Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : plan do oceny

Chweda
08-02-02, 10:47
jezeli chodzi o staz to juz kiedys cwiczylem ale tak intensywnie zabralem sie za cwiczenia od okolo 3 miechy temu tzn miesiac cwiczylem w domu ( hantle sztanga sztangielki) po miesiacu cwiczen w domu zapisalem sie na silownia na ktorej jest duzo mozliwosci bardzo duzo sprzetu do cwiczen i na ta silownie chodze juz 2 miesiac.Moj cel to masa miesniowa mam okolo 186 cm wzrostu i okolo 93 kg wagi aktualnie biore bialko mass up jak cos wiecej chcesz wiedziec to pisz . A tak nawiasem mowiac tacy zdziwieni jestescie ze cwicze 2 razy w tyg nogi dla mnie nogi to tak samo miesnie ktore tez trzeba cwiczyc a nie potem jak duzo osob nawet duza wiekszosc osob ktore chodza na silownie to wygladaja smiesznie nogi maja chude jak patyki a gora tacy napakowani hahaha

Chweda
15-06-11, 23:45
witam mam plan do oceny taki plan stosuje od okolo 3 tygodniu co o tym sadzicie ? jakie zmiany tu wprowadzic moj cel to masa mam 186cm wzrostu okolo 93 kg wagi

Pon. Klata biceps
wt. brzuch nogi
sr.plecy triceps
czw.brzuch nogi
pt. barki kaptury

dirtyhaus
16-06-11, 00:47
Sądzę, że Robert Burnejka w tym wypadku powiedział by lipa. Jeżeli jesteś początkujący to rób fbw. Za często nogi robisz i do tego plecy masz między tymi dniami. Lepsze już by było:
-Pon. Klata+Tric
-Wt. Nogi+Łydki
-Czw. Barki i Kaptury
-Pt. Plecy+Bic
Brzuch co 2-3dni.

D3
16-06-11, 11:16
Nie wiem jakie masz predyspozycję, ale faktycznie nogi robisz za często. Mi wystarczy nogi robić 1xtygodniowo i właściwie mikrourazy mnie nie opuszczają przez kolejnych parę dni.

Spróbuj na początek tak:

Klatka+Tric
Plecy+Kaptury
OFF
OFF
Barki+Bic
Nogi
OFF

Albo spróbuj tak (ja obecnie lecę takim podziałem partii w dni tygodnia)

PN Nogi
WT OFF
SR Barki+Triceps+Brzuch
CZW OFF
PT Plecy+Kaptury+Brzuch
SB OFF
ND Klatka+Biceps+Brzuch

Pioter1994
16-06-11, 13:46
Możesz też zrobić to co ja robiłem:

Pon. Klatka
Wt. Plecy
Śr. Barki + Kaptury
Czw. Nogi + Łydki
Pt. OFF
Sob. Biceps + Triceps
Ndz. OFF

Micek185
16-06-11, 21:54
witam mam plan do oceny taki plan stosuje od okolo 3 tygodniu co o tym sadzicie ? jakie zmiany tu wprowadzic moj cel to masa mam 186cm wzrostu okolo 93 kg wagi

Pon. Klata biceps
wt. brzuch nogi
sr.plecy triceps
czw.brzuch nogi
pt. barki kaptury

po pirwsze jestes ewenementem i przywracasz mi wiare w ludzi cwiczysz nogi i to dwa razy w tyg! szacun!
ale tak naprawde nie wiadomo czy się nie przetrenowaujesz.

zeby ocenic jakis plan trzeba dać troche info od siebie:jaki masz staz? trenujesz cos oprócz tego? jakie masz mozliwości regeneracyjne? miche ogarniasz? i napisz dokładnie co znajduje się w tym planie,bo powielanie planów innych osób to czysta lekkomyślność i prosta droga do stagnacji,kazdy jest inny i nie ma jednego idealnego połaczenia.

KowalX
16-06-11, 22:59
po pirwsze jestes ewenementem i przywracasz mi wiare w ludzi cwiczysz nogi i to dwa razy w tyg! szacun!
ale tak naprawde nie wiadomo czy się nie przetrenowaujesz.

Micek niszczysz :D. Co do nóg niech leci , sam tak robię, czasami nawet i 3razy :)

Micek185
17-06-11, 09:37
przeciez to naprawde nieczęsty widok :D ale ja czekam na reszte info o Tobie Chweda,moze jakies zdjecia?wtedy już dokładnie pomyślimy.