Zobacz pełną wersję : Redukcja tkanki tłuszczowej.
Witam. Mam do was pytanie Mam 16 lat 63kg i 170cm wzrostu.Mam dość dużą klatkę piersiową i brzuch.Co mogę zrobić aby zrzucić tłuszczyk z brzucha i klatki?>
Czy gdy nie będę jadł słodyczy,ziemniaków,białego chleba,makaronu to schudnę? I oczywiście będę jadł dużo mniej.Proszę o pomoc chce być szczupły>>>
Ps:od 2 tyg biegam,jeżdżę rowerem....Ale nie widać rezultatów
60% sukcesu to dieta. Poczytaj dział dieta jest tam sporo diet na redukcje.
Najwazniejsze to nie jesc slodyczy i organizowac sobie dobrze posilki. Jedz wiecej ale mniejszych posilkow dzieki temu nie bedziesz ciagle glodny.
Rezygnujemy ze wszystkich napojow gazowanych i slodzonych, woda jest najlepsza do picia i pic musisz jej duzo w ciagu dnia.
Bardzo wazne jest spozywanie odpowiednich posilkow w odpowiednich porach dnia. Wszystko znajdziesz w dziale dieta.
Biegac musisz minimum 40minut zeby byl efekt. Kup sobie skakanke tez swietna dla odmiany z bieganiem.
''Jedz wiecej ale mniejszych posilkow dzieki temu nie bedziesz ciagle glodny.''
Jesli chce sie nabrac masy, kulturysci jedza 4-6 posilkow dziennie, a ktos zeby schudnac musi tez tyle jesc ?
Na redukcji tak jak i na masie jemy 5-6 posiłków dziennie, różnią się tylko ilością B/T/W
Damianpfighter
17-09-11, 14:42
Dodał bym coś od siebie ale w 3 wypowiedziach ww jest wszystko to co chciałbym przekazać : )