Zobacz pełną wersję : Regeneracja miesni, zmeczenia...
Witam wszystkich, jak w temacie potrzebuje suplementow ktore pomoga mi sie szybciej lub lepiej regenerowac... Pracuje po min. 10godz na budowie po czym mam godzine czasu zeby wskoczyc pod prysznic, zjesc i dojechac na trening (boks,mma) i tak prawie codziennie... Ratujcie mnie ;p
BBody pewnie Ci doradzi jakieś fajne suple, ale i tak nic nie zastąpi odpowiednio długiego i dobrej jakości snu oraz diety. Tego po prostu nie przeskoczysz.
masz identyczną sytuację jak ja. masz do wyboru albo BCAA albo ZMA.Kreatyna także przyspiesza regenerację.czyli zwykłe podstawy nic więcej nie wymyślisz chyba ze jeakies cuda nie widy za dużą kase.
Wlasnie myslalem o bialku,monohydracie, carbo i BCAA do tego witaminy i magnez... Chyba nic wiecej sie nie wymysli ? Staram sie wysypiac i dobrze jesc ale to za malo :/
Tez pracuje po 12h nawet i pozniej wieczorem musze robic trening, BCAA + kreatyna dobrze na mnie działa ale cudow nie ma co sie spodziewac na dluzsza mete - to takie podstawy ale jest troche lzej na treningach (wiekszy kop)
coś co sam mam na codzien - napewno przydaja sie przedtreningówki , po treningu najlepiej mix carbo , bcaa , glutamina , kreatyna , do tego kup sobie np unilivery zeby wzbogacac posilki w bialko , i spac , duzo spij , jak w tygodniu nawalasz z tym , nadrabiaj w weekendy - nie tylko w nocy ale drzemki nawet po poł godziny w ciagu dnia działają cuda