Żywiec Zdrój
27-08-11, 03:13
Witam. Szukałem w googlach hasła "zdrowa dieta", jednak w większości są to gotowce, do których wiele osób jest sceptycznie nastawiona.
Chciałbym poprosić Państwa o pomoc. A mianowicie, chcę zacząć jeść zdrowo. Nie mam zamiaru się odchudzać, ponieważ nie cierpię na nadwagę ani nic w tym rodzaju. (180 cm/76 kg/20 lat)
Dotychczas jadłem niezbyt zdrowo. Przeważnie na szybko, słodko i nierozmyślnie.
Chciałbym poznać Państwa zdanie nt. zdrowej diety, czyli ile jeść, co jeść i jak jeść. Czego unikać itp. itd.
Jest tu wiele osób, które się na tym znają, dlatego proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam. clap
#edit
Mam jeszcze jedno pytanie.
Jako, że uczę się i pracuję, (pół na pół w tyg.) żeby mieć za co przeżyć, chciałbym dowiedzieć się czym zdrowym zastąpić słodką bułkę w szkole, jako śniadanie. :)
Jakiś zdrowy chlebek + coś w środku.
Chciałbym poprosić Państwa o pomoc. A mianowicie, chcę zacząć jeść zdrowo. Nie mam zamiaru się odchudzać, ponieważ nie cierpię na nadwagę ani nic w tym rodzaju. (180 cm/76 kg/20 lat)
Dotychczas jadłem niezbyt zdrowo. Przeważnie na szybko, słodko i nierozmyślnie.
Chciałbym poznać Państwa zdanie nt. zdrowej diety, czyli ile jeść, co jeść i jak jeść. Czego unikać itp. itd.
Jest tu wiele osób, które się na tym znają, dlatego proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam. clap
#edit
Mam jeszcze jedno pytanie.
Jako, że uczę się i pracuję, (pół na pół w tyg.) żeby mieć za co przeżyć, chciałbym dowiedzieć się czym zdrowym zastąpić słodką bułkę w szkole, jako śniadanie. :)
Jakiś zdrowy chlebek + coś w środku.