Zobacz pełną wersję : Methanex 10mg RAZAK czy Methaxen 10mg ANDROXEN
Witam,
dawno tu nie zaglądałem. Mogę wybrac między tymi dwoma metkami. Którą polecacie bardziej?
1. Methanex 10mg od Razak
2. Methaxen 10mg od Androxen
Czy na forum znajdę zdjęcia porównawcze oryg i fake tych środków ?
Pzdr
~44mt
Moim zdaniem weż razaka, duzo pewniejsza firma. Jest tez nowa 10mg z Tigera, widziałek konkret a nowy produkt z tej firmy wiec bedzie pewnie wymiatał
Tak jak wyżej kolega pisze RAZAK dobra firma od lat a ten androcośtam to sezonówka ta Malay chyba nawet w blistrach te metke dał może być si
jak rozróżnic oryg of faka jeżeli chodzi o Razak? niech mi ktoś jeszcze napisze jak jest z seriami produkcji.. z tego co się orientowałem to nowsza seria ma inne opakowanie i inny kolor tabsów, jeżeli nie to niech ktoś mnie oświeci.
~44mt
jedna jak i druga dziala. wez ta ktora jest tansza:) jesli chodzi o razaka nie spotkalem sie wogole z walami. jest to firma ug i raczej watpie zeby ktos ja podrabial. z metkami jest o tyle dobra sprawa ze malo ktora na polskim rynku nie kopie.
A gdzie tam ktos takie podrabia,
z dwóch wybrał bym razaka,
stara firma to bardziej tiger bo ma conajmniej 10 lat,
jeśli chodzi o fake undera to widziałem podróby soków tigera w flakonach ale ślepy by odróżnił.
Jezeli chodzi o mete z razaka tez nie widzialem wałów, jedynie co spotkałem się z negatywnymi opiniami jezeli chodzi o wino w tabl i szoty wina na oleju. Choć faktem jest ze Razak ostatnio znacznie znikal z rynku naszego.
P.S. Meta z Tigera blistry ktoś już wrzucał na forum foto, w real wykonanie na 5.
co tak sie uczepiliscie tego tigera?? kolega pytal o razaka i androxena :D
To też napisałem, z tych dwóch wybrał bym Razaka :)
razak wśród metek to prawdziwa petarda, więc niema co sie wahać
Dzięki za odp panowie. Pzdr
~44mt
Razak bo dobrze kopie. Razak jest trudny do podrobienia i bardzo rzadko się spotyka podróbkę bo w każdym opakowaniu masz nr serii i jak wejdziesz na str razaka to możesz sprawdzić czy ta seria naprawdę istnieje czy jest to podróba
fuksiu , jak ktoś podrabia to właśnie podrabia z taka serią jaka istnieje, tak że o niczym to nie swiadczy , razak jest ok ale znowu jaj nie urywa, nie przesadzajmy :)