Zobacz pełną wersję : Cykl na masę!!!
Witam . Chciałbym zrobić cykl na masę bez konieczności brania orali. Najlepiej żeby srodki brane były w jednej pompce i nie zbyt czesto robic strzały. Staż 7 lat - wiek 27 -waga 92 kg- wzrost 185 . Otatni cykl powazniejszy był 3lata temu susta brana co 4dzien i do tego wino tabsy. I 2 miechy temu 100 tabsow wino bałkan. I jaką do tego suplementacje najlepiej kupić do uzupełnienia michy. I jakiej firmy towar najlepiej apteka. Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam
Bez kombinacji - 1 zastrzyka co 5 dni :)
1 - 11 tyg enan e5d ok 400mg
1 - 10 tyg deca e5d ok 300mg
8 - 13 tyg wino oral 40mg
Co do firm nie ma co duzo pisać,
z apteki jedynie celował bym w wino i testo,
wino balkan,
enan prolongatum - pod warunkiem że naruchasz orginał bo fake mija się z celem ,
z decą celował bym w dobrego undera.
1-4 propek 100e2d / meta 40mg ed
1-12 tesc enan cypek mix 750 na tydz
1-10 deczka 500 na tydz
shoty mozesz rozbic dwa razy w tyg.
co do firm napisz do czego tam masz dostep. enan i omena odpuscilbym apteke. jak sam nie wezmiesz z apteki to daj sobie spokoj.
1-6 metka 40mg ed
1-12 deka 500mg week
1-12 mix 750mg week
typowa masowka,
1-6 metka 40mg ed
1-12 deka 500mg week
1-12 mix 750mg week
typowa masowka,
Lg kończyć deczke razem z testo to kiepski pomysł jak nic dekadic deka 1-10 a mawet śmiem twierdzić że testo powinno lecieć 3 week dłużej ;)
Jednak wekend daje w pizde, ht, lg odstawić flaszke !
gość pisze, bez orali , żadkie injekcje, - a jeden mu mete a drugi propa .
żryjcie dalej tą gorzałe :)
pączek nic nie pisze bo pewnie śpi naprany :)
fallenursus
17-10-11, 00:29
Jem frytki odwaal sie gruby. Naprany bylem wczoraj.
fallenursus
17-10-11, 01:11
Bez kombinacji - 1 zastrzyka co 5 dni :)
1 - 11 tyg enan e5d ok 400mg
1 - 10 tyg deca e5d ok 300mg
8 - 13 tyg wino oral 40mg
.
:smile:
wpizdu juz wino w gazie pewno u was jest? nowa firma jakas?taki inhalator? zrobcie temat ktos napewno zapimpuje:)
pawlos, tobie tez potruje :) naucz sie wykozystywac potege testosteronu, na inne srodki bedzie jeszcze czas.
1-12 400mg w poniedzialki i czwartki(800tydz)
1-14 hcg 250 c3d
sermy i ihibitor aromatazy na odblok.
przyloz sie do michy i bedzie masa szla taka ze sie sam zdziwisz.
pączek nic nie pisze bo pewnie śpi naprany :)
babcia przyjechala z obiadem a skonczylo sie wodką z dziadkiem :-)
Pączek specjalnie napisałem oral aby sprawdzić twoją czujność haha, widze że jesteś na stanowisku bo już Cię miałem zwolnić :)
Ale i tak się starzejesz zawsze takie błędy wychwytywałeś do 10 sekund a tu ponad godzina :(
Falen u nas już jest winstrol w czopkach u was to nawet za 20 lat takiej techniki nie będzie :)
wracając do cyklu,
dałbym spokojnie testo i deca i było by git :)
Panowie tu nie chodzi o wasze picie tylko o mój cykl:)))) Więc na trzezwego proszę!!! :))))) . Jeżeli chodzi o picie to proponuje oddzielny temat:)))
No stary daliśmy Ci propozycje więc wybieraj i trzeba to opić :)
Panowie tu nie chodzi o wasze picie tylko o mój cykl:)))) Więc na trzezwego proszę!!! :))))) . Jeżeli chodzi o picie to proponuje oddzielny temat:)))
i ty tez sie napij jeszcze przed cyklem bo jakis spiety jestes, masa bedzie slabo szla :smile:
Juz sie napiłem:))) Aż za dużo !!! Mało do rozwodu nie doszło:))) . No i wczoraj ostatni raz sie na chlalem wieczorem wiec juz sie rozluznilem:)))
A może tak jak radzi dziadek FALUS poznam siłe teścia i po świece dupsko:)) I może propika na 6 tyg sie skusze ?? Tylko jakie dawki??
fallenursus
18-10-11, 18:50
Dasz na szesc tygodni to bedziezz przeciagal:)i kul dupe co dwa dni po 150mg....
Daj sobie cypio/enan na 12 tak jak ci napisalem i bedzie si.
dasz na szesc tygodni to bedziezz przeciagal:)i kul dupe co dwa dni po 150mg....
Daj sobie cypio/enan na 12 tak jak ci napisalem i bedzie si. dobrze zrobie tak jak radzisz:)
po jakim czasie bedzie odczuwalne dzialanie?
fallenursus
21-10-11, 14:03
zalezy w sumie jak podajesz/jak szybko sterzenie pujdzie w gore.. teraz dalem c3d dosc duze dawki dlugoestrowego mixa i zaczelo smyrac pod koniec drugiego tygodnia.
zalezy w sumie jak podajesz/jak szybko sterzenie pujdzie w gore.. teraz dalem c3d dosc duze dawki dlugoestrowego mixa i zaczelo smyrac pod koniec drugiego tygodnia.. Falen to zależy od towaru !!! Wiadomo ,że u nas w PL każdy chwali i nie zawsze działa jak potrzeba:))). A tam gdzie ty jestes to sam pisałeś , że dbają o klienta !!!
fallenursus
22-10-11, 20:10
a gowno mnie obchodza jakies dziadoskie firmy i ich wyjebki z zanizonymi stezeniami.
rozpisujac cykl przyjmuje ze dana osoba ma towar prawidlowy i reszta mnie nie interesuje.
i nie pisz glupot ze zalezy od towaru. bo sie pytales o dlugoestrowy towar a nie jakis prop czy suspension.
Tu masz racje!!! Pytalem sie o dlugi ester . A o jakość sam musze się martwić skad biorę
No nie przesadzajmy znowu że w PL jest tak przej.... bo napewno nie, mozna kupić coś naprawde działającego w rozsądnej cenie a w krainie pączka też napewno występują podróby tylko że wszystko tak drogie że masakra zwłaszcza dla nas.