PDA

Zobacz pełną wersję : Czas po cyklu testo + deca

Alex89
18-10-11, 23:55
Witam długo mnie już tutaj nie było i własnie znowu wpadłem bo poczebuje waszej rady i opinie. Ostatni cykl jechałem testo enantat(250mg e4d) + deca (300mg e6d). Deca i testo brałem przes 4 miesace a potem jeszcze brałem przes kolejne 3 miesące tylko testo e i pod koniec brałem tylko e7d. (7miesacy byłem pod prądem) Odblock był zrobiony z diszipliną a teraz biorę cały czas tribulus. Kolega tak samo jechał rok temu i do tej pory ma problemy z libido...wacek mu wczasie uczynku opada...i teraz własnie do mojego pytania od czego to zależy bo u mnie żadnych wielkich zmian przy libido niema mimo ze pomiędzy ostatnim i przedostatnim cyklu miałem tylko z 2-3 miesące przerwy(wiem nie powinna się tak robić ale to już jest sprawa własna jak kto co robi). A co do długości u nas w Niemczech się robi takie długie cykle...co wy na to?? Ok kolega 7 lat starszy i brał trochę wiecej tygodniowo ale mimo tego jak mam to zrozumieć??
Proszę ale tylko o porządne odpowiedzi...
Dzięki pozdrowienia

fallenursus
19-10-11, 00:01
Lol bo u nas w niemczech sie robi....
Napisz lepiej jakie odbloki robicie bo cykle juz wiemy ze z dupy

Alex89
19-10-11, 00:15
Do dupy koniecznie nie jedziemy długo na testo to się już u nas wiele razy okazało za bardziej skuteczne...odblock clomid i tamoxifen (hcg nie przepadamy za bardzo za tym) 10dni po ostatniej inj. 50mg clomid + 20mg tamox do 14 dnia po ostatniej inj. Potem 100mg clomid + 40mg tamox przes 10 dni a ostatnie 10 dni 50mg clomid + 20mg tamox...tak ja schodziłem...no jestem już 4 tygodnie po odblocku i nie mam problemów...

fallenursus
19-10-11, 01:13
Alex
to ze ci pyta staje nie jest i nigdy nie bedxie wyznacznikiem poprawnego odbloku;(
Cykly ktore walicie bez podawania hcg poczas tsk dlugiego czasu a tymbardxiej ze ida srodki z grupy 19nor wola.o.pomste do nieba i i prosi.sie o kuku hpta. Tak atk dokladnie rozumiem ze poprawne cyklowanie z vlowa i co najwaznjejsze poprawne PCT jest tylko modne na forach a debile po piwnicach wbijaja po piec strzalow omy lub leca na winstrolu z podkladem deki. Ale kurwa mac zeby w dzisiejszych czasach z dostepem do internetu i pism edokrynologicznych robic takie bledy to przechodzi ludzkie pojecie....
Nawet taki stwardnialy grubas jak Vold wie juz ze hcg podczas cyklu to podstawa.....

lg team
19-10-11, 12:35
potwierdzam to co gosc pisze, szwaby maja dziwne te cykle, mieszkalem tam troche i czesto bywam i cykl masowka deka test metka trwa tam po 3-4miechy,

Mastershammer
19-10-11, 15:35
Co nie zmienia faktu że karygodny błąd z tym Hcg!!!!!!

ht
19-10-11, 20:27
3-4 miechy na dlugich estrach to raczej normalka.co do pct kolezka lecial wlasnie cykl deka+ mix. tlumaczylem zeby dal hcg. i dobre pct na koniec. myslal ze uda mu sie przyoszczedzic na pregnylu. po jakims czasie przyszedl do mnie ze lzami w oczach i ciezka deprecha ze nie moze sie ogarnac w lozku... :) uwazam ze hcg przy dece to podstawa.

lg team
20-10-11, 10:05
blad nie blad ale szwaby tez dobrze sie prezentuja i to na takim amatorskim poziomie jak widzialem na ulicach czy sklepach

Alex89
21-10-11, 11:33
Ale unas wlasnie tak od hcg odradzają bo ma mocne działanie estrogenowe.. a jak wy poddawacie hcg przy długich cyklach bo to sobie zalatwie na następny cykl który planuje pod koniec roku będę poddawał go zawsze co 3 miesace jak będę schodził na e12d przes 3 inj. Żeby się receptury zwolniły...amatorzy dobrze wyglądają unas ale jak wygląda u nich w środku w organizmie to inna rzecz ale jak sobie już walą od 15 roku życia to niema się co dziwic...nogi maja jak paluchy...diety niema i od 4 lat na masie...ja to widzę tak lepiej chce mieć 5 kilo mniej i dobrą formę a nie wyglądać jak balon... Na masie i deca miałem 93kg po diecie 83 a teraz obecnie po pct 86 około przy 178cm wszrostu. Plany na następny rok masa 97 Kilo dieta: 89kg tylko ja nie umie nadąrzac już z zarciem jak już znowu myśle o tym wpierdalac 5000kcal dziennie a białko 3,5g na 10kg masy ciała

fallenursus
21-10-11, 13:30
Bo wbijaja na lep.na szyje ponad norme to sie dziwisz?
Hcg ma dosc duzo.skutkow ubocznych przy duzych dawkach.
Kumaty nigdy nke zaleci powyzej 500j na raz.
Fyi hcg nawet dziala depresyjnie:)