PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie

Richard
17-03-07, 22:41
Z czym jest lepiej połączyć mass XXL?????? z Dibencozide czy z jakimiś aminokwasami???????? Proszę o pomoc!!!!!
Za wachowe doradztwo rzucę sog-a

tom
17-03-07, 22:57
z dieta...
dibenkozide pobudza apetyt podobno nie wiem nie bralem...
aminokwasy raczej nic nie dadza...
a ile cwiczysz?

Ikar
18-03-07, 00:17
Dibencozide- niby pobudza apetyt chodz nie jestem pewny czy to cos dziala przynajmniej w moim przypadku nie zauwazylem zszamalem tego juz z dobre 3/4 i moze minimalnie wiecej jem :P co do tego gajnera to jest dobry wybor

rafalkomando
18-03-07, 07:27
gainer oczywisce ze dobry jem go obecnie i jestem zadowolony,polecam smak vanilie, to do dibencozide tez go jadłem jedyne co mi pomugł to wydaje mi sie ze podniusł mi apetyt nic wiecej, wiec wolałbym jakies białko kupi lub nawet te aminokwasy.pozdrawiam :grin:

Prezydent_1c
18-03-07, 09:44
Polecam ci branie gainera z aminokwasami. Dibencozide jest przereklamowanym produktem jedynie nieznacznie poprawiającym apetyt. Jednak ja wziąłbym gainera z jakąs kreatyną. Efekty były by dużo lepsze wtedy ;)

rafalkomando
18-03-07, 10:49
JW :lol:

jonasz7
18-03-07, 15:23
Tak najlepsze z tych dwóch opcji to kretka :mrgreen:
I diete masz.
pzdr.

Richard
18-03-07, 19:37
Ćwiczę gdzieś już tak 10 miesięcy!!!!! Brałem już Kre-alkalyn z dekstro juice!!! Teraz chcę ostro przybrać na masie i nie wiem z czym właśnie połączyć tego massa XXL. Czytałem w katalogu to strasznie zachwalali tego dibencozide, więc chciałem się dowiedzieć od gości ktorzy to biora!!!! to z jaką kretą radzicie połączyć???????????? A jeśli aminokwasy to jakie?????
Pozdro!!!!!!!

jonasz7
18-03-07, 20:05
Z kretką i można dibencozide jeszcze.
Amino niekupuj już do gainera, ale kup se tauryne!!
pzdr.