Zobacz pełną wersję : na szybko sie pochwale
dzisiaj na wyciskanie hantli na skosie pocisnąłem w ostatniej czwartej serii hantle 40kg kazdy
zrobilem 7 ruchow. w tym 6 zupelnie sam.
jestem zadowolony:)
wiekszych ciezarow juz na silowni nie mieli :)
ci co mnie znaja wiedza, ze jestem czysty i brzydze sie sterydami a moje fekty osiagam na sucho :)
fallenursus
22-06-11, 21:36
Calkiem dobrze jak na dziadka.
Wpadnij do mnie na hantle po 90kg. Czasami robje nimi bica.
90kg na hantlu???
kurfa kto tym cwiczy??? i co??
bo na pewno nie ja przedramie :)
arus ja wiem ze sa ludzie co podosza wiecej i jesli sie do nich zaliczasz to szczerze gratuluje ale u mnie na silowni malo kto podchodzi do tego ciezaru a dzisiaj jak wyciskalem to sporo osob sie gapilo wiec dla jedneog to niewiele ale dla calej masy spolecznosci to spory wynik.
ale 40kg to naprawde nie dużo sam robiłem serie na hantlach 48kg każda a szkapa jestem nawet Fallen sie smiał że hantla waży tyle co ja:) ale skoro uważasz to za dobry wynik to tylko pogratulowac i ciśniej dalej!
kurde mój pierwszy post w tym dziale!
u mnie na silowni najsilniejszy koles podosi na klate 180kg i wazy 120kg a kolejny po nim jest chlopek wazacy 70kg i podoszacy 170kg :)
nie ma reguł i dla jednego to duzo dla drugiego malo. mnie na serio cieszy ten wynik :)
czy pierwszy post w tym dziale oznacza przejscie na ciemna strone mocy :)
fallenursus
22-06-11, 23:25
ty...ty...
zyla na bicu i 6pack?
good shape yo.
elegancko. ladnie ubity jestes, serio.
to zescie chlopaka zdolowali a tak sie chcial pochwalic i poklasku dstac :) wynik nie jest rewelacyjny ale wazne ze ty z nim sie czujesz dobrze, przyjdzie czas na wieksze bombki :) ja najwieksza jednolita hantle jaka widzialem to 140kg w holandii jak bylem na sensationwhite murzyn robil nimi, a z luznej skrecic mozna bylo tam do 180kg do podciagania na plecy
:( ide sobie poplakac do kąta :(
zamykac temat admin bo co chwile ktos z coraz wiekszymi ciezarami wysakuje :)
nie placz tylko walcz z ciezarem ;)
ja najwieksza jednolita hantle jaka widzialem to 140kg w holandii jak bylem na sensationwhite murzyn robil nimi, a z luznej skrecic mozna bylo tam do 180kg do podciagania na plecy
Co on, na sensation poćwiczyć przyszedł?hehe
grzesiek k
24-06-11, 21:32
nie placz tylko walcz z ciezarem ;)
cos koło tego,ja proponuje przyjebac konkret cykl heheh :- )
fallenursus
24-06-11, 21:52
Juz takich pomyslow nie dawajcie bo Bullet wszystkie apteki we Wroclawiu opiyerdoli...
Co on, na sensation poćwiczyć przyszedł?hehe
hehe dobre :) cwiczyl na silce gdzie ja bylem tez z ziomkami, ale i na zabawie go widzielismy bo byl jednym najwiekszych skurwysynow jakim widzialem na tym festiwalu :)
:( ide sobie poplakac do kąta :(
zamykac temat admin bo co chwile ktos z coraz wiekszymi ciezarami wysakuje :)
Niema co beczeć Bullet jest dobrze niby Poznań duże miasto ćwiczę na siłce gdzie na raz z 50 chłopa walczy i jak na klatę na 4 serie kładę 130kg to zbiegowisko takie jak by Budzian odwiedził siłownie :) a hantle 55kg i 60 kg to wcale nie używane :)