Zobacz pełną wersję : Test + Deca
pawel19880
20-11-11, 12:08
Witam. Jakiś czas temu rozpocząłem pierwszy mocniejszy cykl. Nandrolone decantone 500mg/tyg + testosteron enanthate rownież 500mg/tyg. Po 5 tygodniach stosowania dokupiłem 10ml teścia i 10ml Deki ale tej krótkiej nandrolone phenylpropionate 100mg/ml . Czy stosowanie co 3 dni 1ml testosteronu (250mg) + 1ml krótkiej deczki(100mg) będzie dobre do tego cyklu? Pozdrawiam :)
Jak najbardziej po długiej decy może iść krótka,
co do dawek nie wiem , nic o sobie nie napisałeś,
napewno było by ok jak byś podawał co 2 dni a nie co 3.
po co kombinujesz. po 5 tg dopiero deczka zaczela sie konkretnie wkrecac a ty odpusciles i sie bawisz w npp. trzeba bylo dokupic normalna deczke i zrobic 10-12 tyg.
pawel19880
20-11-11, 16:01
Jak najbardziej po długiej decy może iść krótka,
A krótka jeszcze bardziej rozkręci działanie długiej czy to juz tak jakbym od zera zaczynał? Bo faktycznie długa już sie rozkręcała i zamieniłem ją na krótką;/
Co do dawek ważę 80kg, na cyklu w 5tygodni poszło do tej pory 8kg. Dieta wszystko jest. Mogę się jeszcze spodziewać jakiś solidnych przyrostów?
Nie, to nie jest tak jak zaczynał byś od poczadku,
deca to deca,
jesli masz dostęp tak do krótkiej decy jak i długiej to nie jest dobrym pomysłem teraz zmiana na krótka
jak już chcesz to pojedz na długiej conajmniej 8 tyg , napewno bedzie lepiej.
fallenursus
21-11-11, 00:33
jesu ale kombinuja....
bij te dece ile wlezie(12tyg najlepiej+2 tyg dluzej testo pociagnij),pamietaj ze2x tyle testo i hcg(250iu c3d) poodczas cyklu i nawet mnie nie fisiuj tu
ide chlac dalej ogarne was jak wytrzezwieje w neidizle nastepna takze masz jeszccze conajmniej tydzien deki ziom.
deca to deca test to test niema ze jakas dziala inaczej bo tak se ktos wymyslil:)
glodny jestem.
w czwartek wyplata i dalej w zug...ehh
aha i daj znac jak juz cie ta deczka przyblokuje:) bo malo testo jedziesz kolego. chyba ze jestes tym z niewielu co maja jaja z zelbetonu i nawet litr nandrolonu na ydzien ich nie ruszy
wszyscy pijani, kur....masakra :)
fallenursus
21-11-11, 01:08
Gruby pakuj sie w czwartek piatek sobote chleje w paryzu. Nie zartuje
ok, sprawdze rozkład PKS-u :)