PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta - redukcja, prosze o ocenę.

Anatom
17-08-11, 16:02
Witam, chciałbym was prosić o ocenę diety, postanowiłem zejść z bf jak najniżej. 2 lata temu wynosił on ~10% teraz 23%
Jestem już po 3 tygodniach wstępnej redukcji, pomału obcinam kcal i ładuje aeroby. Póki co zeszło jakieś 4 kg. Trening Push & Pull. Aeroby 40min marszu z tętnem 60-70%, do tego od przyszłego tygodnia w pracy 20min treningu metabolicznego.

1 Posiłek
płatki owsiane 50g
jajka na twardo x2
Białko 40g

Trening
BCAA
Aero 40min
Po treningu Bialko 40g

2 Posiłek po treningowy
Jajecznica 2 żółtka 6 białek
Chleb pełnoziarnisty 50g

W PRACY
3 Posiłek
Pierś z kurczaka 150g
Makaron durum 20g
Szpinak 100g
Oliwa z oliwek 20g

4 Posiłek
Pierś z kurczaka 150g
Makaron durum 20g
Brokuły 100g
Oliwa z oliwek 20g

5 Posiłek
Pierś z indyka 150g
Ogórki/pomidory
Oliwa z oliwek 20g

BCAA
Trening metaboliczny 20 min
Białko 40g

W DOMU
6 Posiłek
Ser biały 200g
Ogórki/pomidory
Olej Lniany 20g

Z suplementacji mam do tego:
Omega 3 - rano i wieczorem 1 caps
Tran - wieczorem 1 caps
Witaminy
BCAA tst, BCAA xtra - przed aero, przed treningiem metabolicznym, między posiłkiem 3 i 4
Startuje na dniach z OXYelit pro 1 caps przed treningiem rano, 1 caps przed treningiem metabolicznym

Moje zapotrzebowanie kcal to ~ 3100 kcal
Z diety wychodzi:
2700kcal w ciągu 3 tygodni obciąłem jakieś 200 kcal
B 262 - 3,60 na kg/mc
T 129 - 1,70 na kg/mc
W 117 - 1,60 na kg/mc

Proszę o jakieś rady,
Pozdrawiam

kitamo
17-08-11, 16:17
nie za duzo tych olejow/oliw ? bo troche tego jest.

do tego od przyszłego tygodnia w pracy 20min treningu metabolicznego.
Opisz cos wiecej.

Anatom
17-08-11, 16:40
no właśnie nie wiedziałem czym podbić kcal, więc postawiłem na oliwe z oliwek i olej lniany, do tego w pracy bardzo wygodne.

Co do treningu metabolicznego to mam zamiar wykonać kilka ćwiczeń złożonych, jedno po drugim w kilku obwodach, coś na zasadzie tabaty, hiit, np:
Przysiad tylni x6
Wyciskanie żołnierskiex6
Martwe ciągi x6
Zarzut x6
Przysiad przednix6
90 sec przerwy i od nowa, kilka takich obwodów. Ciężar chce zwiększać stopniowo, do około 50% ciężaru maksymalnego, i chce to wykonywać w dni wolne od siłowni.

Anatom
19-08-11, 13:53
Chciałbym prosić o jakieś rady, opinie.

Dziś przyszła paczka z OxyElite, wrzuciłem pierwszą caps, będą stosował się do tego co proponuje producent tj przez pierwsze 3 dni 1 caps rano, a od 4 dnia 2 caps, rano i w południe.

fallenursus
19-08-11, 14:03
Odpusc spalacz az do ostatnich tygodni wycinki.
Obetnij troche tluszczy i zamiast serka na noc wsadz jakac rybke lub chude wolowe.
Other than that looks good.
I ten trening metaboliczny ciekawe rozwiazanie.

Anatom
19-08-11, 14:35
Dzięki za odpowiedź, zobaczę jak dziś będę się czół na treningu po tym OxyElite, bo póki co treningi robię pod wieczór
Pod koniec września mam niewielką operację i tydzień będę off z treningami, jedynie aero będę prowadził w formie bieżni, rowerka. Chce wejść teraz z Oxyelit żeby zdążyć przed cięciem (wycinam znamię barwnikowe) a po tym chce wrzucić Yohimbine HCL z kilosports z czymś lekkim, ale to też zależy od tego, do jakiego bf dojadę w miesiąc, generalnie redukcję chciałbym zakończyć z końcem października, łącznie były by to 3 miesiące redukcji.

fallenursus
19-08-11, 15:03
Fyi imho yohe najlepiej laczyc z kofa i efa..masakra:)

Anatom
20-08-11, 19:24
ok, połączę jak piszesz ;)
Dziś drugi dzień z OxyElite, generalnie liczyłem na to ze jakieś działanie odczuję, a tu nawet pocenia na treningu nie ma, poprzednim razem przy Venomie ale tej pierwszej wersji zanim ją wycofali, przy pierwszej kapsułce miałem prysznic pod koszulką zanim jeszcze doszedłem na siłownie, a tutaj nawet specjalnego pobudzenia nie odczuwam mimo 100mg kofeiny, wręcz musiałem kawkę machnąć przed treningiem.
Cóż w poniedziałek wrzucę 2 kapsułki, może ruszy :)