylko ze mozna go zdobyc w aptece na paragon w paru krajach i tyle, a w czasach kiedy ludzie w necie pisza ze jelfa kupiona na recepte w pl aptece to walek dyskusja o balkanie z dalekich krajow jest zupelnie bezsensowna, bo net to jedna a live drugie, i w tym drugim jakos zarowno jelfa i jak balkan ma sie znakomicie z tego co mi wiadomo,
i to tyle,
Co do spekulacji ze jak ktos ome kupil sam w aptece i mu nie działa to nie komentuje natomiast na ryku jest mnostwo wałków omy i ktos kto na nia sie decyduje musi sie z tym liczyc. Natomiast bałkan firma ok, ale ponowie pytanie skoro to taka apteka dlaczego jest tyle róznych np. met? Ktoś tu robi kase na pozycji bałkana hehe
No wersji bałkana jest opór zwłaszcza mety ale prawda jest taka że przynajmiej ta działająca jest konkret i naprawde to działa nie ukrywam też że z injekcji bałkana już ludziska się wycofują bo działanie daleko odbiegą od aptecznych środków.
Renifer ale nie stawiaj mnie w obowiazku odp na twoje pytanie bo ja takiego obowiazku nie mam :)
mysle ze najlepiej bedzie jak przekrecisz do firmy i zapytasz u zrodla zamiast motac kolejna historie n/t produktow balkana, tam ci odp albo dadza kontakt do nablizszego dystrybutora,
lub ewentualnie skontaktuj sie on-line z wujkiem "R" aka "A" i z nim pogadaj, on jest biegly w balkanie,
Lg akurat dzwonić już nie musze bo o ukladzie bałkan w polsce coś wiecej wiem. ;-) Jak to mowią polak potrafi nie do końca pasuje no ale sąsiedzi pomogli. Pozdro i się nie denerwój bo świeta są, a obowiązku nie miales odp luźna rozmowa na forum - to nie konfesjonał.
masz tendencje do ciaglego wmawiania i sugerowania ludziom stanow emocjonalnych ktore nimi wogole nie powoduja :) zyje na relaksie, nie martw glowy,
wesolych :)
Jak sie moge nie martwić, z kim bym mogl polemizowac na temat bałkana itd. A jak od wieków wiadomo stres rozmyslaniem nad odpowiedziami na moje pytanie moze doprowadzic do problemow z pikawa hehe (zarcik)