Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : "spalone" miesnie klatki?pomocy!

RogerJLB
19-09-11, 23:13
Witam , mam powazny problem... zaraz na poczatku wrzesnia wrocilem na silke po 2 miesiacach , wiem ze zle zrobilem bo zaczaelm od klatki , pelny trening plaska , w dol , w gore , rozpietki , wiekszym obciazeniem a nie tak jak powinienem zaczac od mniejszego.. na drugi dzien mialem straszny bol w "cyckach" , uczucie jakby mi pozrywalo miesnie , po okolo 6 dniach przeszlo , zrobilem jeszcze jeden trening na klate to prawie wg w niej nie mialem sily... a teraz jakies 2 tygodnie od tego pierwszego tr cycki jakby sie zmniejszyly , przy kazdym tr np jak robie plecy je czuje ze bola , a jak napinam klate to miesnie sa dalej miekkie a nie twarde.. co sie moglo stac? pomozcie prosze

dirtyhaus
20-09-11, 10:57
A robisz rozgrzewkę przed treningiem?

chunga
20-09-11, 13:46
tak się kończy rumakowanie

alder
21-09-11, 00:39
Spuchly miesnie?

buttler
21-09-11, 00:51
to samo kiedys zrobiłem z miesniami brzucha, zawsze olewałem brzuch i postanowilem się za niego wziąć porządnie no i się wziąłem...
nawet po 2 tygodniach czułem ból przy napięciu i nie mogłem brzucha trenować,
miesnie potrzebuja regeneracji, myślę że moze to potrwać kilka tygodni,
następnie zacznij to w taki sposób, w jaki powinieneś to zrobić odrazu po przerwie.

chunga
21-09-11, 15:05
nie wymyślil jeszcze nikt nic lepszego jak FBW ,po przerwie

Micek185
21-09-11, 15:48
po pierwsze nie robi się takch wjazdów po przerwie
po drugie ogarnij dietę,dorzuć węgl bo być może mięśnie są po prostu bez glkiikogenu,spróbuj trzymac przez kilka dni diete w 100% zrób jak Chunga radzi,lekkie FBW żeby się wkręcić.