Zobacz pełną wersję : europen union laboratories
siema,czy słyszał ktoś o tej firmie EUROPEAN UNION LABORATORIES SA?,czy moze ktos cos powiedziec czy jest ok?
a moze ktos mi powiedziec jak bic winstrol na oleju?
fallenursus
17-07-11, 00:23
jak kazdy inny winstrol w zastrzykach
Niesłyszałem, ale podejżewam na na dniach wyjdzie jeszcze:
EUROBUC UNION, EUROPIPA UNION, EURODUPA UNION, a za 2 tyg KOGUTEK PHARMA, tak to w dzisiejszych czasach jest.
Ja pierd..... nie długo będzie więcej fabryk soku niż browarów :)
ok dzieki chlopaki za wypowiedz,a moze ktos mi powie jak wrzuca sie fotki to bym wklejil i byscie zobaczyli jak to wyglada.
wrzucasz fotki na jakiś serwer i link bezpośredni do foto wklejasz w poście pomiędzy
Ja pierd..... nie długo będzie więcej fabryk soku niż browarów :)
Najgorsze w tym jest to że, nie ilość fabryk tak się zwiększa tylko ilkość naklejek, dajesz dupy i zmieniasz nalepki i znowu kase walisz :)
dajesz dupy i zmieniasz nalepki i znowu kase walisz :)
I tak powstał COCAPIC !
Niesłyszałem, ale podejżewam na na dniach wyjdzie jeszcze:
EUROBUC UNION, EUROPIPA UNION, EURODUPA UNION, a za 2 tyg KOGUTEK PHARMA, tak to w dzisiejszych czasach jest.
ta firma jest juz sporo lat na rynku, nie naszym rzecz jasna, u nas bardzo sporadycznie i w niewielkich ilosciach
lg team a moze slyszałes jakies opinie na temat produktow z tej firmy ,zalezy mi na WINSTROL DEPOT 50(OLEJ) I BOLD 200.
A czy mozna brac nolwadex bedac na cyklu testosteron i bold?,chodzi mi o to aby uniknac kurczenia jader.
opinii tak od ludzi to nie znam bo jak pisalem niewiele tego z pl bylo i jest,
musialbys szukac po zagranicznych boardach - holandia, belgia, dania, i uk, tam wiecej znajdziesz opinii
troche widac nie bardzo sie znasz,
grzesiek k
19-07-11, 10:04
A czy mozna brac nolwadex bedac na cyklu testosteron i bold?,chodzi mi o to aby uniknac kurczenia jader.
nie troche tylko bardzo...stary tematy podwieszone sie kłaniaja,tutaj jest wszystko"oczywiscie nie musisz tego czytac jak i tez nie musisz robic odbloku rownie dobrze nie musisz podcierac dupy po dobrym sraniu co nie jest wskazane"
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27703-Odblok-poraz-enty!!-Dlaczego-jest-to-wazniejsze-niz-sam-cykl&p=347595&highlight=#post347595
fallenursus
19-07-11, 14:13
A czy mozna brac nolwadex bedac na cyklu testosteron i bold?,chodzi mi o to aby uniknac kurczenia jader.najlepiej hcg ale.....Skoro tutaj szczycimy sie wiedza praktyczna opisze ci pewna historie.Dawno dawno temu pewoen koks kie mial dostepu do hcg na cyklu dosc dlugim i wpadl w panike. Poprosil o pomocc pewnego ogarnietego kolege z forum bodybuilding.com kiedy to jeszcze dzial doping tam istnial...Ten oto kolega bardzo fajnie wytlumaczyl jak dziala hpta i na czym to polega....Bralem clomid w dawce 50mg dwa tygodnie on dwa off pct bylo nolvadexem standatrowe czyli 40mg 7 dni a nastepne trzy tygodnie po 20. I odbylo sie bez zadnych powiklan. Co nie oznacza ze najlepszym wyjsciem w tej sytuacji bylo by podanie hcg w mLych dawkach podczas cyklu.skurczonych jader nie bylo.
jednak na wzgledzie nalezy miec fakt ze niektorzy nie musza robic zadnego pct ani uzywac hcg/tamox/clo ;)
znam kilka osob ktore w zyciu nie braly odbloku, poprostu koncza cykl i po przerwie zaczynaja nastepny,
byc moze i tak bylo w tym przypadku ;)
Bardzo ciekawe wypowiedzi ,niebede sciemnial w zyciu zrobilem tylko 2 delikatne cykle dianabol 10 i prop 100,trenuje sztuki walki i niepotzebuje byc duzy tylko silny i sucha zbita masa , chce wziasc propka i boldka przez 5 tyg i zakonczyc winkiem na odblok hcg clomid i nolwa,jak wedlug was to wyglada?
fallenursus
19-07-11, 16:09
http://www.e-gym.pl/showthread.php?31935-bold-enan-prop-sw
poczytaj.
Bardzo ciekawe wypowiedzi ,niebede sciemnial w zyciu zrobilem tylko 2 delikatne cykle dianabol 10 i prop 100,trenuje sztuki walki i niepotzebuje byc duzy tylko silny i sucha zbita masa , chce wziasc propka i boldka przez 5 tyg i zakonczyc winkiem na odblok hcg clomid i nolwa,jak wedlug was to wyglada?
bold+prop dobre po sw,
ale jak dla kogo
wiek 27,waga 90,wzrost 180,biceps 44,staz treningowy 11 lat ,cel sila i sucha masa miesniowa,plaska 150,dieta wedlug skazowek trenera.
1-10 tyg BOLDENON 200mg (E7D),1-10tyg TEST ENANTAN 200mg(E7D),8-10tyg winstrol depot 50mg(E3D),moze takie combo bylo by ok?
fallenursus
19-07-11, 20:47
1-10 tyg BOLDENON 200mg (E7D),1-10tyg TEST ENANTAN 200mg(E7D),8-10tyg winstrol depot 50mg(E3D),moze takie combo bylo by ok?nawet nie przeczytales linku co ci podalem.
kto by tam zawracal sobie glowe linkami od ciebie :)
grzesiek k
19-07-11, 22:11
kto by tam zawracal sobie glowe linkami od ciebie :)
ooo...to ty juz sie pakuj stad:)
ps fallus co ci kot zdechł ze masz nick w takim kolorze?hehe
fallenursus
19-07-11, 22:21
Nie zdarzylem zmienic pieluchy a w tym wieku latwo o wypadki i taki kolor zostal...
grzesiek k
19-07-11, 22:32
to cos ciezko strawnego musiło isc ze taki kolorek wyskoczył,w tym wieku musisz dbac o swoje narzady...nie tylko rozrodcze:)
ok dzieki rozumniem co mam robic,mam jeszcze jedno pytanko a co trzeba zrobic jak sie jest na cyklu i dopadlo mnie zapalenie oskrzeli lekarz przepisal mi antybiotyk ,co mam teraz robic?,musze odstawic odzywki?
nie a czemu ????
taka odpowiedz dostałem ostatnio od lekarza :P
a mozecie mi powiedziec czy zawroty glowy dusznosci i bole w klatce piersiowej to normalne na cyklu?
grzesiek k
30-07-11, 11:58
a mozecie mi powiedziec czy zawroty glowy dusznosci i bole w klatce piersiowej to normalne na cyklu?
i tak,i nie...jest kilka za i przeciw głowa i dusznosci czasem sie zdarzaja ale co do bolu w klatce to jestes pewien ze to klatka czy moze cos w srodku(płuca itd)moze to jest spowodowane tym ze miałem to zapalenie oskrzeli,czasem takie cos ciagnie za soba szereg innych dolegliwosci.A moze zle wykonana injekcja jest powodem dusznosci i zawrotów
ostatni zastrzyk byl wykonany w udo ,powoli i ostroznie ,czuje bol w skroniach jak by cisnienie mi sie podnosilo i opadalo czasami te dusznosci trwaja moze z minute i zawroty glowy,kumpel mowil ze te uzywki sa mocne moze to ma jakis wplyw na te dolegliwosci ,co mam dalej robic,kontynuowac?
grzesiek k
30-07-11, 13:42
mierzysz ciesnienie?moze i to byc ze jest wysokie skoro czujesz jak pulsuje ci głowa itd...Masz czosnek w kapsach?robisz aeroby?
fallenursus
30-07-11, 14:25
jak podaczas injekcji to zle ja poprostu robisz, pamietaj zeby zawsze odciagac tloczek, i jak najczesciej zmieniac miejsce injekcji. jak najlepiej to robic masz tu (http://www.e-gym.pl/showthread.php?26647-Bolesne-injekcje-dla-poczatkujacych-)&highlight=zastrzyki) jak i rowniesz tu (http://www.e-gym.pl/showthread.php?27912-Injekcje-dla-poczatkujacych-cz.2). co do skokow cisnienia i dusznoci w czasie cyklu, w sumie bardzo zalezne od dawek i srodkow. Ja np NPP musialem odstawic po 2uch tygodniach, nie mialem zamiaru ladowac w siebi8e wiecej chemi na obnizenie cisnienia. ale np Winstrol z drugiej strony gdzie wielu ludziom podnosi cisnienie- mi wogole:)
ps. grzechu ok. 23ciej waszego czasu. ok?
Byłem zmiezyc cisnienie - 134 na 86 a tetnicze 106 ,czyli tetnicze jest za wysokie,pierwszym miejscem jakim biłem były posladki ale zmieniłem teraz na uda,tłoczek za kazdym razem podciągam żeby zobaczyc czy jestem w miesniu a nie w zyle ,za kazdym razem dezynfekuje miejsce w ktorym bedzie injekcja za kazdym razem zmieniam igle i strzykawke .
grzesiek k
30-07-11, 15:45
sorry ale nie bede szukał co teraz bijesz wiec napisz jak wyglada obecny cykl ktory to tydzien i dawki no i czy pierwszy raz ładujesz czy było cos wczesniej
Jestem w 2 tygodniu wino 50mg(zastrzyki) i test prop 100,wczesniej dianabol 10 i test prop100,anawar i deka (pakistan)
fallenursus
30-07-11, 16:09
Zarzuc jakoms profilaktyke. Czosnek w kapsach, jedna aspirynka z rana, aeroby, ozesz isc np zarobic morfologie ktora zapewne pokaze zwiekszona ilosc czerwonych krqinek i gestosi krwi:) ja wczoraj odebralem swoje o dziwo dal mi kopie bo u nas nie daaj:) wkleje dzisiaj do relacji.Niezapominaj o wodzie minimum galon dziennie. .
ok dziekuje,czyli mozna cisnąć dalej?
grzesiek k
30-07-11, 16:24
jak wyzej...powodem tez moze byc wałkowany towar moze masz hujowego propa albo wino i tyle,takie cuda też sie zdarzaja;- )
Byłem u mojego dila i złamałem mu nosa i niezle go obiłem(pewnie beda klopoty-)),towar jest na bank lipny ,jeden koles powiedział mi ze to moga byc skutki uboczne tego syfu i odradzil mi dalsze branie tego ,wiec dziekuje wszystkim za rady ,pozdrawiam!!
fallenursus
30-07-11, 16:53
Oj grzechu narobiles bigosu...:)
skad wiesz ze towar lipny? Robiles badania poziomu testo? Zero przyrostu sily, masy, libido? Twoje sajdy wcale nie musza byc od zanieczyszczen towaru.
libido ok,jedynie troszke spuchlem na twarzy,niewiem co teraz robic ziomal mi teraz powiedzial zebym zmiejszyl dawki i zobaczyc jak bedzie dalej,co o tym myslicicie.
fallenursus
30-07-11, 17:22
Opd masz w temacie. Czytaj powoli. Za mala wiedze masz kolego na koksowanie
wez se odpusc zanmi mnie skonczycsz w zakładzie zamknietym,szpitalu ,albo wariatkowie
kurde jurtro kupisz stary twarozek i zabijesz sprzedawce
OK,wiem jestem zbyt nerwowy i porywczy,a czy musze sie teraz odlokowac?
grzesiek k
30-07-11, 22:52
twarozkiem ;)
oj grzesiowi sie znudzilo oddychanie prostą przegrodą widać:D
grzesiek k
31-07-11, 17:22
do mnie kurwa te texty?ziomus uwazaj co piszesz bo nie jestem twoim kumplem z okolicy ok,
oj grzesiu, chyba nie zrozumiales, przeczytaj jeszcze raz 4 ostatnie posty i sie nie nadymaj ;)
zrob sobie ekg, prawdopodobnie te symptomy maja swoja przyczyne w ukladzie sercowo naczyniowym, jak ekg pokaze cos nie tak zrob dokladniejsze echo,