Zobacz pełną wersję : Fbw !
witam
jakis trening fbw dla zaawansowanych ktory polecacie bo nie znalazlem zadnego w podwieszonych bo chyba niektore limki nie dzialaja
blood in blood out
26-10-11, 21:05
witam
jakis trening fbw dla zaawansowanych ktory polecacie bo nie znalazlem zadnego w podwieszonych bo chyba niektore limki nie dzialaja
a ten trening dla ciebie czy dla kogoś innego?
ile trenujesz/trenuje że uważa się za zaawansowanego
i nic nie napisze póki nie podaż mi stażu i osiągów:)
Dla mnie
Waga 80 kg
staz 2 lata
wl 125
mc 130
przys 150
Do tej pory cwiczylem caly czas roznego rodzaju splitami dlatego chcialbymvsprobowac teraz fbw
powiedz szczerze na szybko zmysliłeś te wyniki siłowe prawda?
Jaki powinien byc zakres powt w treningu fbw?
Duze partie 8-12
Male 10-12 czy
D 4-10
M 6-12
Jak myslicie ktore lepsze chyba ze macie inne propozycje
Słabiutkie masz plecy skoro na martwy tylko 5kg więcej podnosisz niż wyciskasz na ławeczce
blood in blood out
31-10-11, 19:59
Jaki powinien byc zakres powt w treningu fbw?
Duze partie 8-12
Male 10-12 czy
D 4-10
M 6-12
Jak myslicie ktore lepsze chyba ze macie inne propozycje
jak" dorośnies "to odkryjesz że to nie laboratorium -- i będziesz wiedział ile pow na Ciebie najlepiej działa
a jak masz dylemat ile powtórzeń robić to w 1 dzień rób małą ilość powtórzeń a 2 dzień średnią ilość a w 3 dzień dużą ilość (prawie do załamania)
powiedz szczerze na szybko zmysliłeś te wyniki siłowe prawda?
Nie tak jest
ojjj, przyznaj sie nooo :-* uroczo kłamiesz ;-* ale z noska się dymi ;D
Chłopaki już się robi dzecinada! joł! coś jakbym widział małego synka mojego kumpla który na paluszkach pokazuje że ma 5 lat, choć mamusia wyraźnie mu pokazywała że narazie dwa paluszki muszą być jeszcze zaciśnięte, bo ma dopiero 3 latka ;-)
p.S. o dwuletnim stażu w żaden sposób nie można powiedzieć że jest zaawansowany...
...takcy pacjenci po 3 latach uważają że zrobili już wszystko i osiągnęli wszystko, dumnie opowiadając żołtodziobom ile w życiu wytrenowali...