Zobacz pełną wersję : Thermo speed extreme
Siema mam pytanie jak dawkowac Thermo speed extreme bo od jutra mam zamiar juz brac czy dobrze bedzie jak bede bral tak jak na opakowaniu ze rano na czczo 1 kapsulka i w porze obiadowej przed obiadem 1 ? Napiszcie mi jak to dawkowac razem z tym bedzie brane Hmb ale to wiem jak dawkowac.pozdro i dzieki za odp :wink:
Odżywek, Myśle że tak jak na pudle.
pzdr.
Odzywek bierzesz thermo.. i hmb i tyle na rzeźbe? myśle nad takim samym połączeniu, a hmb które kupiłeś?
Hmb activita kupilem sobie nie drogie a slyszalem dosc pozytywne komentarze na temat tego Hmb.pozdro. Jonasz,Dzieki bo wlasnie nie wiedzialem jak lepiej czy tak jak na opakowaniu czy kolo 2 tabsow rano i 2 po poludniu.pozdro :wink:
ciekawa jestem tylko po jakim czasie efekty przyjmowania thermo speeda zaczynaja byc widoczne.. i ile kg jest w stanie spalic opakowanie 90 kaps.?? ?? ?? :???:
Ja brałem 2 blistry (60 tabs), 13 dni (tak jak na opakowaniu) przerwa ok 7 dni i reszta czyli 17 dni(tak samo, 1 na czco rano i przed posilkiem w porze obiadowej). Nie mialem do tego zadnej diety, jadlem co chcialem, ewentualnie ograniczalem wegle w wieczornym posilku. Do tego trenowalem, tzn. biegalem 3 razy plus trening obwodowy na silce, czyli w kazdym tygodniu odbyly sie na pewno 4 treningi, ale czesto dochodzil 1 lub 2. Napisze tyle ze ta przerwa 7 dniowa to swieta bozonarodzeniowe i Sylwester (alko :)), a skutek masa ok. 3-5 kg, ale oponka wokol brzucha spadla znacznie. Mysle ze przy diecie i trenowaniu mozna spalic przez te 45 dni (90 tabs) ok. 10 kg.
marcinczwa
14-03-07, 14:16
Odżywek, ilość na opakowaniu jest zdecydowania za mała, min 5-6kaps/dziennie aby zauważyć efekty
sweetbaby, to nie jest złoty środek po którym siedząc w fotelu i oglądając TV spalisz tłuszcz...
aha to niewiem jak mam brac w koncu dzis wzialem jedna tabletke rano naczczo i potem okolo 11;30 z godzine przed obiadem a poitem wieczorem to juz trening a w dni nie treningowe bede bral tak samo 1 na czczo druga okolo 11;30 jak po opakowaniu tym 90 cabsow nie zauwazy zadowalajacych mnie wynikow kupuje drugie opakowanie 90 cabsow i jade po 5-6 jak mowi Marcinczwa.dziek iza odpowiedzi.pozdro :wink: a i mam robic jakies przerwy w tym cyklu czy poprostu jesc te 90 cabsow przez 45 dni?
Dziś gadałem z kumplem właśnmie o tym prod. i powiedział że miał przyjemność spożywania, to już po drugiej kaps. zaczął się nie miłosiernie pocić, a nawet bez żadnego większego wysiłku. Za pare dni drógi kumpel ma dostać TSE już zamówił, on ma już troszke sadła więc się napradę zobaczy czy działa :mrgreen:
pzdr.
sweetbaby, to nie jest złoty środek po którym siedząc w fotelu i oglądając TV spalisz tłuszcz...[/quote]
Ja wcale nie twierdze ze to zloty srodek i nie trzeba przy nim cwiczyc.. sama staram sie jak moge zeby jakos sie rozruszac po zimowej przerwie.. :mrgreen: ale samymi cwiczeniami niewiele zdzialam, a juz napewno nie w krotkim czasie.. :???: tak wiec nie bulwersujcie sie tak, o to ze pytam o dzialanie thermo speeda :razz: pozdroffki
cwiczenia to tylko 30% sweetbaby reszta to DIETA,odpoczynek suple....
mam jeszcze jedno pytanko.. mianowicie biore thermo speeda od dzisiejszego ranka i ciagle chce mi sie pic.. od rana do tej pory wypilam prawie 5 litrow wody i ciagle nic.. pije wiec wode praktycznie non stop i nie wiem czy to normalne.. moze to jakas reakcja na TS'a????? ?? ?? ?? ?? :???: z gory dzieki za odp :smile:
Spokojnie nie musisz sie przejmowac ja biore Tse 2 dzien i tez mi sie pic chce caly czas,to normalne.pozdro :wink:
TSE powoduje tak jak kazdy termogenik podwyzszenie temperatury dzieki czemu latwiej spalic tluszcz wiec stad byc moze ochota na wieksze spozywanie plynow
Ja takze biore od 3 czy 4 dni TSE od razu zaczalem zarzucac po 2x2 i nie odczulem zadnego pobudzenia, tyle ze srodkow pobudzajacych troche sie nabralem juz wiec moze to przez to, mam na szczescie 2 opakowania na stanie wiec bede bral 3x2 to moze nieco lepiej poklepie :)
Trzeba w koncu zgubic brzuch, a mam tutaj dostep do zajebistych maszyn jesli chodzi o spalanie tluszczu wiec to sama przyjemnosc :mrgreen:
To ja moge sobie lykac zamiast 1 rano i 1 po poludni to zmienie na 2 rano i 2 po poludniu? to wtedy szybciej spale zbedne Kg ? pozdro
W maju używałem TSE z olimpu i tez się pociłem jak prosiak :) Zależy od osoby jakie będą efekty, u mnie przy niewielkim wysiłku spaliłem dość niedużo ale efekt wizualny był spory. Także produkt jest ok :)
Btw, jak już gadamy u suplach to czym lepiej suplementować ? L - karnityną czy HMB. Mam dość intensywny trening z krótkimi przerwami miedzy seriami.
i jeszcze jdno pytanie robic jakies przerwy w cyklu czyl ize powiedzmy 10 dni biore potem przerwa jakas i znow 10 dni czy brac az sie Capsy nie skoncza a potem nowe kupowac ?
[ Dodano: 15-03-2007, 22:24 ]
HMB, L-Karnityna to lipa jest. pozdro
Na stronie olimpu jest napisane że największe nasycenie w organizmie składników TSE jest po 3 tyg stosowania więc z tego wynika że lepiej brać bez przerw.
spx ... a jak HMB to z czego ?
spx ... a jak HMB to z czego ?
Olimp lub Trec.
pzdr.
Tak Odzywek mozesz zwiekszyc dawkowanie, powiedzialbym ze nawet jest to wskazane. Pierwsze 3 dni sie bierze 2x1 zeby zobaczyc jak organizm na to reaguje, czy nie jest to zbyt mocny suplement, ja tak jak pisalem od razu zaczalem od 2x2 i nie czulem zadnego pobudzenia, od dzis biore juz 3x3 i tez bez rewelacji no ale zobaczymy na koniec jakie efekty przyniesie ;)
Duzen w jakim celu masz zamiar brac HMB?
Ok dzieki od dzis wlasnie biore juz 2x2.pozdro
szybsze spalenie tkanki i wzmocnienie miesni i nabranie suchej masy miesniowej. W jednym słowie na rzeżbe
Btw, jak już gadamy u suplach to czym lepiej suplementować ? L - karnityną czy HMB.
duzen, Trudno powiedzieć. Ale powiem ci ze miałem 2 kumpli co stosowało HMB i poweidzieli ze to jest gówno,że nic im po tym nie weszło. No ale różne są organizmy. Co do L-Karnityny to zbytnio sie nie orientuje. Powodzenia duzen
A ja takie pytanko TSE można połączyc z jakimś innym suplem ddla zwiększenia efektów? Czy lepiej zjeść TSE i dopiero ten 2 inny zacząć wcinać? Chodzi mi tu głównie o ClenBurexina =>Link do ClenBurexin'a (http://www.activebody.pl/product_info.php/products_id/1862) Pzdr. :)
grzesiek k
24-03-07, 10:55
Można połączyć ale się nie orientuje z czym ale można
Wiem że na pewno bym zainwestował w Thermo Speed Extreme. Ale do tego nie wiem czy wziąć ten ClenBurexin czy chlapnąć CLA z Treca :) Doradźcie :D Pzdr.
Chyba możesz łączyc TSE z tym drugim środkiem. Maja bardzo podobne skladniki więc nie powinny wchodzic w interakcję ze sobą wiec chyba będzie OK :) Opisz poźniej jakie mialeś efekty.
Ja po cyklu TSE spalilem chyba 4,5 kg a teraz po 6 miesiecznej przerwie spalilem prawie 7 kg w miesiąc przy treningu obwodowym 3x w tyg.
duzen, Miałeś cyklówke z TSE na 90kapsów czy 180kapsów?
Jak miales te 90 to tyle co ja mam to weś mi napisz na ile ci to stykło te 90 i w ile zrzuciłes te 4,5 kg :) z góry dzienki za odp.
Wczesniej 90 tabsow mialem na miesiac cyklu. Wtedy spalilem 4,5 kg.
Teraz na miesiac mam 105 tabsow i spallilem 7 kg prawie. Mam teraz przerwe bo bralem 6 tyg. Bralem teraz jak napisalem wyzej. raz 3 a raz 4 dziennie
duzen, Ej sorka zapodałbyś gadu na PW?