PDA

Zobacz pełną wersję : Thermo speed extreme

Odżywek
13-03-07, 19:58
Siema mam pytanie jak dawkowac Thermo speed extreme bo od jutra mam zamiar juz brac czy dobrze bedzie jak bede bral tak jak na opakowaniu ze rano na czczo 1 kapsulka i w porze obiadowej przed obiadem 1 ? Napiszcie mi jak to dawkowac razem z tym bedzie brane Hmb ale to wiem jak dawkowac.pozdro i dzieki za odp :wink:

jonasz7
13-03-07, 21:00
Odżywek, Myśle że tak jak na pudle.
pzdr.

MILAN
13-03-07, 22:16
Odzywek bierzesz thermo.. i hmb i tyle na rzeźbe? myśle nad takim samym połączeniu, a hmb które kupiłeś?

Odżywek
13-03-07, 22:34
Hmb activita kupilem sobie nie drogie a slyszalem dosc pozytywne komentarze na temat tego Hmb.pozdro. Jonasz,Dzieki bo wlasnie nie wiedzialem jak lepiej czy tak jak na opakowaniu czy kolo 2 tabsow rano i 2 po poludniu.pozdro :wink:

sweetbaby
14-03-07, 06:59
ciekawa jestem tylko po jakim czasie efekty przyjmowania thermo speeda zaczynaja byc widoczne.. i ile kg jest w stanie spalic opakowanie 90 kaps.?? ?? ?? :???:

elegands
14-03-07, 08:14
Ja brałem 2 blistry (60 tabs), 13 dni (tak jak na opakowaniu) przerwa ok 7 dni i reszta czyli 17 dni(tak samo, 1 na czco rano i przed posilkiem w porze obiadowej). Nie mialem do tego zadnej diety, jadlem co chcialem, ewentualnie ograniczalem wegle w wieczornym posilku. Do tego trenowalem, tzn. biegalem 3 razy plus trening obwodowy na silce, czyli w kazdym tygodniu odbyly sie na pewno 4 treningi, ale czesto dochodzil 1 lub 2. Napisze tyle ze ta przerwa 7 dniowa to swieta bozonarodzeniowe i Sylwester (alko :)), a skutek masa ok. 3-5 kg, ale oponka wokol brzucha spadla znacznie. Mysle ze przy diecie i trenowaniu mozna spalic przez te 45 dni (90 tabs) ok. 10 kg.

marcinczwa
14-03-07, 14:16
Odżywek, ilość na opakowaniu jest zdecydowania za mała, min 5-6kaps/dziennie aby zauważyć efekty

sweetbaby, to nie jest złoty środek po którym siedząc w fotelu i oglądając TV spalisz tłuszcz...

Odżywek
14-03-07, 18:21
aha to niewiem jak mam brac w koncu dzis wzialem jedna tabletke rano naczczo i potem okolo 11;30 z godzine przed obiadem a poitem wieczorem to juz trening a w dni nie treningowe bede bral tak samo 1 na czczo druga okolo 11;30 jak po opakowaniu tym 90 cabsow nie zauwazy zadowalajacych mnie wynikow kupuje drugie opakowanie 90 cabsow i jade po 5-6 jak mowi Marcinczwa.dziek iza odpowiedzi.pozdro :wink: a i mam robic jakies przerwy w tym cyklu czy poprostu jesc te 90 cabsow przez 45 dni?

jonasz7
14-03-07, 18:36
Dziś gadałem z kumplem właśnmie o tym prod. i powiedział że miał przyjemność spożywania, to już po drugiej kaps. zaczął się nie miłosiernie pocić, a nawet bez żadnego większego wysiłku. Za pare dni drógi kumpel ma dostać TSE już zamówił, on ma już troszke sadła więc się napradę zobaczy czy działa :mrgreen:
pzdr.

sweetbaby
14-03-07, 22:55
sweetbaby, to nie jest złoty środek po którym siedząc w fotelu i oglądając TV spalisz tłuszcz...[/quote]

Ja wcale nie twierdze ze to zloty srodek i nie trzeba przy nim cwiczyc.. sama staram sie jak moge zeby jakos sie rozruszac po zimowej przerwie.. :mrgreen: ale samymi cwiczeniami niewiele zdzialam, a juz napewno nie w krotkim czasie.. :???: tak wiec nie bulwersujcie sie tak, o to ze pytam o dzialanie thermo speeda :razz: pozdroffki

szperal
14-03-07, 23:18
cwiczenia to tylko 30% sweetbaby reszta to DIETA,odpoczynek suple....

sweetbaby
14-03-07, 23:51
mam jeszcze jedno pytanko.. mianowicie biore thermo speeda od dzisiejszego ranka i ciagle chce mi sie pic.. od rana do tej pory wypilam prawie 5 litrow wody i ciagle nic.. pije wiec wode praktycznie non stop i nie wiem czy to normalne.. moze to jakas reakcja na TS'a????? ?? ?? ?? ?? :???: z gory dzieki za odp :smile:

Odżywek
15-03-07, 07:47
Spokojnie nie musisz sie przejmowac ja biore Tse 2 dzien i tez mi sie pic chce caly czas,to normalne.pozdro :wink:

Jose
15-03-07, 13:43
TSE powoduje tak jak kazdy termogenik podwyzszenie temperatury dzieki czemu latwiej spalic tluszcz wiec stad byc moze ochota na wieksze spozywanie plynow

Ja takze biore od 3 czy 4 dni TSE od razu zaczalem zarzucac po 2x2 i nie odczulem zadnego pobudzenia, tyle ze srodkow pobudzajacych troche sie nabralem juz wiec moze to przez to, mam na szczescie 2 opakowania na stanie wiec bede bral 3x2 to moze nieco lepiej poklepie :)
Trzeba w koncu zgubic brzuch, a mam tutaj dostep do zajebistych maszyn jesli chodzi o spalanie tluszczu wiec to sama przyjemnosc :mrgreen:

Odżywek
15-03-07, 20:31
To ja moge sobie lykac zamiast 1 rano i 1 po poludni to zmienie na 2 rano i 2 po poludniu? to wtedy szybciej spale zbedne Kg ? pozdro

duzen
15-03-07, 22:23
W maju używałem TSE z olimpu i tez się pociłem jak prosiak :) Zależy od osoby jakie będą efekty, u mnie przy niewielkim wysiłku spaliłem dość niedużo ale efekt wizualny był spory. Także produkt jest ok :)

Btw, jak już gadamy u suplach to czym lepiej suplementować ? L - karnityną czy HMB. Mam dość intensywny trening z krótkimi przerwami miedzy seriami.

Odżywek
15-03-07, 22:23
i jeszcze jdno pytanie robic jakies przerwy w cyklu czyl ize powiedzmy 10 dni biore potem przerwa jakas i znow 10 dni czy brac az sie Capsy nie skoncza a potem nowe kupowac ?

[ Dodano: 15-03-2007, 22:24 ]
HMB, L-Karnityna to lipa jest. pozdro

duzen
15-03-07, 22:28
Na stronie olimpu jest napisane że największe nasycenie w organizmie składników TSE jest po 3 tyg stosowania więc z tego wynika że lepiej brać bez przerw.

spx ... a jak HMB to z czego ?

jonasz7
16-03-07, 10:13
spx ... a jak HMB to z czego ?

Olimp lub Trec.
pzdr.

Jose
16-03-07, 13:53
Tak Odzywek mozesz zwiekszyc dawkowanie, powiedzialbym ze nawet jest to wskazane. Pierwsze 3 dni sie bierze 2x1 zeby zobaczyc jak organizm na to reaguje, czy nie jest to zbyt mocny suplement, ja tak jak pisalem od razu zaczalem od 2x2 i nie czulem zadnego pobudzenia, od dzis biore juz 3x3 i tez bez rewelacji no ale zobaczymy na koniec jakie efekty przyniesie ;)

Duzen w jakim celu masz zamiar brac HMB?

Odżywek
16-03-07, 17:14
Ok dzieki od dzis wlasnie biore juz 2x2.pozdro

duzen
16-03-07, 18:47
szybsze spalenie tkanki i wzmocnienie miesni i nabranie suchej masy miesniowej. W jednym słowie na rzeżbe

RyaN
24-03-07, 10:51
Btw, jak już gadamy u suplach to czym lepiej suplementować ? L - karnityną czy HMB.

duzen, Trudno powiedzieć. Ale powiem ci ze miałem 2 kumpli co stosowało HMB i poweidzieli ze to jest gówno,że nic im po tym nie weszło. No ale różne są organizmy. Co do L-Karnityny to zbytnio sie nie orientuje. Powodzenia duzen

A ja takie pytanko TSE można połączyc z jakimś innym suplem ddla zwiększenia efektów? Czy lepiej zjeść TSE i dopiero ten 2 inny zacząć wcinać? Chodzi mi tu głównie o ClenBurexina =>Link do ClenBurexin'a (http://www.activebody.pl/product_info.php/products_id/1862) Pzdr. :)

grzesiek k
24-03-07, 10:55
Można połączyć ale się nie orientuje z czym ale można

RyaN
24-03-07, 11:14
Wiem że na pewno bym zainwestował w Thermo Speed Extreme. Ale do tego nie wiem czy wziąć ten ClenBurexin czy chlapnąć CLA z Treca :) Doradźcie :D Pzdr.

duzen
24-03-07, 13:19
Chyba możesz łączyc TSE z tym drugim środkiem. Maja bardzo podobne skladniki więc nie powinny wchodzic w interakcję ze sobą wiec chyba będzie OK :) Opisz poźniej jakie mialeś efekty.

Ja po cyklu TSE spalilem chyba 4,5 kg a teraz po 6 miesiecznej przerwie spalilem prawie 7 kg w miesiąc przy treningu obwodowym 3x w tyg.

RyaN
24-03-07, 14:19
duzen, Miałeś cyklówke z TSE na 90kapsów czy 180kapsów?
Jak miales te 90 to tyle co ja mam to weś mi napisz na ile ci to stykło te 90 i w ile zrzuciłes te 4,5 kg :) z góry dzienki za odp.

duzen
24-03-07, 14:31
Wczesniej 90 tabsow mialem na miesiac cyklu. Wtedy spalilem 4,5 kg.

Teraz na miesiac mam 105 tabsow i spallilem 7 kg prawie. Mam teraz przerwe bo bralem 6 tyg. Bralem teraz jak napisalem wyzej. raz 3 a raz 4 dziennie

RyaN
24-03-07, 14:38
duzen, Ej sorka zapodałbyś gadu na PW?