Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Poprawa kondycji i wydolności.

Mosin
12-10-11, 20:42
Trenuję od około 8 miesięcy sztuki walki 5x tygodniowo po 90 minut. Treningi są naprawdę ciężkie, przygotowuje się do zawodów które będą w grudniu. Muszę znacznie podkręcić obroty ale czuję ,że brakuję mi kondycji zacząłem biegać lecz z powodu treningów mam na to tylko 1 dzień w tygodniu + 1 wolny na odpoczynek. Nie ma opcji bym więcej biegał bo po prostu szybko bym się przetrenował. Pomyślałem o jakiś suplementach. Znacie coś dobrego na poprawę kondycji ? Nie mam konkretnej kwoty do wydania, chociaż oczywiście lepiej zapłacić mniej niż więcej po prostu jeśli będzie coś dobrego za 50zł to kupię to lecz jeśli coś za 100zł będzie dużo lepsze to się zdecyduje na to. Interesują mnie też jakieś 1 dniowe plany ćwiczeń na kondycję którymi mógł bym zastąpić bieganie. Po prostu liczę na fachową pomoc ;)

ht
12-10-11, 21:21
zobacz sobie chlorowodorek kreatyny.
1, creatin freak
2. con cret

KowalX
12-10-11, 22:43
Płyny ,węglowodany. Przed zawodami zmniejsz intensywność treningów.

Mosin
13-10-11, 09:12
A co powiecie na taki zestaw:

BCAA + CYTOGENIX CYTONOX + BETA-ALANINA ?

opalinho
13-10-11, 20:54
Ziomki intensywnie trenujące(jeden boks,drugi kosza) są mega zadowoleni z Purple Wraath, naprawdę spełnia zadanie jeśli chodzi o wytrzymałośc mięsniową i regenerację. Ja również bardzo sobie chwalę ten produkt, przed siłowym razem ze zwykłą kofą jest dla mnie swietnym pre-workoutowym zestawem. Trzeba trochę wydać ale mamy 90porcji(1miara) lub 60(1,5miarki) więc w ogólnym rozrachunku jest wydajny wg mnie bo za zwykłe aminy tez musisz dac 80-100zeta. Opcja White Flood przed i Purple Wraath w trakcie to wogóle wypas.