Zobacz pełną wersję : Jakie odżywki po miesięcznym stażu? :D
Witam,
mam 164 cm wzrostu waże 52 kg, ćwicze już miesiąc planem na masę i zastanawiam się czy mogę już kupić sobie jakieś odżywki, diety nie mam bo trudno mi się do niej dostosować jem co popadnie xD Co proponujecie?
pzdr
Jak maszm iesiac stazu to co najwyzej kup sobie Gainera albo Bialko z gainerow Dobry vitalmaxu 1 albo 2 a z Bialek Ostrowia (waniliowa,bananowa).pozdro :wink:
rafalkomando
15-03-07, 20:31
dieta+gainer+trening=massa
właśnie nad gajnerem się zastanawiam, co myślicie o GAIN BOLIC 6000?
No to zastanów się nad dietą, bo bez niej nic nie zdziałasz.
Gainbolic dobry na początek.
pzdr.
Jaki odżywki? Ja Ci proponuję ryż. Za wcześnie Ci na odżywki. Zdziałasz dużo na samym początku bez odżywek, w tym sporcie nie ma takiego czegoś jak "pośpiech".
Ok więc kupie GAIN BOLIC 6000 tylko jeśli moglibyście mi powiedzieć jak najlepiej to jeść i czy szybko zobacze jakieś efekty ;)
pzdr
czy szybko zobacze jakieś efekty
Bez diety wogle ich nie zobaczysz!!
pzdr.
HAHA mówię przecież, zostaje ryz :mrgreen:
ryż jem czasem torebke na dzień albo na dwa dni ;) mieszam sobie z jogurtem i nawet wchodzi hehe
Dexter1900
15-03-07, 21:53
Ryz + kurczak = pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyychota!!
grzesiek k
16-03-07, 14:08
Ryż,Jajka,jajecznice,mleko itp jec to przez ileś tak dni np przez 2 tyg tylko Pij mleko 3,4, razy dziennie potem Gainer ten co masz sobie kupić i Git.życzę max przyrostów :grin:
Dieta nonstop trzymana+trening=MASA!!
I zapraszam do działu dieta!!
pzdr.
NIKOLIS 168
20-03-07, 14:24
D.I.E.T.A ewntualnie jakiś gainer polecam MASS XXL lub coś z Multi Powera (super smak) życze dużych przyrostów! POZDRAWIAM:)
dzięki xD te gainery jak wyliczyłem to strasznie hajsu pochłaniają :( więc chyba niezbyt w moim przypadku
Gainery są tylko UZUPEŁNIENIEM diety, bez niej ci nic nie dadzą. Także ułóż ją dobrze a pojedziesz daleko nawet bez nich...