Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : na szybko sie pochwale

bullet
22-06-11, 21:34
dzisiaj na wyciskanie hantli na skosie pocisnąłem w ostatniej czwartej serii hantle 40kg kazdy
zrobilem 7 ruchow. w tym 6 zupelnie sam.
jestem zadowolony:)
wiekszych ciezarow juz na silowni nie mieli :)
ci co mnie znaja wiedza, ze jestem czysty i brzydze sie sterydami a moje fekty osiagam na sucho :)

fallenursus
22-06-11, 21:36
Calkiem dobrze jak na dziadka.
Wpadnij do mnie na hantle po 90kg. Czasami robje nimi bica.

bullet
22-06-11, 22:04
90kg na hantlu???
kurfa kto tym cwiczy??? i co??
bo na pewno nie ja przedramie :)
arus ja wiem ze sa ludzie co podosza wiecej i jesli sie do nich zaliczasz to szczerze gratuluje ale u mnie na silowni malo kto podchodzi do tego ciezaru a dzisiaj jak wyciskalem to sporo osob sie gapilo wiec dla jedneog to niewiele ale dla calej masy spolecznosci to spory wynik.

Micek185
22-06-11, 22:45
ale 40kg to naprawde nie dużo sam robiłem serie na hantlach 48kg każda a szkapa jestem nawet Fallen sie smiał że hantla waży tyle co ja:) ale skoro uważasz to za dobry wynik to tylko pogratulowac i ciśniej dalej!
kurde mój pierwszy post w tym dziale!

bullet
22-06-11, 23:15
u mnie na silowni najsilniejszy koles podosi na klate 180kg i wazy 120kg a kolejny po nim jest chlopek wazacy 70kg i podoszacy 170kg :)
nie ma reguł i dla jednego to duzo dla drugiego malo. mnie na serio cieszy ten wynik :)
czy pierwszy post w tym dziale oznacza przejscie na ciemna strone mocy :)

fallenursus
22-06-11, 23:25
ty...ty...
zyla na bicu i 6pack?
good shape yo.
elegancko. ladnie ubity jestes, serio.

lg team
23-06-11, 08:21
to zescie chlopaka zdolowali a tak sie chcial pochwalic i poklasku dstac :) wynik nie jest rewelacyjny ale wazne ze ty z nim sie czujesz dobrze, przyjdzie czas na wieksze bombki :) ja najwieksza jednolita hantle jaka widzialem to 140kg w holandii jak bylem na sensationwhite murzyn robil nimi, a z luznej skrecic mozna bylo tam do 180kg do podciagania na plecy

bullet
23-06-11, 10:52
:( ide sobie poplakac do kąta :(
zamykac temat admin bo co chwile ktos z coraz wiekszymi ciezarami wysakuje :)

lg team
23-06-11, 17:07
nie placz tylko walcz z ciezarem ;)

opalinho
24-06-11, 15:29
ja najwieksza jednolita hantle jaka widzialem to 140kg w holandii jak bylem na sensationwhite murzyn robil nimi, a z luznej skrecic mozna bylo tam do 180kg do podciagania na plecy

Co on, na sensation poćwiczyć przyszedł?hehe

grzesiek k
24-06-11, 21:32
nie placz tylko walcz z ciezarem ;)
cos koło tego,ja proponuje przyjebac konkret cykl heheh :- )

fallenursus
24-06-11, 21:52
Juz takich pomyslow nie dawajcie bo Bullet wszystkie apteki we Wroclawiu opiyerdoli...

lg team
25-06-11, 09:10
Co on, na sensation poćwiczyć przyszedł?hehe

hehe dobre :) cwiczyl na silce gdzie ja bylem tez z ziomkami, ale i na zabawie go widzielismy bo byl jednym najwiekszych skurwysynow jakim widzialem na tym festiwalu :)

MAXIMUS 2
25-06-11, 15:07
:( ide sobie poplakac do kąta :(
zamykac temat admin bo co chwile ktos z coraz wiekszymi ciezarami wysakuje :)

Niema co beczeć Bullet jest dobrze niby Poznań duże miasto ćwiczę na siłce gdzie na raz z 50 chłopa walczy i jak na klatę na 4 serie kładę 130kg to zbiegowisko takie jak by Budzian odwiedził siłownie :) a hantle 55kg i 60 kg to wcale nie używane :)