PDA

Zobacz pełną wersję : spis suplementow

artidks
22-07-11, 19:20
Witam mam pytanie na dobor odpowiednich suplementow wcelu przytycia paru kilogramow.
Nie moge sie zdecydowac i nie wiem co bedzie lepszym pomyslem i w tym celu chcial bym zebyscie mi wypisali odzywki i suple godne polecenia ogolnie chodzi mi o cykl !
Waga 70
wiek 21
staz 1 rok
cel masa, dieta jest chcial bym przyryc conajmniej z 10 kg mile widziane wiecej Pozdro

Patriot
22-07-11, 20:15
a rozpisz tą swoją dietę :) mniej więcej

bo to, że jest to każdy pisze, a później jak przychodzi co do czego to się okazuje, że jedzą 3 posiłki dziennie i to takie że to trudno nazwać posiłkiem.

Pioter1994
22-07-11, 20:43
Ale bym się śmiał gdyby zaraz założył w dziale dieta temat o nazwie proszę o dietę na masę :D

artidks
22-07-11, 20:46
5 posilkow dziennie sniadanie obiad kolacja i dotego posilki miedzy sniadaniem a obiade i miedzy obiadem i kolacja ogolnie sporo bialka wcinam troche gorzej z weglami

Patriot
22-07-11, 20:49
a jak wyglądają te posiłki ? mniej więcej
hmm sporo białka, a gorzej z węglami? hmm....

no ale pomijając to, jedyne co Ci narazie wystarczy to zwykła kreatyna mono, co najwyżej dokupić jakieś białko jeśli masz braki w diecie, ale mówisz, że masz mniejszy problem z białkiem niż z węglami co jest dosyć dziwne :)

artidks
22-07-11, 20:54
Posilki ogolnie to co na obiad ale jak nie jestem w pracy bo czasem bywa tak ze jestem w pracy i nie zjem obiadu :( ogolnie duzo ryzu makoronu 4 jajecznego ryby bannany po posilkach nie tam zadne kanapeczki