Rzadek1991
27-08-11, 00:41
Witam mistrzow ;) Mam znowu pytanko, mam nadzieje ze tym razem nie dostane bana i nie zostane wysmiany ;P
A wiec, jak juz wiecie biore anapolon ze suplami. Wiem, wiem... zle robie, jestem nieogarniety i powinienem odstawic bo to nie dla mnie... ale nie o to mi teraz chodzi. Mam takie luzne pytanie, a mianowicie:
1) Jak odroznic fake od oryginal Anapolon z British Dragon 100 tabs 50mg/1 tb
2) Po jakim czasie powinny byc zauwazalne efekty w przyroscie masy ciala i jak duze najczesciej sa ?
(Po british dragonie) - wiem ze kazdy organizm jest inny... ale tak statystycznie miejwiecej z zycia wziete
3) Jestem po 8 tabletkach - 50mg na dzien czyli po jednej.... Powinienem sie spodziewac duzych przyrostow czy dopiero sie rozkreca.
Prosze o konkretne odpowiedzie ad1 ad2 i ad3. Krotko i na temat.
Jak uzyskam konkrety to prosze temat zamknac.
Dorzucam zdjecie wersji anapolonu jaka mam.
Pozdrawiam
A wiec, jak juz wiecie biore anapolon ze suplami. Wiem, wiem... zle robie, jestem nieogarniety i powinienem odstawic bo to nie dla mnie... ale nie o to mi teraz chodzi. Mam takie luzne pytanie, a mianowicie:
1) Jak odroznic fake od oryginal Anapolon z British Dragon 100 tabs 50mg/1 tb
2) Po jakim czasie powinny byc zauwazalne efekty w przyroscie masy ciala i jak duze najczesciej sa ?
(Po british dragonie) - wiem ze kazdy organizm jest inny... ale tak statystycznie miejwiecej z zycia wziete
3) Jestem po 8 tabletkach - 50mg na dzien czyli po jednej.... Powinienem sie spodziewac duzych przyrostow czy dopiero sie rozkreca.
Prosze o konkretne odpowiedzie ad1 ad2 i ad3. Krotko i na temat.
Jak uzyskam konkrety to prosze temat zamknac.
Dorzucam zdjecie wersji anapolonu jaka mam.
Pozdrawiam