PDA

Zobacz pełną wersję : Pytania

dirtyhaus
09-10-11, 19:29
Witam, mam parę pytań:
1) Jaki byście polecali środek na pobudzenie przed treningiem? Kofeina słabo na mnie działa a do efedryny nie mam dostępu.
2) Pracuje na magazynach, muszę pomykać z wózkiem przez 8h. Jak stosować w takim wypadku bcca? Przed robotą i po robocie?
3) Już mi się nie chce zakładać nowego tematu w dziale dieta więc to tu napisze. Więc, co mogę zabrać do zjedzenia do takiej pracy na śniadanie? Wstaję o godzinie 5 rano więc odpada aby sobie gotował o tej porze. Jedyne co mi przychodzi na myśl to, aby coś ugotować dzień wcześniej ale jak np. włożę ryż na noc do lodówki to rano będzie raczej mało atrakcyjny. Da się to jakoś podgrzać w mikrofali? Nie mam pojęcia co zrobić, proszę o jakieś propozycje.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

luo
09-10-11, 20:18
1 oblukaj 1.3 dimethylamylamine
2 nie musisz brać bcaa do pracy wystarczy jak zjesz w między czasie posiłek, a najlepiej jeden posiłek+jakiś shake, a w domu następny posiłek
3 ja teraz cały czas gotuje dzień wcześniej i niema problemu, polewam tylko sosem oliwą i da radę zjeść. Sam jeszcze niedawno brałem do pracy jeden normalny posiłek w pojemniku i shake domowej roboty od Fallena, płatki owsiane+serwatka z wodą/mlekiem+serek wiejski+masło orzechowe. pochłaniałem to w moment. Taki szejk możesz też sobie robić na śniadanie, zajmie Ci to tylko chwilę

Sub-Zero
09-10-11, 21:56
NA rano białko wolno wchłanialne z serka wiejskiego ? ;]

Zrób sobie wieczorem placki owsiane = 120 g owsianych (zalane wrzątkiem i odstawione na 10 min pod przykryciem ) + 4 jaja ,wymieszaj całość i smaż na małym ogniu . NA zimno wjeżdzają aż miło z bananem lub dżemem

luo
09-10-11, 22:04
A czy albuminy według Ciebie są szybkowchłanialne? zresztą do kazeiny dojdzie serwatka

Sub-Zero
09-10-11, 22:25
NA pewno lepsze niz kazeina z rana ,która spowolni mu na kilka dobrych h metabolizm ;)

fallenursus
09-10-11, 23:14
czytaj porzadnie i nie piernicz subzero:)

luo
10-10-11, 10:53
dokładnie, serwatka wystarczy żeby zatrzyać nocny katabolizm, a kazeina uzupełni aminokwasy później sporo osób tak je na śniadanie