Zobacz pełną wersję : metanabol+anavar
Witam zamierzam od poniedzialku zacząć drugi cykl mam metanabol atomica 200 tab. po 10mg anavar też atomica 10mg.50 tab. w razie jak będzie malo to dokupie.
myślałem aby zacząć tak :
1tydz. met 30mg.
2tydz. 40mg i tak do 5 tyg. w 6 tyg zmniejsze do 30 mg
anavar chcialem wziąść w 3 tyg i tu pytanie: przez ile brać ten anavar i po ile tab dziennie.
moja waga 103 kg chce dobić do 108-109 kg.
fallenursus
04-08-11, 18:31
Oj tomus lepiej rusz pacynka i przemysl ten denny cykl.
wiem że teść to podstawa przy cyklu, chce zrobić krótki cykl bo ostatni skoczyłem 3 mies temu mietka jeszcze nie bralem i anavaru też, to prosze zróbcie rozpiske jak to jeść, a może zamiast metanabolu wziąść anapolon ale ponoć to najgorszy syf?
grzesiek k
04-08-11, 21:28
odwiedz tematy podwieszone i tam bedzie taki nagłowek"zanim zadasz pytanie"wejdz w to i odp na wszystkie pytania tutaj.
ps czemu niby anapolon to najgorszy syf?kto ci tak powiedział ten sam specjalista co polecił ci ten cykl czy to akurat twoj osobisty pomysł?
a) Staż 3 lata
b) Celu Cyklu . masa siła rzeżba
c) Dotychczas kontak z saa 1 cykl1-10 prop 100mg e3d
2-9 deca 100mg e3d
8-12 wino 50 mg e2d, poszło 6kg skonczone z odblokowaniem 3 mies temu
d) Przeciwwskazań brak
e) wiek, waga.28 lat,103
to ma być krótki cykl max 6tyg. chce dobić do 109 kg i zrobić przerwe do stycznia , więc panowie co polecacie , narazie mam zamówioną samą mete chcialem jelfy ale lipa jej nie ma, wiec atomica zamówilem ,nie chce sie kłóć więc tylko oral co mi koledzy poradzicie ?
fallenursus
05-08-11, 18:45
Sorry bro. Moj mozg nie przerabia cykli na samych oralach bo wie ze nie warte nic.
grzesiek k
06-08-11, 14:54
troche lipnie myslisz,bo na samych oralach długo nie pociagniesz
daj konkretna dawke mety do tego duzo bialka i odpusc sobie oxe.
Zgadzam się z HT oxa w piżdziet lepiej te kasę na suple i szamke wydaj do tej mety :) jak dasz 50mg mety undera będzie gitara i daj jakies testo bo jak koledzy wyrzej same orale to ci tylko bebechy poryją :)
nie bierz sie za temat bojąc sie zastrzyków - albo jesteś chłop albo pizda bez jaj
grzesiek k
07-08-11, 14:39
raczej tak"albo jestes chłop albo pizda z JAJAMI"
E no oxan jak najbardziej ok ale dokup jeszcze z 5 paczek bo to takie minimum,
Takie chłopisko wielkie a boi się igiełki :)
wcale sie nie boje ,jak bylem na poprzednim cyklu to mialem tak pare dni żę lecialy 3 zastrzyki w jeden dzień.
mietka jeszcze nie brałem i chce spróbować. I tak zresztą zacząłem od dzisiaj 30mg i będe zwiekszal co 5 dni o 10mg aż dojde do 50 mg i tak 6tyg po tym clomid na odblokowanie chyba możę być, dalej nie wiem jak z tym anavarem bo chcialem tą mase ubić, ale jak widze nikt nie chce mi poradzić, a konkretny cyklon będzie dopiero w styczniu.
Damianpfighter
08-08-11, 18:15
3 zastrzyki na dzień? Szkoda że te zastrzyki nie miały nic w sobie na poruszenie szarych komórek. Rób jak chcesz ale tutaj chłopacy mają rację odpuść sobie te tabl bo wątroba Ci przez zamkniętą buzię wyskoczy. Wstrzymaj się z cyklem do stycznia.
fallenursus
08-08-11, 18:21
Czytam i czytam i dochodze do wniosku ze do nikogo nie dociera ze ubija sie mieso tluczkiem!!
Zejdziesz z anabolikow to w przeciagu tygodnie zrobisz sie nazad mietki jak detka.
Oxa to jedynie antykatabolik i to dosc dobry wsumie. Miesa po tym tyle co kot naplakal plus sila idzie w gore jak i pompa. Ale drogie kurestFo na maxa.
Lepiej bys wyszedl na tym bijac minimum dawke testo zeby nie czuc bloka i przywalil konkret dawke wina na przyrost miesa.
ok fallen , i tak wlaśnie zrobie.
I tak właśnie zrób , bo prop z winem da mase dobrej jakości a nie metka którą chcesz ubijać oxanem tak zajebiście drogim środkiem że kasy Ci braknie.