Zobacz pełną wersję : "spalone" miesnie klatki?pomocy!
Witam , mam powazny problem... zaraz na poczatku wrzesnia wrocilem na silke po 2 miesiacach , wiem ze zle zrobilem bo zaczaelm od klatki , pelny trening plaska , w dol , w gore , rozpietki , wiekszym obciazeniem a nie tak jak powinienem zaczac od mniejszego.. na drugi dzien mialem straszny bol w "cyckach" , uczucie jakby mi pozrywalo miesnie , po okolo 6 dniach przeszlo , zrobilem jeszcze jeden trening na klate to prawie wg w niej nie mialem sily... a teraz jakies 2 tygodnie od tego pierwszego tr cycki jakby sie zmniejszyly , przy kazdym tr np jak robie plecy je czuje ze bola , a jak napinam klate to miesnie sa dalej miekkie a nie twarde.. co sie moglo stac? pomozcie prosze
A robisz rozgrzewkę przed treningiem?
tak się kończy rumakowanie
to samo kiedys zrobiłem z miesniami brzucha, zawsze olewałem brzuch i postanowilem się za niego wziąć porządnie no i się wziąłem...
nawet po 2 tygodniach czułem ból przy napięciu i nie mogłem brzucha trenować,
miesnie potrzebuja regeneracji, myślę że moze to potrwać kilka tygodni,
następnie zacznij to w taki sposób, w jaki powinieneś to zrobić odrazu po przerwie.
nie wymyślil jeszcze nikt nic lepszego jak FBW ,po przerwie
po pierwsze nie robi się takch wjazdów po przerwie
po drugie ogarnij dietę,dorzuć węgl bo być może mięśnie są po prostu bez glkiikogenu,spróbuj trzymac przez kilka dni diete w 100% zrób jak Chunga radzi,lekkie FBW żeby się wkręcić.