PDA

Zobacz pełną wersję : rozterki młodego fightera

Merkeni
12-10-11, 21:11
A jezeli zapisze sie na treningi MMA i bede tenowac to moj trener sam mnie jakos wytypuje do walk (zawodow) czy sam musze sie zglosic na jakas gale czy cus?

Mosin
12-10-11, 21:17
Raczej sam cię wytypuję chodź wcale nie musisz trenować w klubie by zgłosić się na zawody.

Merkeni
12-10-11, 21:26
Skoncze 16 lat i zapisze sie na treningi xD mam niedaleko domu;D

KowalX
13-10-11, 11:24
Zapisuj sie już teraz ;)

Triceps.pl
14-10-11, 11:53
Im wcześniej zapiszesz się na jakieś treningi tym lepiej dla Ciebie !
Młodszym osobą lepiej wklepać wiedze do głowy niż starszym.
A poza tym zobacz sobie na wielkie gwiazdy sceny MMA, kiedy zaczynali .
Poniektórzy już w wieku 6-7 lat zaczynali uprawiać swoje style bazowe.
Pozdrawiam :)

Merkeni
14-10-11, 12:14
Problem jest bo wunduszy niemam xD A rodzice niechca narazie mnie zapisac bo mowia ze to hamski sport ;D skoncze 16 to beda miec guzik do gadania xD

Triceps.pl
14-10-11, 13:13
Skończysz 16 lat i z kad bedziesz mial hajs na treningi?

Zalezy od osoby. Ja np 15 lat mialem i po kryjomu chodziłem na treningi :) Bardzo fajne wspomnienia :D
Właśnie tu jest minus ze rodzice nie akceptują a szkoda bo jakby pomagali od początku to bylo by lepiej kariere stworzyć.

Zerknij sobie jak młodzi trenują :) i tutaj też rodzice im pomagają i wyrosną na ludzi !
http://www.mmasters.pl/film,mlodzicy-w-mma-,31.html

Merkeni
14-10-11, 13:45
od 16 lat na czarno moge pracowac xD 1400zl na reke mam bo zadnych podatkow nie place ani nie utrzymuje rodziny ;D

Mosin
14-10-11, 13:45
Treningi MMA nie są brutalne na pewno w żadnym normalnym klubie nikt ci nic nie zrobi co najwyżej stracisz zęba, podbijesz sobie oko itd. najlepiej pokaż rodzicom stronę klubu, poproś by zadzwonili do trenera i o wszystko się wypytali bo mogą nie wiedzieć co to mma. Chyba ,że ty sam im pokazałeś jakieś walki zakrwawionych gostków bez rękawic i ochraniaczy to od razu sprostuję byś wiedział mma to sport ,a nie jakaś ustawka kiboli, nie łudź się ,że po roku treningów będziesz jeździł na zawody i walczył w klatkach :)

Merkeni
14-10-11, 13:57
Moj ojciec wie co to MMA bo oglada gale razem zemna xD Pudziana kazda walke widzial zeszta ja tez ale wcale duzo to ich nie bylo ;D Jeszcze sie zobaczy postaram sie o oceny dobre i znow sporbuje moze sie zgodza ;p

Triceps.pl
14-10-11, 14:09
Szkoła + Praca + Treningi :) niewiem czy wyrobisz :D
Ale życze ci powodzenia, zrób co uważasz za najlepsze.
I Nie spamujmy już tutaj bo temat chyba inny jest ;p

Mosin
16-10-11, 20:32
Moj ojciec wie co to MMA bo oglada gale razem zemna xD Pudziana kazda walke widzial zeszta ja tez

MMA nie kończy się na Pudzianie i KSW raczej zaczyna. Jeśli chcesz "walczyć" jak Pudzian to sobie odpuść.