Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spostrzeżenia - nowe nie znaczy lepsze

Renifer
20-10-11, 18:46
Ostatnio zauważyłem że nowe firmy idą na totalną łatwizne. Oglądam ostatnio produkty "x" firmy nazwy specjalnie na razie nie podaje, żeby nie było że jestem za inną fimą itd, i widze trzy różne flakony. W każdym ilość środka zupelnie inna. W jednym nalane pod samą gumkę w innym równo z nalepką. O czym to świadczy? Według mnie że lali to z konewki w ciemnym garazu bez okien. Bo nawet nie wiedzieli ile i co leją. Takie jest moje zdanie co do super nowości. Ma ktoś jakieś opinie?

vold
20-10-11, 18:54
No niestety leją z gara przez lejek jest to robione na ilość chodz dziwi mnie to że ciężko im wyciągną do strzykawki 10 ml i wlać w flakon ale wiadomo to już trwa 20 sekund a nie 3,

nie powiem pewnie jest i nowa firma co naprawde zadziała ale ona u mnie będzie miała reputacje za jakiś czas, na dobrą opinie trzeba zapracować takie jest moje zdanie.

Ale w życiu nie uwierze w to że ktoś nie umie w miare równo nalać a potrafi zrobić propa 150mg na 1 ml lub wino 100 mg na 1 ml, żenada :(

ht
20-10-11, 21:37
wyjdzie nowa firma ludzie sie rzuca ze nowy ug to pewnie zawyzone stezenia. dobra reklama tez zrobi swoje. poleci caly sort w ludzi,zaczna latac opinie ze bolace lub ropniaki. zawijaja sie z nazwa i po jakims czasie otwireraja sie jako inny super under. juz to tyle razy bylo przerabiane....:) a ciagle sie ludzie nabieraja.

Renifer
21-10-11, 16:33
A dla niektórych najlepiej żeby na flakonie był napis "Nowość" i była butla 50ml w stezeniu 500/1ml. No ale coz niektórzy by nawet jak na etykieice bylo logo biedronki to i tak by się dali przekonać ze to zajebisty środek.