PDA

Zobacz pełną wersję : Anapolon - efekty, opinie, dawkowanie, info

Rzadek1991
23-08-11, 13:15
Witam.

Chcialbym sie dowiedziec informacji na temat anapolonu. Najlepiej jak wypowiedza sie na jego temat osoby, ktore juz go braly. Jakie zauwazyliscie po nim skutki uboczne i po jakim czasie ? Po ilu dniach zauwazyliscie pierwsze efekty i jak wygladaly po pelnym cyklu. W jakich dawkach proponujecie brac ? Czy hepatil brac dopiero po cyklu anapolonem czy w czasie cyklu ?
Jak wiadomo spadki po anapolonie sa ogromne, co zrobic aby byly jak najmniejsze ?
Planuje duzo jesc (glownie zwiekszyc ilosc spozywanego bialka w czasie dnia), dodatkowo proponuje kontynuowac branie odzywek wymienionych ponizej, i dodatkowo brac duze dawki monohydratu kreatyny. Aby spadki byly jeszcze mniejsze planuje zakupic clomid i brac przez miesiac po odlozeniu anapolonu. Dodam ze nie zamierzam po odlozeniu anapolonu brac jakichkolwiek sterydow.

Przedstawie moja sytuacje:
Waga: 72 kg
Wzrost: 183 cm
Biceps: 34-35 cm
Cwicze okolo 3 lat, moze 3,5.
Stosowalem wiele odzywek, po steryd siegam pierwszy raz.

Anapolon biore 1 tabletke dziennie (juz 4 dni). Oprocz anapolonu biore jeszcze S.A.W (tlenek azotu), 3 rodzaje kreatyn (monohydrat, jablczan i ester), i dodatkowo Tribulon. Odzywki biore od ponad tygodnia i biore przed treningiem i po treningu.

Czy mam miec powody do obaw stosujac polaczenie takich srodkow z tak silnym sterydem ?

Anapolon - Oxydrol Oxymethelone British Dragon 1 tab/ 50mg

Pozdrawiam

lg team
23-08-11, 13:26
z takami wymiarami nie wiem kto ci doradzil branie anapolonu, a i pozatym ty jestes mocno nieogarniety ze po taki srodek siegasz,
4dni to niewiele wiec odloz go chlopaku na bok i nie bierz sie na saa przez kilka najblizszych lat,
a na koniec to masz bardzo lipny towar,

Baloniarz
23-08-11, 13:35
Hehe 20 lat antek w użyciu, wyobrażając sobie dalej takie ciekawe cykle w wieku 23 lata, testosteron przy dawce 1,5g na tydz tylko podrapie a w wieku 25 lat będziesz latał po andrologach no ale każdy jest kowalem własnego życia...
Powodzenia z tym antkiem SIŁA.... :P

Rzadek1991
23-08-11, 13:39
lg team, zgadzam sie z Toba w tej kwestii i dlatego zamierzam brac anapolon tylko na start przez okolo 20 dni... potem ciagnac az do przyszlego roku na odzywkach i diecie. Jestem przeciwny sterydom i cyklom sterydowym. Kupujac anapolon mialem taki tok myslenia (Wziasc jak najmniej tabletek sterydu i miec jak najlepszy efekt w jak najkrotszym czasie). Zastrzykow nie zamierzam brac w ogole, miedzy innymi na lek przed iglami i skutkami i duzymi skutkami ubocznymi. W metanabol nie chcialem sie bawic bo uwazam to za strate czasu i zdrowia. Jak juz szkodzic zdrowiu to z jakims efektem.

lg team a dlaczego towar jest lipny ?

h1msa
23-08-11, 13:42
a nastepna sprawa, ze juz zaczales brac, a dopiero sie pytasz o wszystko, to juz dopiero glupota.

lg team
23-08-11, 13:46
lg team, zgadzam sie z Toba w tej kwestii i dlatego zamierzam brac anapolon tylko na start przez okolo 20 dni... potem ciagnac az do przyszlego roku na odzywkach i diecie. Jestem przeciwny sterydom i cyklom sterydowym. Kupujac anapolon mialem taki tok myslenia (Wziasc jak najmniej tabletek sterydu i miec jak najlepszy efekt w jak najkrotszym czasie). Zastrzykow nie zamierzam brac w ogole, miedzy innymi na lek przed iglami i skutkami i duzymi skutkami ubocznymi. W metanabol nie chcialem sie bawic bo uwazam to za strate czasu i zdrowia. Jak juz szkodzic zdrowiu to z jakims efektem.

lg team a dlaczego towar jest lipny ?

zalosny jestes ziomus,

fallenursus
23-08-11, 13:47
To nie od saa jest roid rage.
To od tych tematow....

fallenursus
23-08-11, 13:57
Mniam mniam ciap ciap. 750am posilek po tren. You dig? ?

kwa jak bym byl modem to bym cie juz zbanowal.

Moze polece hcg solo. Wie ktos ile na tym mozna zrobic masy w miesiac?
Dane w profilu mam aktualne.
Dzieki

Mastershammer
23-08-11, 14:26
No QRWA jeszcze takiego ASA tu nie było:):):)

Rzadek1991
23-08-11, 14:29
Napisalem aby uzyskac jak najwiecej wskazowek i porad a uzyskuje jedynie opinie ze to glupota i ze jestem zalosny. Gdzie ta pomoc ?
h1msa - czytalem wiele rzeczy na temat tego specyfiku i pierw przeczytalem a potem zaczelem brac, takze zle mnie zrozumiales. Niestety nigdzie nie znalazlem zadnych konkretow i dlatego zwrocilem sie z prosba do was o jakies przyklady, propozycje itp.
Moze jestem zalosny, glupi itp ale nie takich odpowiedzi oczekuje.

h1msa
23-08-11, 14:34
po pierwsze odstaw antka. A jezeli jestes przeciwny sterydom (co chyba mija sie z prawda bo w koncu po nie siegnales) tak jak napisales, to temat mozna zamknac bo ten dzial nie dla Ciebie.

Rzadek1991
23-08-11, 14:55
Przeciwny sterydom w zastrzykach. Jak juz brac sterydy to doustne.
Rozpisze w innym temacie skutki uboczne jakie mialem w czasie brania tego specyfiku i efekty koncowe i spadki.
co do odstawienia antka to sie jeszcze zastanowie, ale raczej chociaz te 10-14 dni na nim pociagne i dopiero wtedy odloze.

lg team
23-08-11, 15:08
:headbang: jejeje

Baloniarz
23-08-11, 17:04
Jestem za :P

Patriot
23-08-11, 17:47
piszesz, że prosisz o pomoc co do tego "cyklu" i przecież Ci pomagają mówią żebyś odstawił to czemu mówisz, że żadnej pomocy nie otrzymałeś ? ;)
jak tak patrze to na forach najczęstszym "błędem" ludzi jest to, że niby proszą o pomoc, ale już sami z góry wiedzą co jest dla nich lepsze
co ten anapolon ma ci dać przez te 20dni?
z tego tematu jedynego czego się dowiedziałem poza uśmianiem się bo to jest chyba najśmieszniejszy temat jaki kiedykolwiek widziałem, bo twoja głupota przeraża to to że jesteś przeciwnikiem sterydów biorąc sterydy i nie pieprz że tylko tych w zastrzykach jesteś przeciwnikiem, bo powiedz mi dlaczego tych, a nie tych w tabletkach? bo w wieku 20lat się igły boisz? a może chodzi o zdrowie? ;)
nie mów też, że do końca roku będziesz ciągnął na diecie i odżywkach bo masz staż 3lata, a wyników ŻADNYCH, więc tam żadnej diety ani niczego innego nie ma
dobranoc

lg team
23-08-11, 20:49
nie ma z kim gadac,
temat delete

Rzadek1991
23-08-11, 20:55
Chcialem poznac odpowiedz na 3 najwazniejsze dla mnie pytania... moze zeby bylo latwiej to wymienie je w punktach bez nawijania bez sensu:
1) Czy lepiej stosowac hepatil w czasie cyklu anapolonem czy po jego odlozeniu ?
2) Jak najlepiej postepowac zeby spadki po odlozeniu anapolonu byly jak najmniejsze ?
3) W jakich dawkach stosowac anapolon, 50mg na dzien az do konca, czy piramidowo ?
4) Czy ktos z waszego otoczenia pochwalil sie wam jakimis skutkami ubocznymi w czasie jednego cyklu z tym sterydem

5) Jest ktos na tym forum kto udzieli mi rzetelnej odpowiedzi ?

Prosze krotko i na temat...

Baloniarz jest ZA ! ;D ale to malo ;P

Mastershammer
23-08-11, 21:40
Baloniarz jak i wszystkie chłopy są'ZA, tym żebyś wpierdalał:):):)Fallen zamykaj tą szopkę:):)

luo
23-08-11, 21:47
Takie pytania powinny być jeszcze przed zakupami..

fallenursus
23-08-11, 23:38
Chcialem poznac odpowiedz na 3 najwazniejsze dla mnie pytania... moze zeby bylo latwiej to wymienie je w punktach bez nawijania bez sensu:
1) Czy lepiej stosowac hepatil w czasie cyklu anapolonem czy po jego odlozeniu ?nie bierze sie antka solo
2) Jak najlepiej postepowac zeby spadki po odlozeniu anapolonu byly jak najmniejsze ? nie bierze sie antka solo
3) W jakich dawkach stosowac anapolon, 50mg na dzien az do konca, czy piramidowo ? nie bierze sie antka solo
4) Czy ktos z waszego otoczenia pochwalil sie wam jakimis skutkami ubocznymi w czasie jednego cyklu z tym sterydem. nikt bo jestesmy na tyle madrzy ze nie bierzemy antka solo

5) Jest ktos na tym forum kto udzieli mi rzetelnej odpowiedzi ? do ciebie nic nie dociera

Prosze krotko i na temat...

Baloniarz jest ZA ! ;D ale to malo ;P

ban na 3 dni. przemysl sens zycia.