Zobacz pełną wersję : poprawa sylewtki
Witam wszystkich
zacznijmy od danych: wiek 25lat, wzrost 180cm, waga 96kg, staz 3lata. bylby to moj pierwszy cykl na saa. (kiedys dawno temu myslalem ze na samym winie mozna zdzialac cuda- moj blad) Ale do rzeczy moim glownym celem jest pozostanie przy swojej wadze ale chcialbym poprawic wyglad swojej sylwetki. Mysle nad cyklem na propie i winie. Nie mam wielkiego pojecia o saa dlatego zwracam sie do was o pomoc w dobraniu czegos dla mnie. jestem otwarty na wszelkie propozycje. zaznaczam ze nic jeszcze nie kupilem. Cykl chcialbym miec dobrze zaplanowany i rozpoczac go na jesien. dzieki i pozdrawiam
fallenursus
24-08-11, 14:00
Masz troche czasu?
W podwieszonym archiwum sa opisane srodki ktore zamierzasz brac jak i dyskujse na temat odbloku.
Warto poczytac bedziesz mial jaies pojecie sklecisz sobie ykl+pct wzucisz do oceny i podyskutujemy czy jestes na dobrej drodze:)
Naprawde warto.
pewnie..chetnie bede madrzejszy na ten temat..poczytam i sprobuje sam cos ulozyc..
prop i winko lub bardziej oxa beda dobrym wyborem,
wiele ciekawych tematow..po drobnym zapoznaniu wynalazlem cos takiego:
1 - 8 tyg testosteron propionicum 100mg (EOD)
6 - 10 tyg winstrol tabletki 30mg (ED)
jestem dosc wrazliwy na gino wiec chcialbym polączyc nolve z clomidem..czy to dobry pomysl??
Mastershammer
24-08-11, 16:56
Możesz cos takiego poleciec,tylko tego wina dałbym więcej przy takiej wadze.Przygotuj sobie nolve w razie gino,skąd wiesz że masz tendencje do gino jak jeszcze nigdy nie brałeś saa?Jak bedzie coś nie tak to wrzucisz 20mg nolvy ed.Clomid po ostatniej pestce wina, 24 tabsy cloma.100/100/i do końca po 50.
winko tak wiecej ze 40mg daj
spoko czyli winka 40mg..co do gino to moim zdaniem nie tylko od saa sie pojawia..tak samo genetycznie moze byc..sam mam lekko powiekszone gruczoly i za wszelka cene chce uniknac aby sie to powiekszylo wiec myslalem o nolvie zapobiegawczo..dziekuje wszystkim za odpowiedzi i jestem otwarty na dlasze propozycje:)
fallenursus
24-08-11, 19:00
Wino samo w sobie obniza estro....
Wybrałeś dobrą opcje i dobrze zacząłeś najpierw pytając a nie jak nie którzy na pierwszy cykl anapolon sobie zarzucają :)
tez jestem za opcją winka 40mg ed
nolva w pogotowiu tak jak chłopaki piszą
a na pewno będziesz zadowolony dopracuj dietę na maksa :)
1-8prop.
3-9 wino.
dawki chlopaki ju dali. mozesz dac atd podczas cyklu na przyblokowanie estro.
Przy takiej wadze propa można by było dać 200mg eod ale na upartego może być ta setka to tak żeby ino było, wina dał bym 50mg ed.
fallenursus
25-08-11, 14:11
Hiehie..nie ma to jak grama na pierwszy cykl:)
Dalbym mniej na start ale przy winie spoko zwiekszyl z tej okazji ze bedzie mniejsza konwersja do estro a kolega sie czai z gino.
Przy winie mysle ze sie obejdzie bez atd natomiast po pct jak najbardzij na tak.
witajcie..mialem straszne problemy z netem..jestem bardzo wdzieczny za wiele podpowiedzi..heh no 200mg na pierwszy raz..hmm moze w kolejnym cyklu:P
mam jeszcze jedno pytanie czy po cyklu na saa wchodzicie od razu na suple?? bo mysle zakupic jeszcze sobie kreatyne GM i nie wiem czy od razu po cyklu czy zostawic sobie na zime:)
Mastershammer
25-08-11, 17:04
Ładuj suple na cyklu jak i po do oporu:):):):)
e no jak na pierwszy raz to troszke przesadziłem z tą dawką :)
nie znam sie ale tez mi sie tak wydaje:) zaczniemy od 100mg:) i teraz pytanie w jakie firmy uderzac??
fallenursus
26-08-11, 13:51
Z suplami bym nie wydziwial mono na bombie20gr dzieniedobre multi np. Now foods adam jesli masz kase to Orange Triad z firmy controlled labs jest jedynie lepsze od adama. I jakis izolat po tteningowo. Reszte apoko idzie wyciagnac z szamy.
ogolnie staram sie pilnowac miski wiec nie powinno byc tak zle..izolat napewno kupie zeby uzupelniac braki bialka..hehe i nadejdzie czas uczyc sie iniekcji:P
fallenursus
26-08-11, 14:20
Masz dokladne opisy w podwieszonym archiwum dwa tematy o injekcjach.:)
juz czytalem ale to tylko teoria..czas na praktyke:)
jersli chcesz bialko typowo po treningu to uderz w hydrolizat. jest juz czesciowo strawiony i po trennigu sprawdza sie super. wchlania sie jeszcze szybciej od izolatu. co do firm to napisz do jakich masz dostep. cos sie wymysli
chetnie wyprobuje hydrolizat. co do saa to mysle nad razakiem albo flor medico..chyba ze macie inne propozycje..
ja bym kreatyne przywalil dopiero w ostanich 10 dniach cyklu.
co mu da kreatyna na cyklu????
fallenursus
27-08-11, 00:02
http://zobaczfb.pl/demot/0_0_1284523962_ja_pierdole_z_kim_ja_pisze_przez_Ad min_middle.jpg
hehe fallen nie zalamuj sie:) masz jaks propozycje co do firm saa??
myslalem o winku z razaka i propie z flor medico....w zasasdzie dostep jest spory z kilku zrodel wiec wybiore najlepsze co polecicie..
propa masz tutaj + alchemia
propa w pojedynczych amps dostaniesz
testolic
testovis
farmak
rusek (mimo ze wykonanie slabe ale dzialanie dobre)
malay
balkan
alpha
winko balkan, alchemia, stanol azolol, stanzol, desma
dzieki wielkie.. wiec cos z powyzszych postaram sie zalatwic..
Testop100 - gwarantuje Ci że lepiej działającego nie trafisz :)
potwierdzam testop100 miażdży :)
Dla żonatych nie wskazany, kupe rozwodów,kobity nie wytrzymują, hahaha :)
nie przesadzaj, ja mam zone- i to caly czas ta samą :)
ale na kuracji z testopem musiala przywyknąc do "twice a day"
heh czyli prop juz postanowione bedzie to testop100:) a winko jakie??
winko balkan, alchemia blistry / inj, stanol azolol, stanzol, desma
czytac umie...
hehe umie:P ale dostep do wszyskich tych firm jest:P ale raczej alchemia