Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : shock

kawa10
08-11-11, 22:43
witam zakupiłem shocka i stroma. w pierwszy dzien treningowy wzialem 20g shocka i nie czulem sie zbytnio pobudzony ani nic. w kolejny dzien treningowy wzialem 40g i rowniez nie czulem sie lepiej. mial ktos moze taki problem? prosze o pomoc :)

BigS
26-11-11, 16:54
bierz 20g 30min przed treningiem 40g to lekka przesada.... storma 10g po treningu i rano
a w DNT 10g storma tylko

INSIDER
26-11-11, 17:29
A powiedz mi jedno , jak byłes pierwszy raz na silowni bajceps mialec o 3 cm wiekszy juz ? tak samo z suplami , nigdy nic nie dziala za 1 razem stosuj dłużej zobaczysz efekty ;)

Sub-Zero
26-11-11, 18:18
Bo Shock to gówno do spłukaniu w kiblu ,jedynie dobre na przeczyszczenie haha

INSIDER nie wiem o czym ty prawisz ;] Przed treningówke powinno się czuć 15-30 min po spożyciu a nie po paru tyg ;]

luo
27-11-11, 22:03
Bo w shocku nie ma za bardzo stymulantów. Spróbuj wziąć porcję shocka z cukrami np carbo, polepszy napompowanie mięśni

fallenursus
27-11-11, 22:19
Jakies chooyowe te szoki macie:)
co jak.co.ale poltora.miarki szoka.dziala na mnie lepiej jak.akzde.inne zmieszane przez.producenta gowno.
Ile min przed.shokiem.jakdles posilek?

INSIDER
27-11-11, 22:52
INSIDER nie wiem o czym ty prawisz ;] Przed treningówke powinno się czuć 15-30 min po spożyciu a nie po paru tyg ;]
Zeby chlopak nie plakal ze gowno kupił , ja wole kase pierw wbic w diete a pozniej cos kupic jak mam kase , ja ostatnio zadnego przedtreningowca nie potrzebuje taki power leci. A szczerze to nawet nie wiem co napisalem , dopiero teraz to przeczytalem te bzdury , ale nie musisz sie tak burzyc odrazu ;)

Mastershammer
29-11-11, 15:38
Jakies chooyowe te szoki macie:)
co jak.co.ale poltora.miarki szoka.dziala na mnie lepiej jak.akzde.inne zmieszane przez.producenta gowno.
Ile min przed.shokiem.jakdles posilek? Wujek bo wy tam macie shocka na efedrynie:):):)Dla mie jedna wielka lipa tak jak superpump i Na Novapor.Dzisiaj spróbowałem Rage z pvl i całkiem ciekawy trening:):)