Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cykl Test.Enan i Metanabol

bartek6173
22-10-11, 23:37
Witam jestem nowy na tym forum no i jak karzdy początkujący zielony...:neutral:
Wiek18 , Staż 2,5. diety nie posiadam poniewarz mnie nie stać:cry: i zastępuję ją suplementami

Ostatni przebyty cykl : Omnadren 250 i Metanabol
Omnadren 250 1 amp co tydz i Metanabol 20 mg codziennie ;/
Odblokowanie: 4 tyg po ostatniej inekcji :
Clomed 25tab po 50mg : 150,100,100, i czały czas po 50
Przeznaczenie :Masa mięsniowa

Teraz kumpel zaproponował mi :
-(25amp)Testosteron Enantan z Balkana
-(100taB) Metanabolu tez Balkana
Jeśli to dobre połączenie prosiłbym o rozpiske jak i kiedy to brać

A i PRZEPRASZAM ze pisze to w dziale dopingu o suplach ale posiadam Gain Fasta ,Amino 2700 Universala i takze Cytocella,Animal Paka i Olimp ArgiPower czy mógłby by mi ktoś cos napisac co z tego brać ,jak brać... jeszcze raz przepraszam ze pisze w tym dziale

Prosił bym odpowiedzi kąkretnych i bez zbędnych komentarzy bo jak wcześniej napisałem jestem NOWY :neutral:

mtm
23-10-11, 00:12
sterydy nie dla ciebie

Pawlos159
23-10-11, 07:44
Tą kasę przeznacz na dobrą michę zamiast na SAA!!!!!!. Na to przyjdzie czas.

ht
23-10-11, 08:24
masz kase na suple i soki a nie masz na diete?? soki i suple to dadatek do odpowiedniej diety. bez odpowiedniego jedzenia nie wyciagniesz z tego cyklu maksimum. tak ze dla mnie bez sesnu wbijanie soku.

///M
23-10-11, 09:37
A czy on pytał na co ma przeznaczyć kasę czy na rozpisanie cyklu? Panowie ogarnijcie .

MAXIMUS 2
23-10-11, 10:13
A czy on pytał na co ma przeznaczyć kasę czy na rozpisanie cyklu? Panowie ogarnijcie .

E to ty sie ogarnij kto ma mu cykl rozpisać jak chłopak na żarcie kasy niema na proszku jeszcze nikt mięsa nie zbudował a saa to nie cudowny lek na mięśnie tu trzeba wpierdalać a nie pić wodę z proszkiem, a po za tym ma 18 lat ma czas na to w tym wieku na sucho nawet idzie tylko trzeba chcieć a nie na skróty spierdalać.

ht
23-10-11, 11:42

to moze ty mu rozpiszesz cykl pod staz i wiek i suplementy jakie posiada... bo ja tak nie umiem.

bartek6173
23-10-11, 12:55
No w końcu jakiś człowiek ogarnia temat thx Daniel2s...
To jak rozpiszecie obecnie suple posiadam takie : Universal Gain fast ,Universal Amino2700,Cytocell,Animal Pak,Olimp ArgiPower
Podajcie cykl i co brać z tych supli
Wiem Pnowie jest to smieszne ze niemam diety ale Saa mam za darmo

Pawlos159
23-10-11, 14:37
Niech Ci rozpisze ten co ogarnia temat! Jak jest taki mądry:))

///M
23-10-11, 14:53
Rozpisałbym żebym wiedział ocb. Jak ktoś pyta o rozpisanie cyklu to mu sie go rozpisuje a nie wyskakuje z tekstami ze to nie dla niego i co ma robić z kasą .

Mastershammer
23-10-11, 15:02
Rozpisałbym żebym wiedział ocb. Jak ktoś pyta o rozpisanie cyklu to mu sie go rozpisuje a nie wyskakuje z tekstami ze to nie dla niego i co ma robić z kasą .Fallen zamykaj to raz dwa ,bo mnie krew zaleje.Popatrzcie no kurwa jacy się koksownicy 18 letni znależli.

grzesiek k
23-10-11, 15:03
Rozpisałbym żebym wiedział ocb.
płytki koles jestes,skoro nie wiesz ocb to po cholere piszesz zeby mu to rozpisac mimo ze robi zle?jest sens,sam sobie odp...

fallenursus
23-10-11, 15:10
w dopingu bartus trzeba byc bardzo konsekwentny.
ty nie jestes, ale ja jestem.odpusc sobie bo krzywde zrobisz. kaxdy twoj post na tym forum wola o pomste do nie ma, i watpie ze masz 18 lat.
http://www.e-gym.pl/showthread.php?32742-Cykl-Test-Enan-250mg-i-danabol-10-mg&p=425060&viewfull=1#post425060
wakacje tygopdniowe, przemysl zycie wroc. jakhcesz pogadac to zapraszam na gg lub skype.

daniels, ostrzezenie....ogarnij sie .