Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Koefina?

Pioter1994
14-10-11, 15:18
Witam
Jadę teraz zupełni na sucho bez żadnych supli. Zmieniłem trening i okazuję się że robię większy progress niż na krecie. Jednak problem jest taki że często jak wracam ze szkoły, jestem zmęczony (w szkole jestem codziennie 8-15.30). Czasami śpię 1-2 H przed treningiem, ale potem ciężko jest mi się zmotywować do treningu (zaspany jestem) - zwłaszcza jak mam koniec tygodnia i mam nogi robić to jest rzeźnia żeby ruszyć tyłek.

I tu moje pytanie: Zna ktoś dobry produkt z kofeiną, który pobudziłby mnie do treningu - nie drogi, ale dający kopa, i dobry na pierwszy raz (żeby organizm nie przyzwyczaił się szybko do kofy)?

kawka
14-10-11, 15:26
Ja mam Stay Alert. Sama kofa. W tabletce masz 200mg kofeiny. Dalem za nia ok 18 zl jakos.

xxmłodyxx
14-10-11, 16:39
Ja mam Stay Alert. Sama kofa. W tabletce masz 200mg kofeiny. Dalem za nia ok 18 zl jakos.

a gdzie to mozna dostac? w aptece normalnej bedzie?

opalinho
14-10-11, 16:48
Kofa z Prolabu-u jest ok,200mg w tabletce. 100 tabletek za nieco ponad 30 pln.

Pioter1994
14-10-11, 17:16
A tą kofe z Prolabu to normalnie w sklepie z odżywkami powinna być czy ciężko dostać?

KowalX
14-10-11, 19:00
Jeśli nie ta, to będzie inna. W sklepie z suplementami bądź aptece.

kawka
15-10-11, 11:08
xxmlodyxx ja kupilem w sklepie z odzywkami. chcialem jakas kofe i taka mi doradzil. ok 20 zl kosztuje ale dal rabat i wyszlo ok 18. A w aptece czy jest to nie mam pojecia.

opalinho
15-10-11, 18:46
A tą kofe z Prolabu to normalnie w sklepie z odżywkami powinna być czy ciężko dostać?

Normalnie w sklepach z suplami jest, tak jak Kowal pisze nie ta to inna. Ja poprostu juz z przyzwyczajenia biorę tą bo działa jak należy to po co zmieniać na inną

Pioter1994
15-10-11, 19:02
Ok dzięki!

luo
15-10-11, 19:24
Większośc firm ma w swojej ofercie kofę, ja kupuję kaizen'a, do tego mała czarna i jest ok. Syntetyczna kofa nie działa na każdego

Micek185
15-10-11, 19:34
Większośc firm ma w swojej ofercie kofę, ja kupuję kaizen'a, do tego mała czarna i jest ok. Syntetyczna kofa nie działa na każdego

np na mnie,jedyny efekt to ból głowy po zazyciu 400mg na raz.

Pioter moze pomysl od zmiany rozkłądu treningów? po weekendzie zacznij od najcięższej partii a na koniec zostaw najlzejsze,nie zawsze trzeba robic klate w poniedziałek:)
co do drzemek w czasie dnia to nie moga trwac z byt długo,jak wiesz metabolizm zwalnia podczas snu,dlatego jestes taki zaulony,najlepsze są takie po max30min,odpoczniesz zale sie nie zamulisz,spróbuj w tym tyg ograniczyc drzemki do tego czasu a sam zobaczysz efekty.

Pioter1994
15-10-11, 20:54
Ja śpię tylko czasami, w dzień ciężko jest mi zasnąć, ale jak jestem zmęczony to śpie.

Co do treningu to staram się ściągać rozkład partii od kulturystów. Teraz jade planem Warrena i akurat tak ciulowo te nogi w piątek wypadają, ale reszte partii super się ćwiczy.
Przedtem jechałem planem Fallena i nogi w czwartek robiłem a piątek był wolny, myślę żę to właśnie kwestia przyzwyczajenia bo podświadomie piątek ma być wolny :L

Dlatego właśnie chciałem coś na pobudzenie bo wiem żę kofa na mnie działą, bo po puszcze napoju energetycznego lepiej się ćwiczy.

Pioter1994
20-10-11, 19:40
Kupiłem Life Energy z Trec'a. Dzisiaj robie łapy to dam 2 kapsy prze treningiem i zobacze jakie działanie.