Zobacz pełną wersję : ból w w łokciach pomocy
witam zacząłem 3 tyg temu 2cykl metanabol 50 mg prop 100mg e3d od 4 dni zaczeły mnie boleć łokcie najgorzej jest z prawą reką bo zlokcia propieniuje aż do barku, dzisiaj nie ćwiczyłem i przed chwilą mnie tak ręka bolała że nie moglem nią ruszć, jak ćwicze to musze brać przeciw bólowe i ćwicze na pół gwizdka, do końca cyklu zostalo 6 tyg. nie wiem jak to zniose ,poradzcie coś?
a jak z rozgrzewką? ;] sam mam ból łokcia... ale gdy poćwicze małym ciężarem to wogóle pózniej nie czuć. Musisz teraz poprawić smarowanie łokci... także kup Animal Flex i przestanie :)
Chunga jadł mostki z kurczaka w sporych ilościach i bardzo chwalił. Używasz jakichś opasek np neoprenowych?
imo nie widzi mi się taki cykl..
fallenursus
25-08-11, 23:05
AF sobie odpusc bo sklad zmieniony juz dawno.
zoabczymy co usg powie.
msm 5gr+3gr glkozaminy przed spaniem jesli to lokiec- dodaj z 8gr dziennie oleju z siemia w kapsach.
jakas masc -jesli to bic.
jak zrobia usg i cos wykryja powinni powiedziec co zrobic- daj znac jutro po usg.
Chunga jadł mostki z kurczaka w sporych ilościach i bardzo chwalił. Używasz jakichś opasek np neoprenowych?
imo nie widzi mi się taki cykl.. no ,a teraz przestałem i ból kolan wrócil :(
tylko tak szczerze był potem moment ,że te mostki mi uszami wychodziły jak je wcinałem.
ps. duzy tom
łokcie najczęsciej sie rozwalaja przy wyciskaniu farncuskim sztanga leżąc ,wiec odpuścil bym to cwiczenie jezeli je robiles
można to zastąpic wycisakniem francuskim sztagielkami lezac (juz nie ma takiego bólu) lub tak jak ja robie ostatnio -zapomnialem o duzych ciezarach przy wyciskaniu francuskim lezac ze sztangą w tym cwiczeniu ,robie bardzo powolne i pełne ruchu w granicach 12-15p i lokietki nie bolą
Zamiast oleju z siemia może też być olej rybi albo nawet same kapsy omega 3, tyle że sporo trzeba tego łykać
fallenursus
26-08-11, 15:51
Mi wychodI 6-8 kapcow dziennie po 2 na kazdy glowny posilek.
ile sie bierze tego omega 3 ,bo wlasnie kupiłem to z Olimpa,tam zalecaja tylko jedna dziennie ,i sie zdziwiłem ,że tak mało
zrobilem usg i nic nie wyszlo aż sie zdziwilem ,lekarz mówil że moglem delikatnie bica naciągnąć zapisal mi maść traumon i odpuścić trening na tydz, ale z tym go napewno nie poslucham bo caly cykl szlag trafi, dzisiaj wysmarowalem ręce maścią zrobilem dobrze rozgrzewke, na początku male cięzary po 30 ruchów zrobilem i nawet nie bolalo ,zobacze wieczorem czy ból wróci.
fallenursus
26-08-11, 16:42
no io widzisz, mowilem ze panikujesz na nic:) dobrze ze poszels na usg.sog.
jak mi bica rowalilo to caly bark napierdalal razem z lokciem.
to co ini zalecaja na pudelku to dla normalnych ludzi....:)
smaruj mascia, i ego zostawiaj narazie w szatni , bedzie dobrze.