Zobacz pełną wersję : tatuaż na barku
witam,
Za jakiś miesiąc zaczynam cykl na mase. Ponieważ mam na nim zamiar przytyć jakieś 8kg to obwody się troche zmienią.
Chciałbym sobie jednocześnie zrobić tatuaż na barku i teraz pytanie czy lepiej zrobić tatuaż przed cyklem czy po? Tatuaż ma być zrobiony z dwóch słów u znajomego, który nie prowadzi żadnego profesjonalnego salonu.
Jak zrobić ten tatuaż żeby pomimo zmian wagi był wyraźny i czytelny?
Tatuaże rosną razem z tobą, najważniejsze żeby tylko rozstępów nie dostać
Nie ma czym sie martwić ja jestem 2 lata na bombie i jednocześnie mam robiona dziarke i nic sie nie zniekształca :)5390
Tak myślałem, że jak przytyje to nic strasznego się nie stanie. A gdy dużo się straci na wadze to tatuaż się nie pomarszczy?
Po zrobieniu dziarki na barku jaką trzeba zrobić przerwę od siłowni?
pierwsze 5 dni spisz i chodzisz z folia na barku. smarujesz mascia bepanthen, nie za gruba warstwa. przemywasz kilka razy dziennie i smarujesz na nowo. w domu chodz bez koszulki i nie zaklejaj tatuazu. doplyw powietrza pomoze szybciej sie zagoic... po 5 dniach smaruj przez 10 dni tylko tlustym kremem. po tych 15 dniach bedzie juz zagojone i swobodnie mozesz cwiczyc,chodzic na basen.
Pierwsze 2 dni nie odkrywaj żeby kolor lepiej zachować, bepanthen wystarczy na świeżą dziarkę nałożyć chodzi o to żeby bakterie sie nie dostaly do ran, potrzymać ok 12godz później wystarczy wazelina co jakis czas przemyj i od nowa przesmaruj i powinno być wszystko ok co do gojenia to każdy ma inną regenerację skóry ja po dwóch dniach nie miałem już żadnego strupka ale na świeżej tez nie mialem dużo, ten sam co mi robil robil innemu i jemu tydzien sie goiły
Jak juz zrobisz dziarke pochwal sie i wrzuć w temacie nasze tatuaże ;P