Zobacz pełną wersję : 2 cykl.
Siemka , chce smignac z 2cyklem. kierunek masa. Co byście proponowali na cykl i na odblok?
Mam tylko Clomid do zalatwienia...
Pierwszy mój cykl:
1-6 metanabol 30mg ed
3-8 omnadren 250mg e3d
Moja waga to: 93kg na czczo
fallenursus
14-10-11, 21:57
1-12 test 750 week
1-5 meta 40 ed
1-14 hcg 250e3d
Na pct nolva plus clom plus atd.
Zmien dila.
Fallu albo Vold, a tak masa wycinka co proponujecie?
Gadalem z ziomkiem i moge albo novla albo clom zalatwić wiec problemu nie ma.
Tylko teraz 100% pewnie dobrany cykl. Masa/Wycinka(rzeźba)
fallenursus
14-10-11, 22:48
Masa czy wycinka zalezy od tego co.jesz a nie czym sie sterujesz.
Sermy sermami.,hcg najwazniejsze.
No ok. Rozumie , ale to jaki rodzaj tego tecia prop ?
I mete zapodam ruska tak jak ostatnio
ale to hcg, hymm widzialem jak dodawales go na Fotki&Opinie. Zobaczymy , jak kupie stuff to dam znac. I dokladnie dowiem sie z tym HCG co jak, po co , dlaczego , na co ;)
fallenursus
15-10-11, 00:23
http://www.e-gym.pl/showthread.php?26414-Poprawny-i-skuteczny-odblok-w-21szym-wieku
Dzieki ci wielkie. Dobrze to teraz tylko czekać na 100% kupiony stuff. Odzywki juz sobie dobrałem jako wypadek przy uzupelnieniu diety jak bedzie taka potrzeba.
3m się , Pozdrawiam.
fallenursus
15-10-11, 01:07
W sumie nie ma znaczenia jaki ester wybierzesz preferencja klucia dupy.
Ostatni rok lecialem na samym propie az wkoncu mi sie znudzilo:)
Teraz ida mixy samyxh dlugich estrow i tez jest spoko,dajesz sobie mete na kicka to cie ruszy szybko i nie bedziesz musial czekac ja teraz nie dawalem zadnych orali bo moje flaki juz nie mlode ale przybilem czesto i dosc duze dawki jak na moj organizm ruszylo w ciagu dwuch tygodni.ladnie ostro z waga ale dla mnie zafzelo sie robic za ciezko na kolana dodalek lekko deczki i zmienilem diete o 180stopni. Nie polecam tego kazdemu szczegolnie poczatkujacym bo moga byc mega zastoje a nawet spadki podczas cyklu:)
Naucz sie wykozystywac potege testosteronu bo to naprawde najlepszy hormon:)
i niezapominaj ze pct jest wazniejsze od cyklu.
metke ruska sobie opdusc. w tych czasach jedna z niewielu niepewnych metek.
metke ruska sobie opdusc. w tych czasach jedna z niewielu niepewnych metek.
Rozumie , tylko ze kumple jedli 0.10 jakies Metanox'y i rozne ciulstwa ze tak powiem. A ja sobie russka zapodalem odradzali mi. Ale ja swoje i ja przybralem 15kg na caly cykl a oni nawet nie ruszyli z miejsca :)
A poza tym mam duzo czasu , bo dopiero luty chce zaczac 2 cykl. Ten dopiero co skonczyłem.
Narazie, dobieram i zbieram informacji co bedzie najlepsze. :)
grzesiek k
15-10-11, 11:27
przybralem 15kg na caly cykl a oni nawet nie ruszyli z miejsca :)
to podaj swoje wymiary jak pamietasz przed/i po cyklu
Wymiary:
Bic: 32 Teraz: 38
Udo: 53 Teraz 60
Łydka: 38 Teraz 42-43
Barki: Nie sprawdzałem miary wczesniej ale teraz mam 130
Klatka: Tez nie sprawdzalem teraz 110-111
Pas: 90 Teraz 92
Waga: 80 Teraz 93-94
grzesiek k
15-10-11, 11:43
aha...
aha...
Nie rozumie ?
Zreszta zobacz pojedyncze zdjecia na 165-168 sa moje fotki jak wygladalem ;)
No kolego ale teraz możesz 15 kilo nie zrobić :) życzę ci tego ale morze być ciężko, a co do tej metki jak masz to same dojście co miałeś to próbuj czasami na czymś co wszyscy uważają za szit idzie nie źle wyjść
maximus pochwal sie mlodszemu koledze jakie ty teraz lecisz dawki zeby zrboic te pare kg:) a moze poprostu za duzo ladujesz. zobacz metka solo i +15 wchodzi na zegar:)
maximus pochwal sie mlodszemu koledze jakie ty teraz lecisz dawki zeby zrboic te pare kg:) a moze poprostu za duzo ladujesz. zobacz metka solo i +15 wchodzi na zegar:)
No fakt niezły wynik nie słyszałem o czymś takim ale ja nie mam takiej genetyki ciężko mi o masę :)
no ale tak to jest jeden zje parę tapsów mety a drugi litry koksu musi wtłoczyć :)
grzesiek k
15-10-11, 17:21
Nie rozumie ?
no stres;)
Chyba zapodam teraz prolo.
A jaki stuff proponujecie na Sile , hymm.
Myślałem nad sama masa. tylko ze sila rewelacji nie ma. Doradzcie coś
Myślałem nad prolo , wino , meta. odblok to jak pisalem nie ma problemu co , tylko jak mozecie zapodajcie mi jak brac ;)
fallenursus
15-10-11, 23:40
Wlasciwy trening na sile.
:)
Posluchaj.starego jak.dobrze mowi.
Naucz sie wykorzystywac potege testosteronu. Nainne srodki przyjdzie jeszcze czas....
PERNIU1993
26-12-11, 16:12
za mało omki za krotki cykl !!!!!
omy weż z minimum 15 amp c6d przez 12 tyg
mete z oma od 1 week zacznij brać podbijesz mase albo mete se se zostaw. jak tam wolisz ???