Zobacz pełną wersję : przegląd środków
Co myślicie o tym żeby powstały takie tematy o poszczególnych środkach jak na innych forach ?
przegląd labów i opisy od moderatorów czy podrabiany/działanie/kraj pochodzenia itd.
Myślę że wreszcie mógł bym coś zrobić i się tym zająć :twisted:
niejako spełnia te założenie jeden temat , ale szukać tego wszystkiego po tylu stronach to za dużo jebania .
Oczywiście ten 2 temat dalej by działał :)
Dopingiem sie nie bawie ale czytam ten dzial i fakt faktem cyklicznie pojawiaja sie pytania na temat tych samych srodkow, wiec to co proponujesz ma sens, jedynie co by byl obardzo wazne w tym temacie to to by trzymac bardzo rygorystycznie porzadek. Lepiej by dzial ten byl aktualizowany rzadko a samymi konkretami bo wtedy nie ma balaganu.
W tych tematach nie bylo by pytan.vold,fallen?
przegląd labów i opisy od moderatorów czy podrabiany/działanie/kraj pochodzenia itd.
moderatorow, tylko...? wg mnie fallen ma zbyt mala widze nt EU/PL labow, vold poza tymi ktore zna to sie z reszta nieznanych gubi, wiec malo to byloby wiarygodne,
Wiem o co ci chodzi. Fallusia wykluczamy ,vold dla mnie ma o tym wiedze i mysle ze dal by rade.najwyzej ty,ht,brian zawsze by dopowiedzieli
jednak nie wiesz ;) i fajnie ze tak to okresliles "dla mnie ma" bo jak dla mnie nie do konca, i zabawa w pana boga wskazujacego ktory lab/srodek jest ok a ktory nie, kiedy jego reakcja na nowe laby jest zawsze taka sama jest co najmniej nie bardzo
jesli juz chcesz cos zrobic dobrze to niech kazdy ma mozliwosc wypowiedzenia sie w kwestii laba/srodka, chyba ze chcecie sobie zrobic spole i pisac jeden do drugiego i zachwycac sie tym to prosze bardzo, ja juz nic nie dodaje :)
A może HATECKI będzie trzymał nad tym pomysłem patronat. On bardzo dobrze zna polski rynek i jego nowości :))))
Jestem za tym żeby każdy się wypowiadał na temat danego towaru nie mozna sprowadzić do tego żeby się wypowiadały 2 osoby albo 3 bo to nie będzie wiarygodne :)
fallenursus
16-10-11, 18:33
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lgj5j3pW5V1qfqb4ho1_400.jpg
Jestem za tym żeby każdy się wypowiadał na temat danego towaru nie mozna sprowadzić do tego żeby się wypowiadały 2 osoby albo 3 bo to nie będzie wiarygodne :)
a w sumie kolego MTM o co wnosze w swoich wypowiedziach... o cos innego czy dokladnie to samo... :)
patrze obiektywnie na sprawe nie ujmujac nic voldowi jako moderatorowi dzialu, ale jesli juz kolego MTM wrozujesz sie na innych forach i jak sadze chcesz z nimi byc konkurencyjny to potrzeba opinii, rzetelnych opinii a nie opinii jednej osoby ktora nie do konca moze widziec wszystko i o wszystkim :)
Ja nie chce z nikim konkurować , ale wydaje mi sie że to fajny pomysł dlatego ten temat panie LG :)
ja raczej nie jestem wiarygodny bo przeplacam za soki:) i firm jednego sezonu nie uznaje....
Każdy za cos czasem przepłaci:)) A firmy jednego sezonu to wiadomo ,że do lamusa:))!
Wiece co panowie moze by ograniczyć ten opis do dostępności/kraju pochodzenia i tyle . a każdy mógł już napisać swoje opinie w temacie fotki&opinie ?
ja raczej nie jestem wiarygodny bo przeplacam za soki:) i firm jednego sezonu nie uznaje....
to ja chyba też nie jestem wiarygodny bo obstawiam za firmami co utrzymują wysoki poziom od wielu lat i się rozwijają w sensie jakości, praktyczności a nie zarobieniu kasy i zmiany firmy i nalepek,
wiadomo nie każda ale sporo tych nowych firm już nie istnieje lub nie działa nie wiem jak inni ale ja mam dupe tylko jedną i nie lubie jak podany sok chce mi ją urwać,
ja w przeciwieństwie do innych nie tylko zachwalam jak i odradzam środki ale do dzisiejszego dnia testuje bo sporo tutaj piszących już nie a to też jest ważne.
Nie powiem nowa firma też może być ok ale troszke musi popracować na swoją reputacje.
co do tematu, jak najbardziej powinni się wypowiadać wyszyscy a nie tylko moderatorzy ,
co do felena omijając że to pączek to i tak miło poczytach jego wypowiedzi bo są konkretne i dla mnie to najważniejsza osoba na tym forum :)
fallenursus
17-10-11, 00:25
Sie kurwa nie podlizuj bo flaszki jak nie bylo to nadal nie ma.
Miałeś mnie dziadu zaprosić do siebie to ino robisz foty co masz w barku i na tym się kończy :)
Ale nie podniecej się tym że tak napisałem w końcu ja Cię poleciłem żebyś ogarniał ten dział chodzby z tego względu że zastanawiało mnie to jak ty to robisz że w jeden dzień napisałeś więcej postów niż ja za cały rok, hehe :)
co do tematu, jak najbardziej powinni się wypowiadać wyszyscy a nie tylko moderatorzy
i za to doceniam volda jako moda, doswiadczonego moda bo sie nie oburza i wie w czym rzecz
co do felena omijając że to pączek to i tak miło poczytach jego wypowiedzi bo są konkretne i dla mnie to najważniejsza osoba na tym forum
a co do tego, to racja - fallen jest najgrubszy na tym forum bo nawiecej paczkow opyla ED wiec trzeba sie go bac i sluchac bo brzuchem moze przycisnac do sciany :)
grzesiek k
20-10-11, 08:11
hmm...skoro juz piszemy kto sie nadaje a kto nie to moze i ja cos dodam,
brian,ma wiedzie...ale na forum jest raz na 3 miesiace wiec porzadku trzymac by nie trzymał,
fallen-?lg juz opisał;)
vold-stary dobry vold z doswiadczeniem nie od dzis,normalna rzecz ze lubi to co stare i dobre,to co utrzymuje sie na rynku od kilku lat i to jest odpowiedz a nie ze nie uznaje nowych firm,
ht-moze i ma wiedze ale nie az taka jak lg,koles ogarnia wszystko,porusza sie tu i tam dzieki temu jest w temacie na biezaco,oczywiscie takie cos jak wytypowanie jednego goscia zeby sie tym zajmował nie ma sensu i mija sie z celem ale spoko,temat taki by sie przydał.Lg mogł by sprobowac bo mysle ze sobie poradzi,fallen,vold,brian i inni w razie W beda go poprawiac i dodawaczawsze cos od siebie:)takie jest moje zdanie pozdro
Lepiej zapłacić więcej a miec cos sprawdzonego niz wbijać olej z pestek winogron w siebie ;-) Najcześciej nowe firmy to jeden producent tylko 10 różnych nalepek na tym samym flakonie
grzesiek k
20-10-11, 21:39
Lepiej zapłacić więcej a miec cos sprawdzonego niz wbijać olej z pestek winogron w siebie ;-) nowe firmy
niestety teraz jest tak ze nie zawsze cena idzie w parze z jakoscia,
fallenursus
20-10-11, 21:43
Jak sie ciesze ze nie mam takich problemow.:)
Zzwonie towaj przywoza dziala-dostaja.kase i tyle.
Tu sie dba o klijenta....
U nas też się dba o klijentów ale niektórzy bardziej dbają o kase :)
To może ktos wkoncu wrzuci jakis środek który wegług niego jest wporzadku, dobrze działa, ma dobra cene? o ile istnieje taki hehe
fallenursus
21-10-11, 17:40
http://desmond.imageshack.us/Himg99/scaled.php?server=99&filename=img321k.jpg&res=medium
miod cud malina
kazdy widzial jak dziala
cena 4hrs pracy ;p
No pierwszy srodek - tylko z tego co widze mało kto sie wypowie u nas o nim
w podwieszonych o tym jest
Na jakimś forum widziałem kiedyś taki rankingi danych koksów może coś takiego fajna sprawa każdy osobno no nie :)
No niestety pączka środki u nas mało znane ale dobrze że wkleja aby zobaczyć coś innego,
mozemy ciągną ten temat, wklejajcie jakieś nowości co naprawde działają ,
ja np przed moim poprzednim cyklu dostałem jeden środek , gratis na przetestowanie i nie powiem nowość i nawet działało ale po 7 zastrzyku już zastanawiałem sie gdzie to wbić bo ino obrzęki a tu zaraz cykl z dużymi dawkami tylko się wkur... :)
fallenursus
21-10-11, 20:03
Lol grubas naprany czopki wtlaczal w miesien;)
http://www.e-gym.pl/showthread.php?32779-Nowy-dzia%B3-!-dla-dopingu-!!&p=426046#post426046
(http://www.e-gym.pl/showthread.php?32779-Nowy-dzia%B3-!-dla-dopingu-!!&p=426046#post426046)
Wystarczy podawac firmy,dawki, okresc brania,lot numer,efekt i znajdza sie same odpowiedzi na to jaki srodek ma lepsza note w rankingu.
Podzielic tez mozna zakres cenowy bo sa i drogie jaki tanie srodki
Moge byc tu czesto ale tematy w dziale doping tez musza mniec dlamnie powod do dusji lub wymialny podladow.