T-Bag90
15-03-07, 18:44
Witam! mam prawie 17 lat , prawie cale życie trenowałem pływanie ale od pewnego czasu trenuje już sporadycznie i jest to bardziej trening rekreacyjny. Chodzę na siłownię 2 miesiące, do tej pory skupiałem sie bardziej na górnych partiach mięśni. Trenowałem 3-4 razy w tygodniu i mieszałem trening na masa z treningiem na sile i wogule. I teraz bardziej bym chciał
ukierunkować mój trening. Mam 185 cm wzrostu. ważę ok.78 kg, biceps 32,5 cm, klata 103 cm, udo 57 m, łydka 38cm, wyciskam na klate 70kg. I jeszcze może jakie odżywki mógł bym brać, wcześniej brałem 1 cykl z kreatyna jabłczan i 1 cykl z kre- alkalyn, i troche białka, gainera, i do tego takie podstawowe jak carbo. z góry dziękuję za pomoc!
ukierunkować mój trening. Mam 185 cm wzrostu. ważę ok.78 kg, biceps 32,5 cm, klata 103 cm, udo 57 m, łydka 38cm, wyciskam na klate 70kg. I jeszcze może jakie odżywki mógł bym brać, wcześniej brałem 1 cykl z kreatyna jabłczan i 1 cykl z kre- alkalyn, i troche białka, gainera, i do tego takie podstawowe jak carbo. z góry dziękuję za pomoc!