PDA

Zobacz pełną wersję : Omnadren c2d

natalia2126
07-10-11, 11:23
Witam w poniedziałek zacząłem cykl z omnadrenu solo

250mg c2d obecnie poniedziałek 250mg,środa 250mg,piątek 250mg

Prawda jest taka że to pierwszy tydzień ale nie czuje tego głodu na seks i to mnie zastanawia czy może za wcześnie i za tydzień powinno być już super no i kiedy wy czuliście zwiększoną ochotę na seks kiedy po takich dawkach zaczęły sie u was przyrosty

fallenursus
07-10-11, 11:28
Moze ci sie jeszcze zmniejszyc. Jesli nie eiesz czemu to nie powinienes brac.

natalia2126
07-10-11, 11:40
fallenursus
powodów może być kilka więc moge sie domyslać ja pytam jak u was to wygladało
(http://www.e-gym.pl/member.php?12885-fallenursus)

fallenursus
07-10-11, 14:25
To zem stary i w okularach nie znaczy ze normalnej czcionki nie odczytam.
Osobiscie przy czestym wbijaniu mixa sterzenie idzie w gore dosc szybko,teraz lece 400c3d i w drugim tygodniu wszystko podskoczylo w gore.na ryju mnie nie zalalo z tego powodu ze na duzych dawkach ja ostro obcinam wegle i sod a masune na mniejszych-poprostu tak na mnie lepiej dziala.nie ma propa w moim mixie sa trzy dlugie estry. Oma ma to do.siebie ze cisnienie niektorym skacze ostro przy czestym biciu. Uwazaj na estro zwalczaj w razie czego jakims anty estrogenem a nie nolvadexem i wszystko bedzie oki doki.:) jesli to dla ciebie za duzo bo ne pamietam jiz ile wazysz co ostatnio i jak biles, wszystko moze sie potoczyc w zla strone

natalia2126
07-10-11, 15:56
czcionka sama sie zrobiła

waga 118kg

ostatni cykl enan insa

ja też staram się ograniczyć węglowodany i sód ciśnienie czuje dzień w dzień rano jest ok ale jak wracam z siłowni to glowa boli do kilku godzin ogólnie już czuje przypływ energii i fajniej mi sie ćwiczy może troche wymyślam no nie wiem ale zastanawia mnie to co było kiedys po omce juz po 2 amp czułem jak pała rośnie rano wstawałem niemal ze na pale teraz jakos tak bardzo słabo myslisz że jeszcze ruszy

no i dizeki za wypowiedz

ht
07-10-11, 16:58
a nie pomyslales ze mozesz miec fake?? z apteki to brales/? jesli czarny rynek to stawiam 90% ze wlasnie masz fake.

natalia2126
07-10-11, 17:36
ht

mam starą omke miesiąc po terminie już wbijałem ja kiedyś i w wynikach testosteron ostro podniesiony tylko tu mnie zastanawia czemu libido nie wzrasta :neutral: teraz widzę w lustrze że buzia lekko się już zalewa

natalia2126
07-10-11, 17:42
5315przepraszam za jakość ale mi sie aparat rozładował a w telefonie mam jaki ma

lg team
08-10-11, 17:02
gdzies ty uchowal chlopie taka skamieline :)

vold
08-10-11, 22:51
z bólem serca musze stwierdzić ze 80% omo na necie to fake,

przeczytałem to i nie wiem o co ci chodzi czy o efekty kulturystyczne czy moze o to aby kicha grała :)

falen pomóż chłopu jak widzisz co pisze bo nie wiem jak pogróbić czcionke :)

fallenursus
09-10-11, 05:07
Widze ciemnosc
ciemnosc widze

natalia2126
10-10-11, 11:34
ht
kupiłem kiedyś sporą ilość paczek i zostało jeszcze koło 80 :p

chłopaki z ta czcionką to wyszło tak że skopiował nick i dalej jak pisałem to pogrubioną

chodzi o pałe że nie budzę sie rano a ona sztywna zawsze to wystepowało ogólnie nie czuje nic Jeśli chodzi o efekty na wadze to już są 4kg w tydzień i buzia lekko puchnie lepsze samopoczucie i fajniej sie cwiczy dla tego stawiam że mam dobrą omka kiedyś działała teraz też działa tylko ta ochota na seks mało pała słaba dziwi mnie to

zaznaczam ze kiedyś nie odblokowałem sie po ostrym cyklu i z pałą było tragicznie bo non stop miękka a jak stawała to na 20 sec myslałem ze tesc cos zmieni a tu lipa

lg team
10-10-11, 12:37
z bólem serca musze stwierdzić ze 80% omo na necie to fake,

kiedys pisales ze ukonczyles technikum tekstylne a nie ekonomiczne, wiec skad takie zdolnosci statystyczne u ciebie... :whistle:

fallenursus
10-10-11, 14:25
Lulz...tak mysllem ze grubas to krawiec

natalia opisz dokladnie cykl i odblok bo podawanie teraz wiecej testo moze sie mijac z celem.

vold
10-10-11, 14:34
Różne się ukończyło ale po znajomości i za pieniądze, hehe .

natalia2126
10-10-11, 15:20
fallenursus (http://www.e-gym.pl/member.php?12885-fallenursus)

1 tydzień pon 250mg środa 250mg piątek 250mg niedziela 250mg

dziś 2-gi tydzień sie zaczął jutro kolejny zastrzyk

co do cyklu kiedyś tym którym sie zabokowałem to deka 600mg testosteron 1000mg który okazał sie walony wiec można powiedzieć ze szła sama deka przez 17 tygodni odbloku nie było z powodu spraw zdrowotnych i głupoty również

wyniki testosteronu przed cyklem były poniżej normy dla tego dziwi mnie to ze jest juz tydzień na omce a pała jak była słaba tak jest i nie wiem co oze byc powodem

fallenursus
10-10-11, 15:34
Odstawil bym towar.
Wszedl na hcg systemem
500iu codziennie przez 2 tygodnie podajac razem 25mg aromasinu.
Potem wszedl na nolvadex 20mg przez 6 tygodni.
Po tym wszystkim tak z dwa tyg zrobil badania.

natalia2126
10-10-11, 19:37
no widzisz tylko lipa bo ja dopiero zacząłem cykl a miał bym z niego zejść trochę mi to nie na reke

może napisz co po cyklu żeby było fajnie HCG mam gonasi 1 opakowanie clomidu 36tab. oczywiście opcja dokupienia czegoś jak najbardziej wchodzi w gre napisz kiedy HCG po omie kiedy clomid i czy coś jeszcze był bym wdzieczny cykl 10 tygodni 500 c2d non stop

fallenursus
10-10-11, 21:07
Wolisz dalej sie blokowac towarem. Debilne podejscie. Z omy lekko.zejdziesz bo dlugie estry. Hcg i aromasin podniesie ci libido a nolvadex kaze podwzgorzu i przysadce odpalic sygnaly do jader zeby zaczely pracowac jak nalezy.
Towar to nie jest wyjscie z sytuacji dla ciebie teraz przyjacielu.
Uwierz dobrze ci zycze.

natalia2126
11-10-11, 09:58
chyba tak zrobię jak piszesz nie jest to łatwa decyzja w każdym bądź razie dzięki za zainteresowanie i pomoc

fallenursus
11-10-11, 12:50
Pamieyaj tylko zeys zaczal hcg dwa tygodnie po ostatnim strzale omki i ze musisz miec aromasin w pl moze sie nazywac exemestane chyba nie wiem..iepamietam teraz poce sie jest 6sta rano za duzo clenu..uffff.
No i nolvadex a nie zaden clom z dziewietnastego wieku serm:)
cierpliwosci i wytrwania trenuj spij jedz.bedzie dobrze!!

natalia2126
11-10-11, 19:08
dzisiaj wbiłem kolejny zastrzyk to teraz poprowadz mnie co mam dalej robic zdecydowałem sie na odstawienie

posiadajace leki to opakowanie HCG gonasi,36tab clomidu /// i teraz tak nolvadex jutro bede miał a zamiast aromastinu Femara ? mam tylko do tego dojście

rozpisz mi to ładnie będe wdzieczny
(http://www.***.pl/Femara-t423397.html)

MAXIMUS 2
11-10-11, 21:07
Dobra decyzja chłopie bo postawiłem na ciebie że odstawisz :) omke zrób porządny odblok zobacz jak organizm go przyjmę bo to nie gra w bierki niech po chodzi na sucho a potem sobie coś sklecisz i nie na hura tylko przemyślane od początku do końca.
Wujek Fallen coś ci opracuje :)

natalia2126
11-10-11, 21:44
fallenursus (http://www.e-gym.pl/member.php?12885-fallenursus)
napisz jak to brać

fallenursus
11-10-11, 23:01
Natalia jest duzy powod dla zego zalecany jst aromasin
bardzo fajnie podnosi IGF. :) co jest dosc wqzne podczS pct. Szukaj masz jeszcze czas 2 tygodnie. Wroce z pracy cos naskrobie jak nie zachleje paly bo Vold dzisiaj stawia lyche.

natalia2126
12-10-11, 05:23
tylko jak pisałem mam dostęp do femary działanie chyba bardzo podobne albo mi sie tylko wydaje.Był bym bardzo wdzięczny gdybyś mi to rozpisał twoim profesjonalnym podejściem no i postaraj sie z tą femara jak sie da

MAXIMUS 2
12-10-11, 09:17
Ja bym atakował Famerą jeśli masz Aromasin kurewsko drogi nawet w aptece te leki zawierają tylko inne substancje czynne ale jeden i drugi jest inhibitorem aromatazy czyli działają podobnie ale jak Fall napisał masz czas możesz poszukać :)

fallenursus
13-10-11, 02:29
letrozol imho jest najdupniejszym wyjciem w tej sytuacji. nie dosc ze to najsilniuejszy Anty estrogen, to sajdy sa dosc chujowe i naprawde trzeba malutkie dawki brac. KUP TO (http://www.********.com.pl/fusion-atd-90-kap-p-387.html)

dodawaj do hcg 25mg dziennie
czyli lecisz tak
1-14 dni 500iu hcg codziennie
1-14 dni atd (http://www.********.com.pl/fusion-atd-90-kap-p-387.html)25mg dziennie
15-22 clomid 100mg+nolvadex 40mg
23-44 clomid 50 nolvadex 20
dalej mozesz spokojnie pojechac sobie ATD (http://www.********.com.pl/fusion-atd-90-kap-p-387.html) 2-3 tygodnie po 25mg.