PDA

Zobacz pełną wersję : zestaw siła+masa

myst0
07-08-11, 23:20
siemano,potrzebuje jakiś zestawik na wrzesień,głownie mi chodzi o siłę i masę i coś na podtrzymanie tego po cyklu.Dieta jest do tego będzie białeczko.

cykle jakie miałem wczesniej to :

mono z olimpa + tauryna - pierwszy cykl udany byłem zadowolony
mono z vitala + cell pump - kompletna kicha...
xpand + mono - tutaj też byłem zadowolony dobry przyrost siła też poszła,dobra regeneracja,to był mój ostatni cykl jakoś rok temu,później była przerwa na siłowni,i 3 miesiace na sucho,teraz wakacje więc przerwa i od wrzesnia startujemy.Budżet koło 300 zł

czekam na jakieś propozyszyn :)

Hero33
07-08-11, 23:37
No xplode przed treningiem , storm po treningu , BCCA , witaminy, białko i dieta . Na mnie bardzo ładnie podziałało

luzakkk
08-08-11, 11:07
standardowy zestaw na mase i sile to:

- bialko
- carbo
- kreatyna + jakis stack
- bcaa
witaminy i mineraly to podstawa w calym roku

ja obecnie stosuje taki zestaw:
- kreatyna olimp xplode + jack3d + tauryna
- bcaa uns
- carbo activlab
- bialko hi-tec whey fusion
- witaminy i mineraly
- beta alanina

myst0
08-08-11, 15:18
hero33 możesz coś powiedzieć na temat swojego cyklu ??

opalinho
08-08-11, 16:34
Mono z optimum-a(10g w DNT, 15g w DT), zestaw wit-min., białko wg braków w diecie jeśli takowe są oraz porcję po siłce z węglami prostymi(tu niekoniecznie supel,możesz zarzucić ryż rozgotowany z owocem, rodzynkami) kofa + Purple Wraath przed treningowo. Mocne 6 posiłków dziennie. Tyle ode mnie

Rademenes78
08-08-11, 21:29
Big Bang Scitec przed treningiem Vitargo Crx Scitec po treningu

myst0
08-08-11, 23:26
a co powiecie na takie coś storm+xpand+bcaa i białeczko

luzakkk
08-08-11, 23:41
wyglada ciekawie choc ja nie bylem zadowolony z xpanda praktycznie nie czulem roznicy w treningu ale wiadomo ze kazdy ma inne oddzialywanie na organizm, mysle ze przy tym polaczeniu musi cos zadzialac.

Hero33
10-08-11, 14:15
storm + x pand to pomyłka . Po co Ci dwa staki kreatynowe? walnij no boostera no X plode przed treningiem ,a po storma przyłóż się do treningu , trzymaj dietę , a będziesz w szoku :). trochę już w swoim życiu zszamałem tych suplementów ale ten zestawik był najlepszy. Polecam. Siła idzie zajebiście masa zależy od diety.

myst0
10-08-11, 15:24
starczy pucha xploda na cykl ?

Hero33
10-08-11, 18:11
x ploda bierzesz tylko przed treningiem , w dni nie treningowe tylko storm . Więc zależy jak długi chcesz zrobić cykl i ile razy trenujesz w tygodniu. Mi poszło dwie puchy

Kreta
10-08-11, 21:12
Wez sobie cos innego kup niz no xplode. Lipa straszna, 3 miarki sypalem i nic a powyzej 3 rozwolnienie :D

myst0
11-08-11, 17:06
horse power moze być ?