PDA

Zobacz pełną wersję : Clomid ...kiedy i ile?

Lee & Leo
19-08-11, 17:03
Witam
Kumpel wlasnie skonczył cykl ( prop ) 18 x 100mg
Kiedy i jak ma zaczac stosowac clomid? pozdrawiam

luo
19-08-11, 18:12
http://imgcash4.imageshack.us/img204/6591/73793739.gif

Tylko spokojnie Fallenhttp://img602.imageshack.us/img602/5194/tuli.gif

Damianpfighter
19-08-11, 22:53
Jak wujek Fallen tutaj wpadnie to się będzie działo <bommm'ba>

Baloniarz
20-08-11, 09:09
A tak z czystej ciekawości zapytam, nie lepiej zrobic odbloka z samego tamoxifena, bo kolega pytał ?? :p

rafio83
20-08-11, 14:28
wujek stracił czujność... takze mozna pisać! :)

fallenursus
20-08-11, 14:56
A tak z czystej ciekawości zapytam, nie lepiej zrobic odbloka z samego tamoxifena, bo kolega pytał ?? :p
balon, stare slonie co koksujaod wiekow jak Vold i LG przysiegaja na cloma.
W badaniach jak i przypowiesciach nowej generacji sloni z ameryki i nie tylko nolva o wiele lepiej wychodzi w praniu. W przeciwienstwoe do cloma ktory dzial ino na przysadke nolvwa rowniez stymuluje podwzgorze.

Ps. Lee napoaz cos wiecej np dlugosc cyklu. Bo mniemam jak narazie ze ten kplega tak samo ogarniety jal Ty i moze wbil wszystko na raz?

MAXIMUS 2
20-08-11, 19:22
Ha ha ha wszyscy myśleli ze Fall zamiecie gościa a on sie zachował jak prawdziwy professional w tej branży i to mi się podoba bo po to jest te forum pomoc i jeszcze rac POMOC zbłąkanym duszom :)

rafio83
21-08-11, 08:24
ale zes teraz przyslodził :)

ht
21-08-11, 09:26
fallen dobrze prawi. nauka doszla do wniosku ze lepej odblok robic nolva niz clomem. aczkolwiek ja osobiscie jestem za nolva+clom+atd

Lee & Leo
24-08-11, 10:59
W badaniach jak i przypowiesciach nowej generacji sloni z ameryki i nie tylko nolva o wiele lepiej wychodzi w praniu. W przeciwienstwoe do cloma ktory dzial ino na przysadke nolvwa rowniez stymuluje podwzgorze.

Ps. Lee napoaz cos wiecej np dlugosc cyklu. Bo mniemam jak narazie ze ten kplega tak samo ogarniety jal Ty i moze wbil wszystko na raz?

strzał co 2 dni
długosc cyklu około miesiaca

ps.mozecie mi cos napisac na temat: stanzolol comprimate (Balkan Pharmaceuticals Republica Moldowa)
czy skuteczne i od ilu tabsow by zaczac cykl?
Moja waga około 100 kg.

Lee & Leo
24-08-11, 11:06
[QUOTE=

tzn. stanozolol.[/QUOTE]
sorry za bład w nazwie srodka

Prezes007
24-08-11, 22:53

Sa jakies przeliczniki jaka ilosc tamo odpowiada clomi?