PDA

Zobacz pełną wersję : Jak to widzi SZLACHTA:):)

Mastershammer
23-10-11, 13:03
Witam,chłopy mam ziomka który leci coś takiego.
1-15-bold-300-2*tydzień
1-15-susta-250-3*tydzień
Cykl kończy dokładnie 31 grudnia,i teraz chłopina chce wyskoczyc na zawody jakos w kwietniu.Czyli powiedzmy zostanie mu 3 miechy na redukcje.Pytanie brzmi czy ma zajebac normalnie odblok i ewentualnie wejść póżniej na tren+prop+wino,czy jebac to i jakoś przeciągnąc już do końca bez zadnego odbloku.
Wiek-26
staż-7lat
cykli było w sumie z 5(prolki,srolki,boldki,itp itd,w miare z głową:):)
Koles ma dobrego gena,i poziom fatu na dzień dzisiejszy (5tydzień cyklu)jakieś 12%,i naprawdę solidne mięcho.Moim zdaniem to i tak za szybko na te zawody ale pierdoli nad uszami niesamowicie.POMOŻECIE::):):):knockout:Zapomniałby m-Wzrost-173/waga/87kilo

ht
23-10-11, 15:46
wujek mysle ze jesli gosc chce wyjsc na zawody to powinien go poprowadzic jakis inny kulturysta ktory wie co i jak. forme spierdolic to nei problem:)tak ze ja nie sugerowalbym sie tym co ktos napsize na forum. masz tam swojego znajomka co wychodzi na zawodach nie?? pogadaj z nim jak on to widzi.

fallenursus
23-10-11, 15:54
No dokladnie. Cykl na wyjscie nie jest trudno rozpisac. Ale dieta, manipulacja mineralami itd to ktos musi sie nim zajac co widzi go prawie codziennie.

Mastershammer
23-10-11, 15:59
Ht-uś:):)Właśnie wczoraj wróciłem z zawodów w Dublinie,i powiem ci że były to zawody wyciagania chuja z wody:):)Zlali byście się ze smiechu jaki był poziom,takze za bardzo bym się spierd..eniem formy nie martwił,bo z pewnościa będzie żenada.Ps:dNa tych zawodach był Toney X-men 7-place Olympia(powiem szczerze że,pokaz był żałosny,nie wspominając o formie która miał z dupy wziętą)

roid rage
25-10-11, 21:20
jesli chodzi o samo pytanie czy schodzic czy nie to zejscie byloby glupota w tym wypadku
co najwyzej zmostokowac i leciec dalej