Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SAA na mnie nie działa

bx
24-08-11, 10:25
Witam. Może przedstawie swoją sytuacje. Pare lat temu brałem metke ruską która działałą bardzo dobrze, przyrosty masy i siły. Potem miałem rok przerwy od siłki. Po roku przerwy zaczełem znowu ćwiczyć na początku na sucho potem dorzuciłem sumplementy (kreta i mesomorph i jeszcze kilka jakiś innych). Naszła mnie chęć na jakiś koks padło znowu na metke, ziomek miał mi ogarnąć d bol phoenixa, niestety dostałem british dragona, widziałem że to prawdopodobnie shit ale ziomek zapewniał że to brał i działało bardzo dobrze. Zaczełem szamać tego dragona solo napoczątku 30mg/ed, gdy nie czułem działania zwiększyłem do 50mg/ed. Zjadłem 150 tab. tej metki i doszłem do wniosku że tam nie było tego co powinno być, czyli metki. Ok. Ogarnąłem sobie danabol balkana i znowu było rozczarowanie, myśle sobie czas na strzały. Kupiłem propa androxena leciałem dawką 100mg e2d, znowu rozczarowanie, zakupiłem propa p.m.p i znowu nic. W końcu kupiłem propa blue dragon (testovolt 100) wziołem to od zaufanego kumpla zawodnika, który sam to brał i zachwalał i zresztą u mnie nie tylko on to brał i działało na innych, ale na mnie niestety nie. Dodam jeszcze że napewno to nie jest wina diety ani treningu. Dlaczego na mnie koksy nie działają? Aha androxena miałem 20 ml i p.m.p też, a blue dragona wbiłem 15 ml.

fallenursus
24-08-11, 12:45
Jeden czy dwa propy fajnie mogly byc wyjepki ale za trzecim razek badania bym na pewno zrobil zeby miec pewnosc.zupelnie bez mozgu wiekszosc podchodzi do sprawy.
Przykre:)

bx
24-08-11, 15:48
Badania chciałem zrobić tylko jakoś nie miałem czasu. Ale nawet jak by wyszedł na badaniach test ponad norme co by mi to dało jak przyrostów, regeneracji i pompy nie ma. Te pierwsze dwa propy to wyjebki? Kto by podrabiał undery. A blue dragona dostałem nawet jeden flakon napoczęty (5ml) od dobrego znajomego który to brał i działało.

lg team
24-08-11, 16:09
marna prowokacja :whistle:

nie wierze aby przy tak szerokim zakresie labow ktore wybrales ani jeden srodek na ciebie nie zadzialal w najmiejszym stopniu

takze wypierdalaj smarku,

fallenursus
24-08-11, 16:29
marna prowokacja :whistle:

takze wypierdalaj smarku,

http://image.spreadshirt.com/image-server/image/composition/17651834/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/190/height/190/roid-rage_design.png

bomba? :rockon:

bx
24-08-11, 17:32
No szkoda że nie wzieliście mojego pytania na serio, wyzywając od prowokacji. Szkoda że przez bande debili, którzy wstawjają nie swoje zdjęcia na forum żeby się tylko dowartościować, przez tą bande ciuli piszących jakieś bajki na forum tracą niestety tylko ci prawdziwi.

fallenursus
24-08-11, 17:39
Pomysl choc raz logicznie.
Nawciskales sie towaru co nie dziala.
Nawet nie raczyles isc zaplacic 30zeta za badanie zeby miec pewnosc ze towaj gut.
Nic nie napisales o sobie. Mogl bys chujowy towar za male dawki. Nie ma faceta na swiecie co by nie ppczol w jakis sppsow podwyzszonego stanu testo. Co niw zawsze wiaze sie z dobrym samopoczuciem i zwiekszonym libido. A tu sie klania widza w temacie.

ht
24-08-11, 20:38
fallen dobrze prawi. po czym stwierdziles ze nie dziala prop/??? zero podwyzszonego libido, lepszej motywacji, dobrego samopoczucia??? to ze nie przytyles 15 kg i nie zrobiles nowego rekordu na lawce to nei znaczy ze miales tam fake. daje sobie reke uciac ze wina lezy po stronie diety.

vold
25-08-11, 13:11
Badania w tym przypadku to podstawa, nawet nie wiesz w czym problem a odrazu napisałeś że saa na Ciebie nie działa, wydaj 30 zeta i przynajmniej będziesz wiedział czy środki nie dobre czy ty do dupy :)

g-kick
26-08-11, 19:24
na bank nie było +15 kg na płaskiej - + 5 cm w bicku to wiadomo ze nie działa prop