PDA

Zobacz pełną wersję : Co polecacie na pobudzenie przed trenigiem...

grochos
03-07-11, 21:50
Jak wyzej. Duzo roboty mi sie zrobilo i nie ma sily i energi zeby jeszcze na boks smigac i silke... czy shock to to samo co ze 2 lata temu? ew, jakas nowosc?

Wiki
03-07-11, 22:23
amfe polecam : )

slim shady
03-07-11, 22:49
a ja nie polecam

kofeina w dużych dawkach

fallenursus
03-07-11, 23:39
jw
kofa+ewentualnie efa jak amsz dojscie w aptece to tussi.
reszta to podpucha;)

fallenursus
04-07-11, 15:10
Patric Arnold robi zawsze dobry shit:)

Patriot
04-07-11, 21:00
pozwolę sobie się wtrącić, ale z takim samym pytaniem,
a te cudo "BPI - 1.M.R 224g" coś takiego, testował ktoś ? działa to ? bo z tego co kojarzę to ktoś chyba kiedyś na tym forum pisał, że mocno 'kopie', a efy/tussi teraz nie mam, dawno niczego takiego nie brałem bym sobie spróbował, tylko coś mocnego (mocniejszego od nowego/starego meso np)
Best Body, a z tych dwóch które wymieniłeś, której bardziej polecasz? te z Fusion?

KowalX
04-07-11, 22:55
a te cudo "BPI - 1.M.R 224g" coś takiego, testował ktoś ? działa to ?

Słabe to i mocny zjazd.

mtm
05-07-11, 02:04
a te cudo "BPI - 1.M.R 224g" coś takiego, testował ktoś ? działa to ? bo z tego co kojarzę to ktoś chyba kiedyś na tym forum pisał, że mocno 'kopie', a efy/tussi teraz nie mam, dawno niczego takiego nie brałem bym sobie spróbował, tylko coś mocnego (mocniejszego od nowego/starego meso np)
Best Body, a z tych dwóch które wymieniłeś, której bardziej polecasz? te z Fusion?

Mnie nie ruszało ,dałem miarkę - Jackowi wyginał gryfy i bardzo chwalił . Tak to już jest jednego kopnie jak należy a na 2gim nie zrobi wrażenia .z tego wszystkiego co jadłem to meso było najlepsze .
Kupiłem 2 napalmy w szotach zobacze jak działają i dam znać.

A tak po za wszystkim to najlepiej sobie samemu ułożyć pre workaut : mono,b-a,aminokwasy,kofa,tauryna,geranium czy co tam jeszcze jest ...

Albo ma sie kurwe na treningu albo nie , możesz iść zrobić trening taki jak miał by to być ostatni w twoim zyciu , albo iść i połowe przegadać . NIe rozmawiaj z nikim , weź słuchawki z hardcorowa muzyka i to bedzie najlepsze , odetnij sie od innych idz swoja droga ...

Hero33
13-07-11, 23:25
Przed treningiem jakieś 30 min polecam byś spróbował NO Xplode z BSN mnie ładnie kopało :)

fallenursus
13-07-11, 23:28
przecukrowany shit:) cukier wychodzi taniej.

zyktor
18-07-11, 17:21
Ja na Hemorush'a nie narzekałem - dobrze kopie.

grzechu-82
24-07-11, 14:57
Mnie fajnie ruszał NOX Pump Doriana i Mesomorph, ale lepiej nie brać przed wieczornym treningiem.