Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : poleccie cos na mase

SenSey888
25-08-11, 14:17
Siema polecicie cos dobrego na mase?

Hellmut89
25-08-11, 15:49
Ogólnie to polecił bym ci diete, a dla uzupełnienia jej jakiś gainer czy białko.

Gwido
25-08-11, 15:51
napisz cos o sobie. o cyklach jakie miales, czy bierzesz cos teraz.. masz diete?

Kreta
25-08-11, 18:10
codziennie wpieprzaj fast foody masy nabierzesz w mgnieniu oka..

luo
25-08-11, 22:32
pytasz serio czy znowu to jakaś prowokacja?

alder
26-08-11, 01:19
na mase polecam innego koronnego

Baloniarz
26-08-11, 08:32
Dawno jak zaczynałem cwiczyc zaopatrzyłem się w przekonkretną odżywkę, polecę i Tobie nazywa się DIETANABOL....

kitamo
26-08-11, 13:59
Ja kupuje mase w masarni. Ostatnio dobra swinie zakupilem i wcinam dzien w dzien., Bardz otanio 230zl za pol swiniaka.

SenSey888
27-08-11, 10:49
dzieki wszystkim wypierdalam z tego forum bo tu sie nic nie dowiem. BAUJCIE MOJE KONTO MAM TO W DUPIE Bo nikt nie potrafi porzadnie odpowiedziec tylko sobie robi jaja. NARA

SenSey888
27-08-11, 10:53
Dawno jak zaczynałem cwiczyc zaopatrzyłem się w przekonkretną odżywkę, polecę i Tobie nazywa się DIETANABOL....
nie ma czewgos takiego ,i mnie nie wkrecaj...

SenSey888
27-08-11, 10:53
Ja kupuje mase w masarni. Ostatnio dobra swinie zakupilem i wcinam dzien w dzien., Bardz otanio 230zl za pol swiniaka.
jak jestes swinia to sobie wpier***świnie nikt CI nie broni.

SenSey888
27-08-11, 10:54
do tego swiniaka zrob sobie shake ze śruty (pokarm dla swin) ale uważaj bo po tym ponoć rozstępy na mordzie sie robią ...

Hellmut89
27-08-11, 11:27
Ale co chciałeś usłyszeć? Że kupisz np. Mutant massa i przybierzesz na wadze 4kg? Jeśli chcesz przybrać na masie musisz mieć odpowiednio zbilansowaną dietę + trening. Pod to dla uzupełnienia tejże diety kupujesz odżywki, w zależności czego ci brakuje. Poczytaj trochę wklej przykladową dietę, trening, staż itp. to na pewno ktoś tobie pomoże. Cudownych środków nie ma.

kitamo
27-08-11, 12:10
Synku a po co jestes na forum skoro zakladasz durne tematy, nie stosujesz sie do tego co podpowiadaja Ci ludzie i wciaz sie produkujesz i walkujesz to samo..
najzabawniejsze jest to ze te posty powyzej to czysta prawda na temat nabierania masy :)

ponadto silac sie na obrazanie mnie ukazujesz tylko jaka jest roznica w wychowaniu oraz IQ miedzy nami, bo tak naprawde to tylko mnie ubawiles :)

Karagel
27-08-11, 13:34
I słuchaj sie doswiadczonych bo zadna odzywka nie zastapi michy. :) jedynie jak mowia przed mówcy kup jako uzupelnienie i tyle.

A jak bedziesz chciał odzywke to szukaj na forum jest duzo o nich ktora jaka itd np. typu gainer , duzo opini masz na temat kazdego produtku.

SenSey888
27-08-11, 16:51
Synku a po co jestes na forum skoro zakladasz durne tematy, nie stosujesz sie do tego co podpowiadaja Ci ludzie i wciaz sie produkujesz i walkujesz to samo..
najzabawniejsze jest to ze te posty powyzej to czysta prawda na temat nabierania masy :)

ponadto silac sie na obrazanie mnie ukazujesz tylko jaka jest roznica w wychowaniu oraz IQ miedzy nami, bo tak naprawde to tylko mnie ubawiles :)
tak? ciesze sie bardzo!

SenSey888
27-08-11, 16:52
Ale co chciałeś usłyszeć? Że kupisz np. Mutant massa i przybierzesz na wadze 4kg? Jeśli chcesz przybrać na masie musisz mieć odpowiednio zbilansowaną dietę + trening. Pod to dla uzupełnienia tejże diety kupujesz odżywki, w zależności czego ci brakuje. Poczytaj trochę wklej przykladową dietę, trening, staż itp. to na pewno ktoś tobie pomoże. Cudownych środków nie ma.
no dobra ale jakos innym potrafia odpowiedziec ze nie wiem np ze polecałbym gainbolica albo cos takiego ale mi oczywiscie nikt tylko odrazu beke cisną...niech sie smieja...

SenSey888
27-08-11, 16:54
Dobra wyjeba** temat zamykamy. Dzięki za odpowiedzi

fallenursus
27-08-11, 18:01
no dobra ale jakos innym potrafia odpowiedziec.
inni maja iloraz inteligencji wiekszy od jajka i potrafia przeczytac ze zrozumieniem.
tobie proponuje forum profesora Skaly.

SenSey888
27-08-11, 22:32
[QUOTE=fallenursus;420427]inni maja iloraz inteligencji wiekszy od jajka i potrafia przeczytac ze zrozumieniem.
tobie proponuje forum profesora Skaly.[/QUOTE
yhym zajebiscie

luo
27-08-11, 22:45
Sam dobrze wiesz jakie głupoty pisałeś. Dorośnij chociaż trochę

Damianpfighter
27-08-11, 22:52
Zakupy w markecie i masa murowana !

SenSey888
27-08-11, 23:37
Sam dobrze wiesz jakie głupoty pisałeś. Dorośnij chociaż trochę
no wlasnie pisalem...ale was o koks sie spytaj źle. zrezygnowalem z koksu o suple tez zle to o co kurwa mam wkoncu was pytac?... co jedliscie na sniadanie?

Baloniarz
27-08-11, 23:44
Hehe ja zjadłem 125g płatków owsianych, 30g rodzynków, 15g. oliwy z oliwek, 40g odżywki białkowej, 1 jajko :)

kitamo
28-08-11, 09:44
no wlasnie pisalem...ale was o koks sie spytaj źle. zrezygnowalem z koksu o suple tez zle to o co kurwa mam wkoncu was pytac?... co jedliscie na sniadanie?
Mialo by to wiekszy sens niz pytanie co polecamy na mase, bo wlasnie sniadanie jest bardzo waznym elementem robienia masy.

Problem kolego polega na tym ze jak ktokolwiek kliknie sobie w Twoj profil i zobaczy jakie zakladales posty w ostatnich 10 miesiacach to albo widzi ze jest to prowokacja, albo ze piszesz z oddzialu zamknietego gdzie tylko uczyli pisac a nie czytac. Sam zobacz jakie tematy zakladasz i dlaczego ludzi to tak denerwuje ze nie biora Cie na powaznie.
Nikt tu jakos specjalnie zlosliwy nie jest ale pewien staz na forum zobowiazuje jednak do pewnego zachowania. Skoro jestes juz na forum tak dlugo zarejestrowany to wszyscy spodziewamy sie ze jednak poswieciles nieco uwagi na tematy ktore sa tu od dawna podwieszone. Ty wyskakujesz jak filip z konopii z tematem ze az rece opadaja.
Pomysl czy na powaznie ktos by wzial np. Fallena ktory by wyskoczyl z podobnym tematem jak Ty ? Raczej watpie.
Poza tym jak pisze Ci ktos ze podstawa masy to porzadna micha, to odrazu na niego szczekasz. podejrzewam ze wolal bys uslyszec ze masz kupic mutant massa i zezrec 300gram dziennie to wskoczy Ci 5kg miesiecznie na budziku, ale tak nie bedzie.
naprawde, przemysl po co sie tu zarejestrowales na forum skoro nie chce Ci sie poswiecic czasu i przeczytac tego co juz od dawna jest tu napisane i jest to bardzo przydatne.

luo
28-08-11, 12:53
Mądrze napisane clap

SenSey888
29-08-11, 12:25
dobra spoko....my sie chyba na tym forum nie dogadamy bo nikt mnie tu powaznie nie bierze pod uwage...;/

fallenursus
29-08-11, 12:32
Wziolem ciena powaznie nawet na gg j kurwa porazka.
Im wiecej znam ludzi tym bardziej szanuje psy.