PDA

Zobacz pełną wersję : Długi, 3dniowy weekend dla ludu pracującego - 13-15.08.br

D3
03-08-11, 13:20
Czołem ludki pracujące w woj. śląskim,

ci co pracują wiedzą, że mamy szczęśliwie w tym miesiącu 3dniowy weekend z powodu święta państwowego i kościelnego a w związku z tym ktoś ma jakieś ciekawe pomysły na spędzenie długiego weekendu? 3dniowy wyjazd w jakieś ciekawe miejsce czy coś w tym stylu za jakieś przysłowiowe grosze?

Właśnie rozglądam się za czymś, aby się zrelaksować, najlepiej w woj. śląskim.

Czekam na propozycje.

fallenursus
03-08-11, 13:46
Trzy dniowy wypad na Ibize.

.rocky
03-08-11, 15:08
w woj. slaskim ?
beskidy

D3
03-08-11, 15:24
Trzy dniowy wypad na Ibize.

fallen czytanie ze zrozumieniem się kłania:
Właśnie rozglądam się za czymś, aby się zrelaksować, najlepiej w woj. śląskim

Nie musisz się w każdym temacie udzielać, bo nie wszystkie dotyczą bezpośrednio Kanady. :P Ja wiem, że chcesz sobie nabić pkt doświadczenia czy jak to się tam nazywa :]

@.rocky

Nie chcę ogólnikowo, a konkrety. To, że można wyjechać w beskidy to ja wiem doskonale mi chodzi o konkretne ciekawe oferty, jeśli ktoś ma coś pochytane i może polecić.

fallenursus
03-08-11, 15:58
Google dont hurt.Juz bym 3x znalazl sam znim ktos da konkret odp.

D3
03-08-11, 17:35
Google dont hurt.Juz bym 3x znalazl sam znim ktos da konkret odp.

Nie chce mi się tłumaczyć. Ideą forum jest wymiana informacji. Ja też znalazłem parę ofert, a napisałem tutaj zakładając, że może ktoś z pracujących ma coś już fajnego na oku.

fallenursus
03-08-11, 17:58
between me and you..we both know that u're fucking lazy
http://desmond.imageshack.us/Himg153/scaled.php?server=153&filename=44258467.gif&res=medium

rafio83
04-08-11, 06:50
Właśnie rozglądam się za czymś, aby się zrelaksować, najlepiej w woj. śląskim.

Zobacz to, leży gdzieś w śląskim... Sam się tam wybieram w najbliższym czasie!
http://www.dream-park.pl/pl/rozrywka/oceanarium_prehistoryczne-7.html

matus34
04-08-11, 08:01
Nie chce mi się tłumaczyć.

padlem :D

jedz do zoo do wrocławia

D3
04-08-11, 08:53
padlem :D jedz do zoo do wrocławia

Kolego wyraźnie napisałem, że interesuje mnie wypoczynek w woj. śląskim.

Napiszę jeszcze raz dla kumatych inaczej. INTERESUJE MNIE WYPOCZYNEK W WOJ. ŚLĄSKIM TYM SAMYM JEST TO RÓWNOZNACZNIE, ABY WYPOWIADAŁY SIĘ OSOBY MIESZKAJĄCE W TYMŻE WOJEWÓDZTWIE I SĄ TO OSOBY PRACUJĄCE, A NIE UCZĄCE SIĘ DZIECI etc.

seras666
04-08-11, 19:09
brenna, ustroń, ew. zadupia żywca wynajecie jakiegos domku/pokoju i chillout. rafio niedawno to wybudowali, byla tam stadlina koni.

kubaCK
05-08-11, 11:31
tam rafio chyba wrzucal link z tym oceanarium. jest to w ochabach przed skoczowem. bylem tam ostatnio ale nie stety otwarcie sie przesunelo. wygladalo fajnie... jak lubisz campingowe klimaty to jest tam wlasnie cos takiego do wynajecia za nie duze pieniadze. czasami jezdze tam na weekend %%%%...
btw zomowcu stadnina jest nadal tyle ze po drugiej stronie ulicy:* ladne kuuunniiieee:D