PDA

Zobacz pełną wersję : Talandia:):)

Mastershammer
17-09-11, 12:48
Siema chłopy,mam pytanie czy orientuje sie ktoś na temat tamtego rynku.Niewiem może ktoś był, coś kupował?Pytam bo za tydzień ziomki lecą,i wysłali by paczkę:):):headbang:Z tego co słyszałem to chyba tam recept nie mają,ale ile w tym prawdy to nie wiem.Dobra jak macie jakieś info to proszę o pomoc.Dzięki:rockon:

Mastershammer
17-09-11, 13:55
Oczywiście chodzi o tajlandie:):):)

fallenursus
17-09-11, 16:57
a juz mialem googlowac talalandie.:(

nie wiem czy warto przesylki robic jesli ktos tam jedzie, ja bym zakitrowal w bagarzu z tego powodu bo tajlandia ma w kanadzie czerwona flage na poczcie i wszystko sprawdzaja.- wlasnie z tego powodu ze ludzie kupuja lekarstwa na necie i wiekszosc sklepow jest tajskich. rzeczy jak botox, tad itd..nie codzi mi nawet o saa.
cza wiedziec jaka apteka zeby nie wcisneli wala:) popytaj najlepiej kogos kto juz byl, udez na UK fora bo ludzie od was jezdza, ktos napewno powie gdzie kupowac najlepeiej.

grzesiek k
17-09-11, 19:34
jedno jest pewne,recepta w tajlandi,no co ty ziomus;)masz $$ wynosisz kartonami

g-kick
18-09-11, 09:40
ja miło wspominam cypka z body reserach - patrz avatar :] , i te niebieskie serduszka - metke - uff co za towar

vold
19-09-11, 07:50
Jak już to przewieść a nie wysyłać,

jak się nie znają, nie wiedzą gdzie kupić niech wogłule nic nie kupują, szkoda kasy, orginalne produkty były by dobre ale takie prędzej ustrzelisz w PL.