Zobacz pełną wersję : Problem
marcin26kr
27-07-11, 18:22
Witam! Chciałbym zaczerpnac pewnej porady: Cwicze od 8 lat,po 3 latach zdecydowałem sie na cykl z metanabolem i skonczyło sie tak jak sie skonczyło... wyladowałem w szpitalu z polekowym uszkodzeniem watroby(widocznie za duze dawki albo dostałem dobry fake)... od tamtej pory mineło juz 4 lata na odpowiedniej diecie,pełnej suplementacji,dodam ze bez zadnych problemów zdrowotnych.Zero dyskomfortu zwiazanego z watroba,zero nudnosci itd .W zwiazku z tym ze moja wiedza na temat dopingu jest raczej skromna chciałbym sie zapytac czy jest jakas jeszcze dla mnie mozliwosc wziecia tego i owego(oczywiscie odpadaja srodki doustne) chodzi mi tutaj tylko i wylacznie o sztrzały,jezeli jest taka mozliwosc to co ewentualnie...
o to Moje dane:
waga:98 kg
wzrost:184
staż:8 lat
Ze swojej strony polecam testosteronik, hormon szczęścia dla mężczyzn (przynajmniej dla mnie).
Szukaj Prop, Enan, Cypio celuj w dobre firmy, będziesz bardzo zadowolony, jak na pierwszy kontakt nie musisz wrzucac wielkich dawek i polecam max 8tyg.
grzesiek k
27-07-11, 20:52
czysta ciekawosc...jaka to meta wtedy była?(firma)jakie dawki podawałes i jaki okres czasu?
robiłes ostatnio badania na wątrobe jak ona obecnie teraz wyglada?bo nie zapominaj ze podajesz nadal odzywki a one swiete tez nie sa;)
zrob sobie badania. czy wszystko z toba ok. pogadaj z jakims kumatym lekarzem czy cos ci moze grozic. jakie leciales dawki mety ze rozwalila ci watrobe.?? jestes pewien ze to bylo od metki?? czy wiele czynnikow sie przylozylo do takiego stanu twojej watroby??
marcin26kr
27-07-11, 22:25
brałem polska jelfe.
1 tydzien po 2 dziennie
2 tydzien po 4 dziennie
3 tydzien po 6 dziennie
4 tydzien po 7 dziennie
i pod koniec tego 4 tygodnia wystapiały pierwsze objawy:nudnosci,zółte bialka oczu itd itp...5 i 6 tygodnia nie dotrwałem.
fallenursus
28-07-11, 02:48
zrob pozadne badania panela homronow i watroby+nery i krew. beda wyniki,bedzie cykl.
marcin26kr
28-07-11, 07:57
ok zrobie badania i napisze...
Pierwsze badania na wątrobe,
jak ok to cykl na samym propie 6 tyg i będzie git.
ps, pamiętaj że większość środków injekcyjnych też przechodzi przez wątrobe :)
Dziwne, że po polskiej jelfie wylądowałeś w szpitalu, najwyraźniej to był fake.
fallenursus
02-08-11, 14:13
A moze mial problem z watroba juz przed?Moze popijal tabsy tania wodka?Lub tak jak napisalea ktos wcisnal metyltesta czy tam iny sietowaty superdrol...
A na bank dobrze zdiagnozowali Cie w szpitalu ? Takie objawy ma także żółtaczka i to w wielu odmianach.
Jak ja bylem w szpitalu to 3 tygodnie zajeło im stwierdzenie ze mam 3 nerki, bo cały czas uważali że nie chce sie przyznac do brania sterydów itp. (byłem wtedy w szczytowej formie jesli chodzi o cwieczenia siłowe).